Skip to main content

Najboljše Kuhinja topografije za vaš dom

Vsakdo ima različne potrebe za njihovo kuhinjskega prostora. Torej, kako lahko se boste odločili za najboljšo postavitev, ne da bi ob upoštevanju dejavnikov, kot so potrebe kuharja, ali ne želite, da vaše kuhinje, da je socialno središče in potreba po bližini jedilnim prostorom? Vsi ti dejavniki akutno igrajo v vašo odločitev, da preoblikuje svojo kuhinjo po vzoru ene postavitve nad drugo obliko.

Vendar, na koncu pa je pogosto na voljo kuhinja prostor, ki narekuje postavitev. Razen če je tvoja meri zgrajena domov, bo imel določeno količino in ureditev prostora, ki vas usmerja k postavitvi. Več o osnovnih vrst kuhinjskih postavitev na voljo v večini domov, in kako si lahko spremembe v teh načrtih, da bi jih bolj vabljiva in funkcionalna.

Hodnik-Style ali Kuhinjska Kuhinja

Hodnik-Style ali Kuhinjska Kuhinja - Najboljše Kuhinja topografije za vaš dom

Koridor-style kuhinja je sestavljena iz dveh vzporednih zidov, ki so približno 48 centimetrov narazen, ko so bile nameščene omare. Koridor kuhinja je tesen, ozek prostor pogosto najdemo v kondominij, apartmajev in malih enodružinske bivališč.

Prednosti

Z vidika kuhinjskih funkcij, postavitev koridor slog je koristen, ker so vse ključne storitve v neposredni bližini.

Hodnik-style kuhinje so spravljen, tako da več prostora v domu je na voljo za druge dejavnosti.

Slabosti

Eden glavni pomanjkljivost koridorja kuhinje je, da so le kuhinje. Zaradi tesnega razmikom, da je nemogoče, da se prilega v jedilnico ali kuhinjo otok v kuhinji. Vendar pa je zaradi tesne razmiku dveh vzporednih števci, ni potrebe po otoku.

Hodnik-style kuhinje imajo slabo prodajo vrednost, če je doma, je dovolj velik za večjo kuhinjo.

V obliki črke L kuhinje Postavitev

V obliki črke L kuhinje Postavitev

V obliki črke L postavitev Kuhinja je klasična oblika, ki zadovoljuje potrebe večine srednjih domov in je bil uspešno uporablja že desetletja. Oblikovanje črke “L”, omare razširi v dveh smereh, pogosto z eno delu omare dlje kot drugi del.

Prednosti

Ta postavitev uporablja koncept kuhinjo trikotnika, kjer je potek dela organizirana v približno trikotne oblike med štedilnik, hladilnik in pomivalno korito. Čeprav to ni edini postavitev izkoristiti kuhinje trikotnika je v obliki črke L postavitev je najbolj kompakten in stroškovno učinkovito oblikovanje, ki uporablja kuhinjo trikotnik.

Ta postavitev odpira površina za dodajanje jedilnico ali otok.

Mnogi proizvajalci kuhinja omare imajo sklope ujemanjem osnovnih in omare, ki tvorijo osnovo v obliki črke L oblikovanju kuhinj.

Slabosti

Kabinet prostor v kotu je globoko in težko dostopna. Zato, kotna omara prostor konča kot skladišče za stare posode, kozarcev in drugih premalo uporabljenih elementov. Eden od načinov za boj proti temu problemu je namestiti leni Susan za artikle iz cikla v tem kavernozni prostor.

One-Wall Kuhinja Postavitev

Eno steno postavitev kuhinja design je tako osnovno, kot je dobil. Ta oblika je kot nalašč za dolge in ozke prostore. Vse, kar v kuhinji, vključno z omar, pomivalno korito, hladilnik, štedilnik in pomivalni stroj, ki je osredotočena na en dolg zid.

Prednosti

Eno steno kuhinja postavitve so enostavni za oblikovanje in namestitev.

Glede na visoke stroške kuhinjskih remodels, design ena stena je dokaj poceni, ker uporablja manj omare.

Kljub temu, da ne uporabljajo klasično kuhinjo trikotnik, njegova linearna oblika še vedno omogoča neoviran pretok prometa.

Slabosti

Števec prostor je zelo omejen. Ta problem je mogoče zmanjšati z namestitvijo kuhinjski otok teče vzporedno z omare.

Kuhinjski storitve so razporejene bolj narazen kot pri drugih vrstah postavitve.

U-Shaped Kitchen Postavitev Oblikovanje

V obliki črke U postavitev kuhinje sestavljajo trije oddelki baznih omare tvorijo obod prostora, z enim koncem odprta. V obliki črke U postavitev mora imeti na voljo tri stene, tako da ga je mogoče izvajati. Namesto tretje steno, lahko zaženete polotok navzven. Ta polotok je lahko sestavljena iz navadnih omar in pultu.

Prednosti

V obliki črke U postavitev Kuhinja je boljša od mnogih drugih postavitvah, ker paketi več storitev v svojem prostoru.

Ta kuhinja postavitev omogoča več zgornjih omare kot pri drugih postavitvah.

Slabosti

V obliki črke U kuhinja postavitve tvorijo slepi, ki ustavi prometni tok v domu.

Razen če imate dovolj prostora, je težko stisniti z dovolj veliko in resnično funkcionalno kuhinjo otok v obliki črke U oblikovanju kuhinj.

You may also like