Skip to main content

Röda sovrummet Tips och råd

Röda sovrummet Tips och råd

Rött är en varm, levande färger ofta tänkt på under semesterperioden. Denna färgalternativ kan vara för fet för vissa och normalt ersättas för sina färg kusiner-gult och orange. Ändå är det en vacker färg alternativ för sovrum i synnerhet om färgschema planeras och används med en neutral eller färg komplement. Oavsett om du planerar att använda röd som din huvudfärg options som denna dynamiska sovrum designad av DKOR Interiors Inc. Utöver eller som en accentfärg; Här är några bra idéer och bilder för att hjälpa dig att avgöra.

Hur man använder Röd med Grå

 Hur man använder Röd med grå färg på sovrum

Röd och grå fungerar bra tillsammans; som i denna roliga, moderna sovrum designad av Savio & Rupa interiör Concepts. Genom att använda grå som den allmänna färgen alternativ med accenter av rött hela tillägger lagom värme och KRAFT att hålla designen intressant och välbalanserad. Dessa accenter av färg kan införlivas i kuddar, lampor, konstverk, eller inom ett område matta.

Rött och svart sovrum alternativ

 Rött och svart sovrum alternativ

Rött och svart är en traditionell färgkombination, som påminner oss om klassiska racerbilar och 1950-talet Diners. Denna färgkombination har gjorts populär under Art Deco eran, som erbjöd rena, polerade ytor för produkter, konstverk och interiörer. Ett alternativ om hur man lägger denna färg duo tillsammans är att använda en antydan av rött och svart tillsammans med andra neutrala färger. Denna färgsättning är perfekt för en mer maskulin look, som denna samtida sovrum designad av Busybee Design.

Red Bakgrund Idea

 Sovrum med Red Bakgrund Idea

Red kan användas för att skapa en samlingspunkt eller accent väggen i sovrummet att lägga en illusion av utrymme eller förkortningen, vilket gör en udda stort rum verkar rimligt. Bakgrund är ett bra alternativ för en accent väggen; såsom denna traditionella sovrummet designad av Vahallan Papers, som använder två typer av anpassade mönstrade tapeter-katedralen och Burlington- anordnade i en unik design. Så att inte förlora effekten av denna accent vägg; designern lagt till några accent kuddar, som balans färgschema och övergripande design.

Red Bedding Idea

sovrum med Red Bedding Idea

Ett annat alternativ till att lägga den röda färgen på ditt sovrum är genom dina sängkläder. En färgklick på sängen är ett bra sätt att lägga till lite pop till ett rum som omfattas i neutrala nyanser. Ett bra exempel på denna idé är i denna eklektisk sovrummet designad av Fiorella Design, som använder ett rött överkast, kuddar, och en rolig accent kudde för att skapa en livlig och lugn sovrum.

Röd, svart och vitt sovrum Idea

 Röd, svart och vitt sovrum Idea

Den klassiska svart, vit och röd färgsättning i sängkläder och accent väggen bryts upp av beige mocka säng och beige vägg färg. Denna roliga design av Busybee Design är en subtil och enkel lösning för hur man gör en lång, besvärlig storlek sovrum ser varm och mysig.

Red Huvudgavel Idea

 Red Huvudgavel Idea

Förutom att använda röd inom en accent vägg; ett annat alternativ är att använda rött i möbler eller en sänggavel som denna härliga sovrum designad av Terrat Elms Interior Design. En fast röd sänggavel kan användas eller om du vill lägga till en liten antydan till röd använda en randig eller mönstrad design. Om du väljer att använda en sänggavel i en annan än en neutral skugga färg, måste du vara försiktig om hur du tillbehör din sängkläder och rum i framtiden; eftersom du kommer att begränsas på vissa färger eller kombinationer.

Franska inspirerad sovrum Använda Red

 Franska inspirerad sovrum Använda Red

Denna höft lilla flickans sovrum design av Warline Målning Ltd är en underbar idé om hur man använder rött och vitt tillsammans för att skapa en trendig design som kommer att växa med ditt barn. En unik och modern fransk lantlig stil som använder en rolig tapet design, röd sänggavel, gardiner, och livliga accenter för att skapa en perfekt plats för en liten flicka, tonåring eller gäster.

You may also like