Skip to main content

Fantastiska rumsdelare idéer, även om du har ett litet utrymme

Öppen plats bor i loft, studios eller hem med högt i tak och några väggar är mycket populära. Den öppna arkitektoniska utseende kan vara vacker, men inte alltid praktiskt. Att kunna ha en privat sovrum eller ett sätt att dela livsrum från matsalen skulle skapa en mer funktionell känsla till ett hem.

Så hur kan du lägga till lite intimitet eller privatliv till ett rum utan att stänga upp ditt utrymme permanent? Genom att få kreativa och lägga till en rumsavdelare som kan öppnas och stängas efter behov, eller flyttas till en annan plats. Kolla in dessa fantastiska rumsavdelare idéer som kan arbeta i nästan alla rum, stor eller liten.

Rumsavdelare idéer med bokhyllor

Det finns inget bättre sätt att göra flera saker än att använda en rumsavdelare som har lagring också. En bokhylla kan vara den perfekta lösningen. För det ultimata flexibilitet, lägga låsa hjulen bokhyllan så att du kan rulla den till där du behöver. Eller om du är säker på att du inte kommer att flytta den, överväga att lägga ett inbyggt skåp att dela ett mellanslag.

Hängande rumsavdelare

När golvytan är en premie kan hänga en rumsavdelare vara den perfekta lösningen.

Den rumsavdelare av Blomming verkar göras från en textil i ett laserskurna mönster, men det är faktiskt mer modulär än så! Varje diamant eller fasett, kan lutas för att öppna för att skapa en egen look.

För en elegant tyg rumsavdelare, hänga en gardin med stora metallgenomföringar från en enkel krom bar monteras i taket.

Geometric rumsdelare idéer

Ibland kan en rumsavdelare är inget annat än en design funktion som skapar en illusion av att dela ett stort eller litet område utan att stänga av den. Dessa rumsavdelare idéer är det perfekta exemplet. De lägger en anpassad utseende till ett rum som är minnesvärd.

Paneler av staplade träblock lägga en grafisk look till området dividera vardagsrummet och matsalen.

En anpassad metall panel med blad och vinstockar inte bara delar utrymme, men skapar vackra skuggor på golven när solen skiner in.

Smart installation av en grafisk vägg tjänar som både en sänggavel på ena sidan och ett skrivbord på den andra sidan.

En industriell loft blickfång är ett glas och järn rumsavdelare.

Ribb trä rumsavdelare idéer

Enkla trä stavarna kan monteras för att skapa en känsla av en mindre, intima område utan helt stänga platsen. Beroende på ett hem inredning, kan utseendet vara mitten av århundradet modern eller modern stil.

Wood spalt rumsavdelare skapar ett litet bibliotek eller vardagsrum i ett öppet loft.

Trä stavarna i denna moderna hem färgades i en rik svart ton. Varje spjäla roterar för att stänga utrymmet helt eller öppna upp det som visas.

Detta rumsavdelare döljer trapphuset.

Ljusfärg fläck av trä lameller ger en naturlig skandinavisk känsla till den lilla studio.

You may also like