Skip to main content

Gorgeous sovrum färger att prova våren

Organiska finsihes och tyg ta denna tropiska sovrum i trä och vitt till en helt ny nivå!

Ändrande säsonger ta med de många fördelarna och flyttar från kallare månaderna till varmare tider känns som mycket mer speciell. Ja, festligheterna i semesterperioden kan vara bakom oss, men nu kan vi njuta av världen utanför utan drapering oss i lager efter lager! Färska gröna blad, ljusare morgnar och soligare dagar lägga ny färg till en tidigare tråkig världen och du kan göra samma sak med ditt sovrum också! Det är rätt, det är en titt på de mest populära och trendiga sovrum färger av säsongen och dessa bör tjäna dig väl under resten av 2019 också. Från det enkla och diskret att den exceptionella och chic, är detta en visuell upplevelse som du inte vill missa.

De bästa sovrummet färger för de närmaste månaderna inkluderar en underbar blandning av nyanser som alla skulle åtnjuta. Det finns något i det för dem som bara vill ha ‘trendigaste’ val och även ett perfekt alternativ för dem som vill gå ner i tidlösa vägen. Var det lugn och adapatable eller sensationella och snygg, kommer dessa sovrum färgerna inte disspoint dig en bit.

Coral på dess lysande bäst

Pantone s Color of the Year har sett många husägare springa runt för att hitta inspiration som skulle tillåta dem att lägga koraller till sina hem. En av de bästa platserna att göra detta är sovrummet och du har gott om alternativ här att välja mellan. Om du vill ha en stor stänk av koraller i neutral sovrummet, då accent väggen är den obestridliga kungen. Men de mindre gift med färgen kan använda kuddar, accenter och sängkläder för att få jobbet gjort utan att binda till det fullt ut.

Hitta skuggan av korall eller persika att du älskar

Flott och trendiga sätt att lägga koraller och nyanser av rosa till den samtida sovrum

Majesty of Purple avtäckte!

Vi har alltid älskat lila och använda den även i de minsta sätt gör en stor skillnad till det inre nästan omedelbart. Lila känns elegant och kunglig och det ger en air av förfining till även de mest eklektiska sovrummet. I år återupptäcka magin i lila igen och gör det med hjälp av det tillsammans med vitt för att säkerställa att den sticker ut visuellt. Lila draperier, sängkläder eller ens dekor tillägg är lätta att hitta och måla jobb är aldrig långt borta!

Samtida sovrum i vitt och lila är en rik showstopper

Chic kaliforniska sovrum i olika nyanser av lila med lysande belysning

Slående sovrum där taket är också lila!

Underbar modern sovrum med lila sänggavel vägg, draperier och lysande pops av blått runt

Bedövning Jewel Tones

Gå ner en väg som är lite annorlunda, mycket mer lysande och full av livlig charm våren med ett sovrum som är draperad i ädelstenstoner. Jewel-tonade inredning kanske inte lätt att hitta, men de är det bästa alternativet för dem som vill ta ljusare väg. Om sovrummet har en neutral bakgrund, sedan lägga juvel tonas accenter blir ännu enklare. Kasta kuddar i majestätisk lila, smaragdgrönt eller häftigt rubinrött se till att du inte behöver hålla sig till dessa färger på lång sikt och de kan bytas ut snabbt, utan att det kostar en förmögenhet.

Det är svårt att missa färgen i sovrummet

Använd dekor att lägga juvel tonas skönhet till sovrummet

Använd sängkläder att etablera ädelstenstoner i sovrummet här säsongen

Serenity White och Wood

Trä och vita sovrum är en het trend som vi redan delat med dig och det är en färgskala som är bunden att sitta vid toppen av trender chart året runt. Om du har andra färger i rummet i form av accenter, bara flytta ut dem och skapa en bakgrund i vitt. Flytta bort från den grå överdos av de senaste åren och fokusera på trä istället för att ge sovrummet en mysig och bekväm överklagande. Allteftersom tiden bär på, lägga till andra färger och accenter i enlighet med förändrade trender skulle vara enkelt och billigt.

Grönska utanför tillför friskhet till detta sovrum i vitt och trä

Utomordentligt rik metod för att dekorera med trä i den vita sovrummet!

Anpassad DIY sänggavel för sovrummet i vitt och trä

Fönsterkarmar lägga en touch av svart den fridfulla sovrummet i vitt och trä

You may also like