Skip to main content

Elegantna Kuhinja kabinet Nadgradnje za Bright, prestižnem Kuhinja

Elegantna Kuhinja kabinet Nadgradnje za Bright, prestižnem Kuhinja

Vaši kuhinjske omare nastavite ton za preostanek vaši kuhinji. Če imate odprt tloris, imajo tudi velik vpliv na celotno zasnovo vašega doma. Nadgradnja kuhinjske omare lahko dodate veliko wow faktor v prostor ali kar celoten dom. Prav tako boste dobili veliko donosnost naložbe.

V skladu s stroški v primerjavi vrednosti poročila za leto 2015, glede na obseg vaše kuhinje projekta, lahko pričakujemo 67-80% donos na svoje naložbe. Torej, da se potopite in nato najbolj izkoriščen prostor v vašem domu, v vaš absolutno najljubši prostor!

Poskusite krepko, Nepričakovana Barva

Večina kuhinjske omare so nekatere razlike iz lesa madež, ali v novejšem času, le belo ali črno. Razmislite bolj nepričakovano izbiro modelov za vašo kuhinjo z izbiro krepko barvo na gladko površino, kot je ta madež temno oranžna omare.

Naj bo preostanek svojega oblikovanja paleti nevtralen, tako da lahko svoje omare, da poda izjavo brez premagovanja prostora. Par z izrazitimi nerjavečega jekla strojne opreme in naprav za sodoben videz s tono osebnosti.

Povečajte svoj navpični prostor z belim

Če imate visoke strope, ali pa samo želite ustvariti iluzijo visokimi stropi, preverite svetle bele visok kuhinjske omare.

Glede na kakovost vaše obstoječe omare, to lahko naredi sam projekt, ki ga lahko prevzamejo, enostavno barvanje in posodabljanje strojne opreme, da bi vaši kuhinji videti bolj upscale. Dodaj krono molding, kjer omare izpolnjujejo zgornje meje ustvariti celovito podobo.

Združite različne materiale in uporaba Osvetlitev izpostaviti Posebna Točke

Če vam je všeč čist videz stekla kabineta vrata, vendar se boji, da ne vodijo urejeno dovolj kuhinjo, da imajo vsebino svojih omar v stalnem zaslonu, je kompromis.

Zamenjajte nekaj kabinet vrata s steklenimi vložki bolj odprta vaši kuhinji videz in da pokažejo predmete, ki jih ljubim, kot vintage čajnih skodelic, finega porcelana, ali najljubših teal tablic, ki prinašajo veliko pop barve za vašo kuhinjo.

Dodaj preprosto razsvetljavo v omarah izpostaviti svoje posebne postavke, medtem ko bi si kuhinjo počutijo svetlejši, večji in bolj pozdravil.

Izberite posodobljena različica tradicionalnih lesnih vlaken omare

Večina omare les žita lahko hiša videz zelo dne. Vendar ni potrebe, da bi jih vse opustiti. Še vedno pa lahko uživate v trajnost in toplino lesa omare in ohraniti prostor, ki iščejo sodobne samo z izbiro bolj sodoben videz.

Te lesene omare pričarajo mehko kmečko občutek predelanega lesa. Njihova večdimenzionalni barvni daje preperelo pogled od daleč, medtem ko je gladko, steklene police in svetle bele pulti pomaga prostor videz svetlo in moderno.

Ustvarite Praznik za oči kot tudi vaš želodec

Če imate strast za kuhanje in zabavne, verjetno kaže v posodo. Ne skrivajte lepe servirno posodo ali svoje fancy nove kuhinjske pripomočke v ozadju temne, težke kabinet vrata.

Pretvarjanje vse vaše kabineta vrata na steklo ustvariti odprt prostor, ki vitrine vse stvari kulinarike. Steklene omare pa vaš kuhinjski v umetniško delo, tako da so barve in vzorci vaše jedi postala prav tako najpomembnejših oblikovalskih možnosti, kot svojo barvo sten ali backsplash.

Steklene omare te prisili, da ostanete organizirani – vsaj, ko je podjetje prihaja – ali tveganje, da bi bili priča neredu vsakič, ko vstopijo v kuhinjo. Prav tako bo veliko lažje za goste, da krmariti svojo kuhinjo.

You may also like