Skip to main content

Pisane Kuhinja Paint idej, ki vam pomaga Polepšajte vaš dom

Pisane Kuhinja Paint idej, ki vam pomaga Polepšajte vaš dom

Kuhinje so kjer življenje dogaja: družinske večerje, poučevanje svoje otroke, kako kuhati in tudi sledenje, kako visok rastejo na notranji strani vrat shrambo. Transform vaše družine najljubši prostor v hiši z izbiro svetlo barvo barvo iz naše kurirani izbora – potem ukradel še okrasitev navdih iz teh čudovitih kuhinja oblikovalskih idej. To je čas, da se kuhanje!

Svetleče modra – To sladko, Midwestern odtenek izgleda dodatno zabavo, če so vključeni s potiskane ploščice. Namestite ploščico vse do poti za zabavo backsplash, da le ne bo nehal.

Mehka Modra Siva – To lepo kuhinjo s Velinda Hellen ustvarjena za Emily Henderson oblikovanje uporablja pomirja modro-siva za omare. Miren senca, kot je ta ne bo nikoli star.

Hunter Green – Bodite zgledu oblikovanje ekipe Studio McGee: Ta trendovski odtenek naredi nobene kuhinja videti svež in sodoben. Naj stvari svetlo s seznanjanje barve z belim backsplash in funky opečnato tla.

Sunny laquer – Ta mehek material, je na voljo v veliko drznih barv, je zelo vzdržljiv in lahko preoblikujejo tradicionalne kuhinje v sodobnem showstopper.

Dark Plum – Ta dramatična vijolična barva je, da pazi na, po oblikovalec Francesco Bilotto. “Boste videli ta ton showcased povsod, od omare do preddverja,” pravi. Mi smo delno do dramatičnega backsplash v tem sodobnem prostoru.

Kmečka Green – kmečka kuhinja na podeželju Connecticuta kopirati zelenja zunaj na laidback umik. Preskakovanje otok blok namesto toplega lesa mizo naredi prostor čutijo veliko večji.

Poppy Mint – Da bi dobili retro videz, videz za staro šolo slogu naprav (rekreacijo ali izvirnike) v pasteli in da je vse ostalo preprosta.

Temno siva – To je ne samo kakršne koli ho-hum nevtralna. Lastniki tega majhnega Brooklyn doma črpa trendovsko izbiro s priokusom bogato rjave.

Burgundija Rdeča – Povežite merlot za vaše omare za kuhinjo, ki je pripravljena, da bo nekaj časa dobro. Smaragdno stol doda piko, brez zdrsa v božični barvno območje.

Pink stvari – To ni videti kot Barbie je Dream House. Temnejše magenta počuti kot doma v odrasel prostora.

Kelly Green – Kaj bi lahko bil precej tradicionalna črno-krema kuhinja dobi dobrodošlico razpoči svetlosti z backsplash v srečno odtenek z imenom “alg.”

Država Green – Bodite pogumni in barve omare v vaši najljubši barvi. Tukaj, a rustikalna zagotavlja zdravljenja, da zelena ne zasenčijo prostor.

Sončnično rumena – Žive barve, kot je ta svetlo sončno ton, aplicira še kako je potrebno toploto v majhnih kuhinjah.

Bright Blue – Če ne želite, da pokrivajo celotno kuhinjo v enem impactful odtenek, izberite nevtralno barvo za spodnje omare, in dodamo močan udarec z zgornjim delom.

You may also like