Skip to main content

Idei uimitoare cameră, de demarcație Chiar dacă aveți un spațiu mic

Deschideți spațiu de locuit în mansarde, studiouri sau case, cu tavane înalte și câteva ziduri sunt foarte populare. Aspectul arhitectural deschis poate fi superb, dar nu întotdeauna practic. Fiind capabil de a avea un dormitor privat sau un mod de a împărți spațiul de locuit din sala de mese ar crea un sentiment mai funcțional la o casă.

Deci, cum poți adăuga un pic de intimitate sau intimitate într-o cameră fără a închide spațiul tău permanent? Prin obtinerea creativ și adăugarea unui separator cameră, care poate deschide și închide după cum este necesar, sau mutat într-un alt loc. Check out aceste idei minunat despartitor, care pot lucra în aproape orice spațiu, mari sau mici.

idei de cameră divider folosind biblioteci

Nu există nici o modalitate mai bună de a multitask decât de a utiliza un separator de cameră care oferă stocare, de asemenea. O bibliotecă poate fi soluția perfectă. Pentru flexibilitate maximă, adăugați blocarea roților la bibliotecă astfel încât să puteți rula de unde ai nevoie. Sau, dacă sunteți sigur că nu va fi ea în mișcare, luați în considerare adăugarea unui cabinet de built-in pentru a împărți un spațiu.

Agățat de separatoare de cameră

Atunci când spațiul este o primă, agățat un divizor de cameră poate fi soluția perfectă.

Divizorul camera de Blomming pare să fie făcută dintr-un material textil într-un model de tăiat cu laser, dar este de fapt mai mult modulare decât atât! Fiecare diamant, sau fateta, poate fi înclinat pentru a deschide pentru a crea un aspect personalizat.

Pentru un divizor elegant cameră tesatura, atârna o perdea oferind grommets mari de metal de la un bar de crom simplu montat pe tavan.

idei despartitor geometrică

Uneori, un divizor de cameră este nimic mai mult decât un element de design care creează iluzia de divizare unei zone mari sau mici, fără de fapt închiderea. Aceste idei despartitor sunt exemplul perfect. Ei adaugă un aspect personalizat într-o cameră care este memorabil.

Panouri de blocuri de lemn stivuite adăuga un aspect grafic în zona împărțind camera de zi si sala de mese.

Un panou metalic personalizat cu frunze și viță de vie nu numai imparte spatiul, dar creează umbre frumoase la etajele când soarele strălucește în.

Instalarea inteligent a unui perete grafic servește atât ca o tăblie pe o parte și un birou de pe cealaltă parte.

punct focal O crescatoria industrială este o cameră de separator de sticlă și fier.

idei despartitor lemn slatted

șipci din lemn simple pot fi montate pentru a crea un sentiment de o suprafață mai mică, intimă fără complet închiderea la fața locului. În funcție de decor o casa, aspectul poate fi mijlocul secolului modern sau în stil contemporan.

Lemn stinghii separatoare de cameră a crea o mică bibliotecă sau o cameră de zi într-o mansardă deschisă.

Lamelele de lemn ale acestei case contemporane au fost colorate într-un ton negru bogat. Fiecare șipcă se rotește pentru a închide spațiul complet sau deschideți-l așa cum se arată.

Acest despartitor ascunde casa scării.

Pata de culoare deschisă a lamelelor de lemn adaugă un simt naturale scandinav la spațiul de studio mic.