Skip to main content

Feltalálói Ötletek, hogy a tér a lépcső alatt

Egy kis otthon, minden egyes négyzetcentiméterét számít, honnan apró hálószoba szűkíteni folyosókon az apró fürdőszoba. Ez azt is jelenti, hogy neked kell, hogy nagyon kreatív a tárolási lehetőségeket.

De soha ne félj-készen a szerencse. Ha van egy kis hely áll alatta a lépcsőn, nem kell, hogy csak üljön ott érintetlenül. Rengeteg olyan dolog, amit tehetünk, hogy a tér, így enyhíti a tárolási gondok, vagy hozzon létre további üléseket. Vagy, ha érzel igazán merész, akkor is telepíteni egy borospincében.

Ne hagyja, hogy a tér alatt a lépcső sit elhanyagolt többé. Akkor sem beállítani valamit magadnak, vagy felvenni a tervező, hogy hozzon létre egyedi beépített modulok. Ez a 10 tervezők és a lakástulajdonosok tegye a gondolkodás sapkák és kapott találmány ezekkel véletlenszerű foltok a lépcső alatt, készülj fel, hogy úgy érzi, inspirálta, hogy ezt a helyet, hogy a munka a saját otthonában.

Hozzon létre egy kert

Ha több rossz fényviszonyok szobanövények, akkor létrehozhat egy hangulatos kis zug nekik pont az lépcsőn, mint ahogy a növény-szerető Kate törzs és a Us tette ide. Kezdve beépített polcrendszer, ő szőtte az ő növények között díszítő elemek, mint a kosarak és a könyvek, esztergálás, hogy szúrópróbaszerű egy mini zöld paradicsomban.

Állítsuk össze a könyvtár

Ez egy másik esetben, ha a beépített polcrendszer jól jön azokkal terek a lépcső alatt. A csapat a Regan Baker Tervezés létre lenyűgöző könyvtárban a lépcső alatt, mellett az étkező és oh-so-elegáns kis, dísztárgyak összekeverjük. Ha van egy kincslelet könyvek ülnek egy doboz, ez egy fantasztikus módja annak, hogy nekik a reflektorfénybe.

Telepítse a Wet Bar

Ha szórakoztatni, akkor kéznél van egy teakonyhával kéznél kézműves főzeteket vagy repedés nyitott egy üveg bort. Ez nedves bár tervezte Cortney Bishop Design, célszerűen rögtön a nappali és eléri a kész koktélt órán vacsorák barátokkal.

Megszervezve

, Hogy a helyszínen a lépcső alatt egy otthoni fut lehetőség, amikor az okos tárolására. Ez olyan egyszerű, mint a telepítés néhány egyszerű szekrény vagy szekrény, átalakítja, hogy a helyszínen a bonyolult módon kell tárolni lényegre. John Bynum egyedi otthonok használják ezt a helyet a lépcső alatt a tároló kisállat Nélkülözhetetlen.

Állítsa be a munkaterület

Melissa a @thislittlehouseofours nézett ezt a helyet az ő lépcsőn, és lehetőséget látott arra, hogy hozzon létre egy elegáns munkaterületet. Tartsd meg minimális a pult könnyen elfér a térben, és ha tetszik, akkor vedd egy lépéssel tovább és megépítésére olvasó zug, mint Melissa volt itt.

A kijelző dísztárgyak

Ha szeretnék egy helyet, ahol lehet mutogatni díszítő elemek, amelyek a közeli és kedves neked, de te elég hely, már meg is találta, hogy a tér a lépcső alatt. Construct néhány polcok, és bemutathatja a szeretett dekorációval. Ebben az esetben a fehér dekorációval juxtaposes szépen a feketegazdaság elleni polcos térben rögzített fényképész Madeline Tolle.

Store Wine

Hogy ez egy kis luxust? Ha egy bor rajongó, akkor biztos, hogy kap ihlette ezt under-the-lépcső bor barlang által létrehozott szerződés Development Inc. Install üveg, így láthatja a bor gyűjtemény egyszerű látvány, ami biztos, hogy a beszélgetés starter között a vendégek.

Get Some szundítás

Amikor él egy nagyon kis otthon, akár egy apró otthon talán minden falat hely értékes. Ezért az adott térben megoldás Közgyűlés annyira zseniális: ha a területet nem használják, mint a munkaterületet, a szekrény kinyílik, és egy kinyitható ágy. Ez hihetetlenül kényelmes, különösen, ha meg kell ragadni néhány ZZZ a kettő között munkaprojektjeihez.

Kézműves Kids’ Corner


Ez lehet nehéz megtalálni elég hely, hogy elbírja a gyerekek játékokat és egyéb nélkülözhetetlen, ezért ezt az elképzelést Lorna a @ for.the.love.of.greige annyira zseniális. Ő töltötte hely a lépcső alatt lánya játszószoba szükségletek, mint a könyvek, töltött állatok és egyéb elemek szépen eltette konténerbe.

Szerkesszünk egy mosoda tér

Ahelyett, hogy szentelt egy egész szobát a mosodát, miért nem tette a lépcső alatt? Segítségével egyedi nyílások által kialakított Brickhouse konyhák és fürdők, a mosó- és szárítógépet tökéletesen ebben a térben, ami azt jelenti, a háztulajdonosok használhatják viszont, hogy a mosókonyhában egy den vagy egy iroda. Most, hogy az intelligens tervezés.

You may also like