Skip to main content

Fantastiska solrummet Decor idéer för att lysa upp ditt Space

Det är bara något om en strålande och inbjudande solrummet som gör att man vill dra av kläderna, kasta på en dräkt, och krypa upp i dessa underbart värmande strålar. Om du letar efter solrummet inspiration, har du kommit till rätt ställe. Fortsätt läsa för att se bilder av screening-i Porches som ger dig stor sol avund.

Låt ljuset i

Liksom denna djungel-inspirerade solrummet från arteferro inredning, låter perfekt tre-säsongen utrymme i den maximala mängden ljus från alla vinklar. Oavsett om du använder det som en formell matsal som denna designer gjorde eller du skapar ett andra vardagsrum, en stor solrummet lätt bli den mest älskade rum i ditt hem.

Gör det mesta av en mysig plats

Även om detta solrummet från Curbly är liten, är varje tum används effektivt, vilket skapar den perfekta vinklar för kvällen cocktails med vänner. Den bambu möbler och tillbehör ger en modern men vintage känsla, och loveseat passar precis lagom. Om du inte redan har en solrummet i ditt hem, bevisar detta pittoreska-men-läckra rum du inte behöver en hel del utrymme för att lägga till en stor liten tillägg.

Shed-vända-solrummet

Vill du ha en glödande solrummet, men har inte pengar för att skapa en dyr tillägg? Detta eleganta solrummet från The White Buffalo Styling Co var en gång en oanvänd, grådaskig skjul-men det har fått nytt liv. Genom att ersätta sidospår med skärmpaneler och lägga ett lager av färsk färg, har detta en gång fula byggnad förvandlats till en plats du vill gärna umgås hela dagen lång. Lägg till några string ljus och några färska växter, och detta blir en perfekt bakgård oas.

Svartvitt

Detta fantastiska solrummet ses på A Beautiful Mess visar att två basfärger verkligen kan packa en punch. Detta tre säsongen rum påminner om en chic New York cafe samtidigt som en lugnande, luftig plats att varva ner. Inte bara krukväxter ser bra ut, de ofta trivs i sunrooms genom att få den perfekta mängden ljus.

Gå med strömmen


Om din solrummet känns mer som en förlängning av ditt hem vardagsrum, vilket skapar en sömlös flödes sett i det här rummet från Lavin Label-kan verkligen utöka utrymmet och göra ditt hem känns ännu större. De breda valvgång dörrar tillåter utrymme att känna luftig och hängande bambu swing ger den perfekta nyckfulla (ännu moderna) touch.

Prova en utomhus eldstad

Vill du ha ett sätt att få ett par månader av din solrummet? Denna roliga utrymme från Nellie Bellie har en enastående funktion: en eldstad som kan hålla din solrummet levande genom vintermånaderna. Lägga till en solrummet eldstad kan förvandla din tre säsongen rum i en fyra-säsong ett så länge du inte har något emot cozying med en mantel och ett par fluffiga tofflor.

Move Your Office “utanför”

Är du turen att ha ett jobb där du kan arbeta hemifrån? Skapa ett kontor solrummet som denna chic utrymme från The Pink Pagoda kan göra dessa långa arbetsdagar som mycket trevligare. En bekväm skrivbordsstol och pålitlig Wi-Fi är allt du behöver för att skapa ett hemmakontor som kommer att se till att du aldrig vill pendla till jobbet igen.

En solig Play Place

Är du orolig för dina barn spenderar för mycket tid inne? Detta lekrum från Walk Bland Homes är snygg och funktionell, vilket skapar en perfekt solig plats för dina barn att spela i hela året.

Lägg till en hängmatta

De bästa sunrooms föra både det bästa av inomhus och utomhus tillsammans, och det finns inget bättre sätt att blanda dem än med en hängmatta-as sett i detta utrymme från den lilla hörnet på Tumblr. Du kan inte låta bli att känna att du är på semester så fort du lägger ner i en hängmatta, så varför inte unna dig en inomhus och få en dos av den avslappnade känslan hela tiden?

En vit palett

Om du vill göra din solrummet känns som en förlängning av ditt hem, allt detta vita färgskala från homebunch har en chic, vardagsrum-liknande känsla. Styling en monokromatisk vitt rum kan hjälpa en utrymmet känns öppen och blåsig och erbjuder en hög nivå av flexibilitet som ska passa nästan alla solrummet.

Porches arbete, Too

Även en solrummet har normalt fönster eller skärmar, detta mysiga veranda från The Varje flicka visar att med smart design kan även en veranda känns som ett extra rum. Den omsorgsfullt dekorerade soffbord och loveseat med kuddar ger detta veranda ett vardagsrum-liknande känsla. Om du letar efter ännu fler veranda idéer, det finns oändliga sätt att skapa en annan livsrum utanför.

Go växt Crazy

De bästa sunrooms har precis rätt mängd grönska. Detta ser från SF Girl är fylld med unika och iögonfallande krukväxter och erbjuder en djungel-liknande känsla. En stor solrummet ger dig känslan av att vara utanför samtidigt skydda dig från elementen, och denna växt fyllda solrummet är den perfekta stressfri oas.

Lägg till en Mini bibliotek

En solrummet som gör den perfekta mängden eftermiddagsljuset har inuti den ultimata läsning-vrå potential, och detta rum från Bolig har en liten inbyggd bibliotek. Om du letar efter det perfekta utrymmet för att skapa ett hem bibliotek, erbjuder din solrummet ett uppfriskande alternativ till en mörk, dammig studie.

Skapa en annan gäst Space

Om du har ont om gäst utrymme, detta solrummet från Savvy Home är ett bra sätt att hjälpa tillgodose dina vänner och familj. Den har en inbyggd fönsterplats som förvandlas till en gäst säng när du behöver en. Och vad Gästen vill tillbringa en sommardag natten under stjärnorna? Tänk bara på att ge mörkläggningsgardiner, och du har en multiuse utrymme som dina gäster kommer att ropa att bo i.

växthus~~POS=TRUNC solrummet

Den solrummet av Sommarbacka påminner om ett växthus i alla de bästa sätten. Om du har ett oavslutat solrummet, omvandla det till ett hem för alla dina favorit växter, lägga till en hängmatta eller en solstol och voila-du fick en rustik tre säsongen rum som är ont om arbete och stora på stil.

Lägg till en Vintage Rug

Några av de bästa solrummet ser inkluderar en fantastisk matta som verkligen kompletterar utrymmet. Detta kontor från Studio Mcgee har en turkisk matta som gör utrymmet känns färdig och väldefinierad. Det finns oändliga möjligheter när det gäller att lägga en matta till solrummet, och det kan bidra till att ge en mysig landning pad på de kyliga morgnar.

You may also like