Skip to main content

Eliberează Counter spațiu cu aceste idei organizație mică bucătărie

Este de gătit și de divertisment în bucătărie mică dificil? O bucătărie de studio dimensiuni este o provocare de a lucra în, dar câteva idei mici de organizare bucătărie și câteva ore de timp se poate transforma bucătăria Teeny într-un vis minimalist modern pentru gătit și sărbători.

Avem cinci bucatarii inspirante mici pentru tine acea stâncă. Sunt plin de idei despre cum puteți declutter bucătăria dumneavoastră în noi moduri proaspete. Am inclus, de asemenea, unele mici produse de organizare bucătărie, care vă vor ajuta să revendica sau adăugați contor nou spațiu și de a găsi o casă pentru toată dezordinea care îi place să stea pe contoare tale.

1. Lumina, luminoase și industriale bucătărie mică

În primul rând, ia în considerare pictura bucătărie într-o lumină, de culoare alb strălucitor pentru ao improspata. Sau acoperă pereții negri, depășite sau ușile dulapului cu un, nou tapet amovibil proaspete.

În continuare, este timpul să arunce acele cutii de inimi de palmier, niciodată nu folosiți și de a decide ce altceva stă sau merge. După ce ați luat o idee despre cât de mult lucrați, este timpul pentru a găsi o casă pentru tot ceea ce a mai rămas.

Stocați ceea ce nu este atractiv în dulapuri. Restul elementelor se pot afișa pe noi, industriale, rafturi stil restaurante, baruri și cârlige, cum ar fi în fotografia de mai sus.

2. bucătărie modernă mică oferind o insulă modulară, rulare

În multe bucătării mici, nu există spațiu contra mult pentru a lucra cu. aparate de bază, cum ar fi un filtru de cafea sau cuptor cu microunde pot manca micul spațiu aveți. Există soluții. Alegeți aparate care pot fi montate pe perete sau sub-dulap montat. Sau adăugați un raft montat pe perete grele să dețină aparate grele, cum ar fi un cuptor cu microunde.

O mică insulă bucătărie se poate adăuga spațiu suplimentar contra precum și de depozitare – chiar și un bar de mic dejun. Mici, rotunde sau pătrate insule să funcționeze mai bine în spații mai mici pătrate. Luați în considerare o insulă mai îngustă pentru un spațiu dreptunghiular. O consolă canapea pe roți ar fi o idee bună într-o bucătărie mai lungă, galeră. Puteți să-l rostogolească într-o bucătărie în funcție de necesități și apoi puneți-l înapoi în spatele canapea atunci când ați terminat.

blocuri de măcelar sau cărucioare bar sunt alte opțiuni de mare, deoarece acestea vin de multe ori cu roțile să se rostogolească insula din drum. Un cos mai înalt funcționează bine cu barstools.

3. O bucătărie mică contemporan cu plutitoare rafturi de perete pentru depozitare

Dacă nu aveți suficiente dulapuri de bucatarie, dar o mulțime de spațiu de perete, un mod curat, contemporan pentru a elibera contoare de bucatarie este de a afișa și stoca elemente de pe rafturi rece plutitoare sau traverselor, cum ar fi bucătăria de mai sus.

Doriți să dea bucătărie un aspect de mare de design, cum ar fi fotografia? Grupa elementele în funcție de culoare și de a adăuga unele obiecte de artă sau fotografii înrămate. Lăsați unele zone ale traverselor goale, astfel încât acestea nu arata prea aglomerat.

O altă alegere mare de design în imaginea de mai sus este utilizarea oglinzii pe backsplash. Adăugați unele oglindă la o secțiune de perete în spatele blatului pentru a extinde spațiul și reflectă mai multă lumină.

4. idei de organizare bucătărie mică oferind biblioteci

Adăugarea sau înlocuirea dulapuri de bucatarie poate fi costisitoare. Si daca inchiriati, proiectul poate nici măcar nu este permisă. De ce nu cumpara unele, biblioteci ieftine bune și de a face un perete de depozitare pentru toate elementele de bucătărie?

Uita-te pentru biblioteci mai inalti, dar înguste și se amestecă și se potrivesc ușile pentru a ascunde unele elemente. Sau o selecție de coșuri pot servi ca sertare în biblioteci, gata dvs. pentru a prinde toate elementele mai mici și lenjerii de pat.

O altă interesantă idee mică bucătărie în imaginea de mai sus este cârligele deasupra ferestrei pentru agățat oale și tigăi. Obiecte de bucătărie să ia o mulțime de spațiu și agățat-le dintr-un raft oală sau cârlige este o modalitate buna de a elibera un dulap sau contra.

5. O bucătărie minimalist, care aduce multe idei mici de organizare apartament împreună

Această bucătărie frumoasă și neaglomerat funcționează, deoarece cele mai multe elemente sunt multifuncționale. O bibliotecă joasă, cu un blat montat creează o insulă de depozitare și de suprafață contor. De Cubbies pot ține chiar și aparatele mici. Mai mult de o duzină de cuțite sunt păstrate într-un bloc de cuțit mic pe tejghea.

O bară de oțel inoxidabil montat pe perete poate stoca ustensile de gătit și cu cârlige, chiar si cani de cafea sau vase mici și tigăi. Suportul de sticlă de vin montat pe perete poate servi ca o bordură plutitoare.

 

You may also like