Skip to main content

Kuhinjski Preudesiti Ideje To izplačalo

Kuhinje so kraj preživljanja in družabnosti. Hrana, družina in prijatelji družijo ustvariti zmagovalno kombinacijo. Zato je popolnoma smiselno, da se, predelava tako pogosto usmerjena proti kuhinji. Kaj pa razmišljate o vaši kuhinji v dolgoročnem smislu, na področju investicij in vrniti? Bodo vaši kuhinji Preudesiti projekti pozitivno prispevajo k vrednosti vašega doma ali pa bodo slabi, da je vrednost?

Da bi povečali finančno donosnost vaše kuhinje remodels, da osnove v mislih in se izognili trende. Trendi so zabavne, vendar kupci so bolj obveščeni kot kdajkoli prej in dati večji pomen trdnih elementov, kot so pulti, omare in dobro osvetlitev.

Ena stvar, da se spomnimo, da se z visokimi stroški kuhinja, predelava ni samodejno prevajanje visokih donosov. Čeprav lahko kupci imajo svoje, predelava visoko ceni, morda vaša začetna investicija izkaže, da je toliko, da jih je mogoče težko izplačalo.

Paint vašo kuhinjo navdahnjenega Color

Paint vašo kuhinjo navdahnjenega Color

Barva je začimba kuhinjo življenja. Pobiranje odlično barvo, ne samo naredi za živahen, prijeten prostor, ampak to je ena ideja, da lahko poceni vrne veliko vrednost. Za malo več kot strošek barve in nekaj orodja, ki jih lahko Majorly dial up wow faktor v vaši kuhinji. Naj jo brezčasna in tradicionalno z all-belo kuhinjo barvno shemo. Ali pa se nasprotno uzde in gredo elegantna s črno kuhinjo. Feng shui navdih kuhinja barve, da se stvari kul, sproščeno in nevtralno. Ne skladišči tukaj zastarala; barva vaši kuhinji narekuje le z vašo domišljijo.

Nadgradite svoje kuhinjske omare

Ena beseda ne želite slišati o svojih kuhinjske omare: dne. Torej, da bi pritegnili največjo vrednost v vaši kuhinji Preudesiti, dal omare na vrhu seznama.

Posodabljanje kuhinjske omare vedno ne pomeni nujno trganje ven in zamenjava trenutne omare, čeprav v nekaterih nepremičninskih trgih, morda potrebno popolno nadomestitev. Posodabljanje kuhinjo lahko tako enostavno in poceni, kot je slikarstvo svoje omare. Ali uveljavljati svoje ustvarjalne kotleta z zabavno, z nizkimi stroški projektov kuhinja DIY kot obrtniški les kabinet potegne.

Korak navzgor, tako v smislu stroškov in kupca pritožbe, je kabinet refacing. Refacing pomeni zamenjavo najbolj vizualno vidno območje kabinetov, kabinet vrata in ličnice. Tehnik velja realnem lesa furnirja na strani škatle kabineta. Pika, ki potegne projekt skupaj: novi kabinet napeljave.

Dodajte privlačnim Backsplash

Eye-lov Backsplash

Kuhinja backsplash je idealen element za dodajanje ali nadgradnjo v smislu investicij, saj začetna cena je nizka, medtem ko je vizualni učinek je visoka. Nizka cena dodajanja Backsplash je zaradi dejstva, da je večina backsplashes do-it-yourself. Svetleč steklene ali kovinske ploščice so prepričani, da bi pritegnili pozornost, in večina se lahko samostojno namesti z le malo polaganje ploščic znanja. Ali pa da je cena še nižja z enostavno opravil, ustvarjalno do-it-yourself Backsplash žaga, ki se lahko konča v enem dnevu ali dveh: ozadje, ploščice decals, laminata deske, ali furnir iz kamna.

Namestite Gorgeous Quartz pulti

Med kuhinjski pulti, laminat, beton, iz nerjavečega jekla, trdo podlago, in številnih drugih vie za status “najbolj točilne”. Ampak ena točilne materiala vedno vodi paket na: kremena pulti. Hibridni mineralov in smole, kvarc je skoraj popolna material za pulti. Izgleda, naravni kamen, vendar je težje, kot naravnega kamna. Zdi se, kot neprepusten tako trdni površini, vendar pa ne bo nič, kot trdno površino. Ta kameleon površin lahko na različnih osebnosti, tudi sprejemanju vse od tradicionalni kamniti podoben videz z trendy in industrijski videz betona. Quartz pulti so drage, zato poskrbite, da je vaš dom je predvideno prodajno ceno lahko podpre to nadgradnjo.

Visi nekaj fantastičnega Lighting

Kuhinja razsvetljava, pogosto prezrta, zasluži pozornosti. Ne le, da dobro zasnovana razsvetljava paket osvetlitev lepo kuhinjo, lahko osvetlitev sama postala predmet pozornosti. Za razliko od te druge kuhinjo pripravljenosti vgradno razsvetljava, obesek razsvetljava napoveduje sam spredaj in center.

S kuhinjskimi obeski, najboljši nasvet je, da gre velik in krepko. Ampak, se prepričajte, da obsega velikost obeski vaši kuhinji, in se izogniti premagovanja prostora.

You may also like