Skip to main content

Lepa skandinavske Kuhinje Design: Ideje in navdih

Eklektičen in oh-tako-elegantna, skandinavski tema razteza na večini živih, jedilnico in spalnico območjih – ampak kuhinja je, če res pride ven, da zasije. Korak v notranjosti kuhinjah teh petdeset domovih kaže skandinavski lahko veliko več kot samo bele stene, lesena tla in podložena ploščice. Tukaj, svetle gorčice Cabinetry in karirasti tla izpolnjujejo zasanjano pasteli in blok monochromes. Matrice okvirji in lepši elementi veter polja okoli klopi, in cubby luknje okoli okraske. življenje rastlin visi in skriva hkrati, svež zrak v svetlih in zračnih prostorih. Sodelujte v naši turnejo videti.

lahka lesena tla bele opeke Skandinavska kuhinja

Bela opeke in cabinetry odpreti lahek in svetel prostor nizajo z belimi dodatki, osrednji leseno mizo, črna Matrica noge in razsvetljavo.

Skandinavska kuhinja lahka lesa bele preproste okrogle lastnosti

z camouflaged svetilka sveti, ta kuhinja prispeva k Skandinavije s pastelno modra cabinetry, svetlega lesa, navaden bel police in klasično SMEG.

enostavna kuhinja bela in lesa skandinavske

Šablone ustvariti lik v noge stolov in drugače oblikovanim spusti razsvetljavo. Široki stekla belih in lesnih oblik obliki, medtem ko se tradicionalne skandinavske elementi pokukati za belo opeko.

beli zid klop regali skandinavsko kuhinjo

Prinesi črne v Skandinavijo s francoskim cabinetry v temnejši odtenek. Kroma hladilnik in pečica bo klasična bela in les sodobna.

Skandinavska kuhinja zeleni in modri stoli črno-bele ploščice

Naredite tanko podložene ploščice funkcijo v urbanem jungle vzdušje. Ta kuhinja je pomeša s črnim SMEG in cabinetry, viseče rastline in neusklajenost šolarja stoli.

sproščene skandinavske kuhinja črtasto preprogo šolarja stoli

Skandinavska je dovolj preprost, da deluje minimalna. Lesena tla in belo lončeno vstopni izpolnjujejo črtasto preprogo, široko paned omare in smrt zvezda slogu svetilko.

Stanovanjski okraski iz lesa, ta prostor izžareva čisto bel prostor. Sivo slingback, preproste ilustracije in šifon zavese sedi na stran.

Stanovanjski okraski iz lesa, ta prostor izžareva čisto bel prostor. Sivo slingback, preproste ilustracije in šifon zavese sedi na stran.

navaden bel cabinetry krom funkcije skandinavsko kuhinjo

Pojdi minimalističen s široko, belo cabinetry z pops iz kroma. Francoski okno in obešanje naprave uvesti naravo.

Ustvariti bolj naraven občutek pri lažjih lesa tonov. Več lončnice Zavesa in skrivajo sivimi poudarki na velikega formata skrilavca ploščice.

studio kuhinja vse belo minimalistično

Oblika oblike v preprosti beli, za manjši prostor. Ta kuhinja vetrovi okoli all-belo štedilnik, napo in klopi za dodajanje svetlobe v sobo.

golo Skandinavska kuhinja belo lončene tla odprta črno okno z okvirjem

Grobi elementi uvesti kmečko občutek. Bele klopi, sedežev in talne obloge dobrodošli hrapavih stenah, grobo leseno mizo in steber. Dome En-Light je jedilnica obesek uporablja tukaj in Caravaggio, kuhinja obesek.

bela in les kuhinja minimalističen matrice blato

Naj bo sladko s satja podrobno, točko razlike za vse skandinavski kuhinji. A lahka billows zavese v beli blok elementov in skrbno toplo-lesena robom. Dve kuhinja barski stoli in igra svetilka s opis artiklov.

Skandinavski enobarvni kuhinja črni odtenki bele hladilnik

Sedenje na marmorja tla, to skandinavsko-vdihniti prostor prinaša eleganco z ukrivljenimi belimi stoli, tanke-matričen mize in navadno belo svetlobo. Po tabli plošča namiguje na uporu.

inspirativno citat na tablo stene skandinavski kuhinji

Tablo lahko razširi tudi prostor. Bela cabinetry s črnim vstopom izgleda dovolj prostorna za hišo velik kaligrafsko pisanje, stoli in kolo. Črna stena ima isti trik z velikimi, kvadratnih oken.

You may also like