Skip to main content

Fantastiska sovrum Idéer för liten flicka

Dekorera en liten flicka sovrum

De elementära skolåren är en fröjd. Inte längre ett spädbarn eller barn som kräver middle-of-the-night vård, men ännu inte en tonåring med en motsvarande attityd, elementär ålder barn, för det mesta, är full av roliga, kärlek och fantasier. Om du har en dotter i denna ålderskategori, att det är dags för henne att ha ett sovrum som speglar hennes status som ”inte ett barn längre,” men ändå behåller oskuld barndomen. Här finns tolv idéer för att dekorera ett sovrum som kommer spänningen någon liten flicka, som börjar med denna förtjusande utrymme från Chango & Co.

Bli glad

Citrus ljus, full av glada inslag, och nästan tropisk i sin sunshiny intensitet, här är en superfärg sovrummet från Lucy and Company som får allt rätt: söt tapeter, väl älskade uppstoppade djur, en glatt kasta filt som band färgschema tillsammans och roligare inslag i den romerska skuggan, retro silver bokhylla, och glaslampor. Men det är den limegröna, solig gult och fuchsia rosa palett som stjäl showen. Det är svårt att hitta en bättre färg combo för en liten flicka sovrum.

Glöm inte att Ceiling

Du kan måla taket i varje sovrum, naturligtvis, men det är en särskilt kul touch för ett barns sovrum. Denna flicka rum, finns på JWS Interiors, är en ganska utrymme fyllt med stora inslag som ljuskrona, hängande stol, och Shaggy matta, men det är cirkus-tält ränder på taket som sparkar upp fantasier.

Delade sovrum Tips

Om du har unga döttrar som delar ett sovrum, ger varje inflytande på hur rummet är inrett, men vara beredd att gå in som sista ordet. Vissa barn tycker om att anpassa sin del av rummet; andra gillar att matcha. Bara vara säker på att varje flicka har en yta för att lagra sin favorit ägodelar, och det finns tillräckligt med utrymme på skrivbordet för både att göra läxor samtidigt. Denna förtjusande utrymme från Finnians Moon Interiors använder en lugn palett av grönt, blått och mjuka grå.

Colorful behöver inte Mean Pink

Massor av barn vill ha en regnbåge-ljus sovrum, och varför inte? Om din dotter älskar färgen, men inte nödvändigtvis alla rosa, hålla golv, möbler och väggar (andra än kanske en accent vägg) neutral, och sedan gå vilt på sängkläder, små möbler och tillbehör. En galen-ljus accent väggmålning är en annan kul touch som fungerar i ett barns plats men är för mycket för sovrummet. Denna förtjusande rum hittades på Craft-O-Maniac.

Ge ett studieområde

Din dotter natt hemuppgifter kommer att växa rätt tillsammans med henne. Varje skolåldern barn behöver ett skrivbord för studietiden. Den enkla skrivbord fronted av en stor anslagstavla som visas här är den perfekta platsen att studera. Men vad gör detta rum speciellt är den bedårande väggdécor-och det är enkelt att kopiera. Fyll bara i rymden över sänggavel med färgglada och underbart mönstrade tapeter. Det är ett enkelt DIY, och du kommer förmodligen bara behöver en pappersrulle.

Stick med Furniture Basics

Om du inte har en budget som tillåter nya möbler med några år, kommer du vill välja ett sovrum set som växer upp med din dotter. Rummet som visas här är förtjusande nu, vad ung flicka skulle inte älska alla prickar och underbar hund affischen? Den grundläggande vita möbler kommer att ha några problem att hantera en mer mogen palett, sängkläder och tillbehör när tonåren anländer.

budget~~POS=TRUNC Touches

Har din dotter har Princess smak, men din budget är lite mindre kunglig? Inga problem, kan du enkelt lägga vackra inslag utan att spendera en förmögenhet. Ta ett tips från detta rum finns på C Magazine, och pryda en enkel våningssäng med massor av färgglada tofsar. Därefter lägger du till en samling av roliga och färgrika kuddar, och sedan hänga en fjäderboa på väggen. Voila, är sovrummet redo för din lilla prinsessa, och ditt bankkonto är fortfarande intakt.

Använd vuxna Color

Det finns ingen förneka att många små flickor älskar allt rosa, men det betyder inte att en flicka rum måste se ut som en bubblegum fabrik. Sovrummet från Steele Street Studios visas här visar hur väl neutrala kan arbeta i en flickas rum. Den underbara armatur, fun vimpel banner och polka dot sängkläder lägga lagom fantasier till rymden, men det övergripande utseendet är ganska sofistikerade.

Lilla prinsessan

Är Ariel, Askungen och Belle din dotters bästa vänner? Har hon älskar varje Disney Princess och drömma om anländer till en boll i en pumpa transport av sin egen? Hon är inte ensam, många prinsessor av Disney har älskat genom flera generationer av flickor. Finns det något bättre sätt att dekorera sitt rum än med en fullväggmålning av hennes favorit animerade figurer? Du kan hyra en muralist för att skapa en one-of-a-kind design, eller köpa en tapet väggmålning som är lätt att applicera på egen hand.

DIY Whimsy

Här är ett annat rum som skulle spänningen bara om någon liten flicka, men kommer inte att bryta din budget. Den vackra blommiga sängkläder, hyllor fyllda med väl älskade dockor och uppstoppade djur, och tilltalande färgsättning alla lägga till platsen, men det är pappers pompom blommor upp på taket och faux fjärilar streaming över väggen och fönster som tur upp utrymmet i en wow. Om du inte vill köpa liknande papper pretties är det lätt att göra din egen. Kolla in dessa anvisningar för DIY pappersblommor och Washi band fjärilar.

På väg mot Teens

En av de mest populära färgscheman för en preteen flicka sovrum är rosa, vit och svart. Ta en titt på rummet som visas här, och du kommer att se varför: det är en perfekt blandning av förfining, oskuld, och quirkiness. Stick med svart och vitt på golvet och möbler, och du kan enkelt ändra temat om din dotter beslutar så småningom att hon är för gammal för rosa.

You may also like