Skip to main content

Snygg Teen Girl Sovrum Idéer

Personliga sovrum är super avgörande för tonårsflickor. I många hem, är det den enda plats där de verkligen kan stoltsera deras unika smaker. Men dessa dagar, pojkband affischer och lavalampor inte riktigt göra snittet för kunniga tonåringar besatt med chic inredning. Hur kan en förälder skapar loppet av sina barns drömmar? Följande tonåring flicka rummen har massor av snygga idéer hela familjen kommer att älska.

En elegant och sofistikerad sovrum

Det är fakta; din tonåring kommer så småningom växa upp. Det är därför du kanske vill överväga möbler som är mångsidig nog att arbeta för ditt barn som hon mognar. Se denna stellar exempel genom inredningsföretaget Metal och Petal. Sovrummet är en vacker blandning av förälderns estetisk design med några charmiga egenskaper, perfekt för en tonåring på kanten av vuxenlivet. Den vågmönster på svarta och vita gardiner och matchande accent kudde är både vuxna och nyckfull. Pops av ljusrosa ger mjukhet till rummet utan att känna alltför unga. Vår favorit funktionen är fåfänga och stol set. Det är en modern ta på klassiska Hollywood Regency stil.

Ett stänk av blommor utskrifter


Skapa en drömmande tonåring flicka sovrum med dessa idéer från Laetitia Laurent, av Laure Nell Interiors. Hennes mål var att hålla utrymmet från att känna alltför girly. Blommor tapet med en fet överdimensionerade utskrift ställa vuxen ton. Några chict element, inklusive en korg ägg stol, Aztec-inspirerade kuddar, och djuret väggdekor, bidragit till att skapa en inbjudande och lekfull vibe.

En plats för slummer parter


Här är en tonåring sovrum perfekt för Bal av Lori Wiles Design. Den levereras med två vintage-inspirerade himmelssäng-en för flickan som bor här och det andra för en övernattning gäst. Även neutrala färger erbjuder elegant livslängd, rummets vitt, guld och lila paletten är lika klassiskt. Att investera i dekorativa accenter med uthållighet är också en vinst. Här inredningsarkitekt gick med lyxiga mongoliska päls kuddar.

En drömmande Brass och Lucite Space


Denna glam, vitt, guld och svart tonåring sovrum kommer att göra allt flicka i skolan vansinnigt svartsjuk. Utrymmet designad av Shelter Custom Built Livingis lurade ut med moderna funktioner som även vuxna kommer att ha begär som Lucite himmelsäng och matchande hängande stol både chic mässing trim. Flankerar sängen är identiska Bord, som samordnar vackert med de svarta mongoliska päls kuddar. Den grå soffa vid foten av sängen är utan tvekan en sofistikerad funktion. En nyckfull kanin kudde mjukar upp soffan vuxit upp kant.

En fantastisk Gavel att göra ett uttalande


Ingenting fullbordar en elegant sovrum som rätt sänggavel. Det är en viktig möbel som kan omedelbart anpassa en grundläggande bedstand. Lucy Inredning lagt till en påfågel-inspirerad sänggavel gjord av vide denna tonåring sovrum. Kuddar dekorativa, lavendel sängkläder, plus två turkosa bordslampor lyser upp utrymmet med plats vitmedel nyanser.

En blandning av vitt och starka färger


Vita väggar är en perfekt bakgrund för färgrika dekorativa accenter i denna tonåring sovrum med Lucy Interior Design. En blå mönstrad överkast och levande kuddar stansa upp sängen-en gjuten plaststol i varma rosa dubbel som en andra nattduksbordet. Wall art personifierar vidare utrymmet. Vi tror att varje rum i ett hem bör ha en härlig krukväxt. Detta rum har en bedårande rosa orkidé.

En perfekt Coastal sovrum


Den tonåring flicka sovrummet i denna moderna, koloniala hem med Laetitia Laurent av Laure Nell Interiors har en Beachy utseende och känsla som arbetar med tonåring sportiga personlighet. Den matchar också väl med den kustnära stil finns i hela resten av huset. En vägg täcks av ridit ut, vit träskivor, kanske blekta av solen, skapar den perfekta platsen att hänga en serie Beachscape utskrifter. Dip-färgade sängkläder på havet-inspirerade nyanser förstärker rummets havet vibe.

Varje rum ska ha en bekväm stol-här det sker i form av en fuskpäls saccosäck. I tillfälliga utrymmen, bör du alltid överväga dekorativa ännu angenäma belysning tillverkade av naturmaterial som denna två nivåer frans ljuskrona gjord av bomullsgarn.

Ett utrymme med effektfulla Randiga Walls


Fem ord sammanfatta detta tonåring sovrum med Kerri Rosenthal Interiors: socker, krydda och allt trevligt. Mjuka rosa randiga väggar gör en betydande inverkan utan att dominera resten av utrymmet. Inramning full size-säng är en parisisk inspirerad sänggavel passar för en ung prinsessa.

Vita möbler och tillbehör göra det mesta av det lilla utrymmet genom att skapa en öppen och luftig atmosfär. Vår favorit funktionen är molnliknande, fjäril stol täckt av fusk mongoliska päls. Notera tak inredningsarkitekt övergav den billiga, infällda armatur och förhöjda sovrummet med en shabby chic ljuskrona.

Ett sovrum med en Ramlösa soffa


Förmodligen den bästa tonåring sovrum rymmer vänner. Den högra sidan av detta utrymme genom Hibou Design Company har en stor ramlösa soffa består av marockansk-inspirerade golvkuddar. Två Mongoliska pälsklädda stolar skapa fler platser att sitta.

En förhöjd och samtida sovrum


Äldre tonåringar med förfinad smak kan vara extremt kräsen. Detta sovrum av Karen B Wolf Interiors steg upp till utmaningen med dekorativa tillbehör som känns 100 procent vuxen som sammet tuftade sänggaveln i taupe. Gardiner och matta, som båda har en annorlunda och modern geometriska spaljé mönster, lägga till ytterligare en nivå finess. Pops av ljusa färger, framför allt rött och shock rosa, hålla utrymmet känsla ungdomlig.

En monokromatisk Teen sovrum med anpassad Storage


Du behöver inte innehålla en hel del djärva färger i en tonåring sovrum. Denna monochromatic exempel av Karen B Wolf Inre kombinerar lager av mjukt lavendel med flera inslag av viskning grå. Resultatet är en lugnande och avslappnande sovrum avsedd för en god natts sömn. Gott om lagringsutrymme är också viktigt. Till vänster finns två smarta lösningar. För det första är den anpassade inbyggda hylla med en mini byrå, perfekt för att lagra T-shirts och underkläder. Nästa är den charmiga fönsterplats med förvaringslådor perfekt för stashing jeans.

You may also like