Skip to main content

Free Up Counter Space Ezek Konyhai Szervezet Ötletek

Van főzés és szórakoztató a kis konyha nehéz? A stúdió méretű konyha egy kihívás, hogy a munka, de néhány kis konyha szervezet ötletek és néhány órával az idejét viszont a pici konyhában egy modern, minimalista álom a főzéshez és el kell ismerni.

Megvan az öt inspiráló, kis konyha az Ön számára, hogy a rock. Ők tele van ötletekkel, hogyan lehet declutter a konyhában a friss, új utakat. Már is néhány kis konyha szervezet termékeket, amely segít visszaszerezni, vagy új számláló helyet és otthont találni a rendetlenség, hogy szeret lógni a számlálók.

1. Könnyű, fényes és ipari kis konyha

Először is, úgy fest a konyhában egy könnyű, fényes fehér felfrissíteni fel. Vagy fedezi a sötét, elavult falak vagy szekrényajtók egy friss, új cserélhető háttérkép.

Továbbá, itt az ideje, hogy dobja ki azokat doboz szívét tenyér soha nem használja, és eldönti, mi mást marad vagy megy. Ha megvan egy jó ötlet, hogy mennyit dolgozik, itt az ideje, hogy megtalálja a haza minden, ami maradt.

Tárolja, ami nem vonzó a szekrények. A többi elem képes megjeleníteni az új, ipari, éttermi stílusú polcok, rudak és horgok, mint a fenti képen.

2. Kis modern konyha felvázoló egy moduláris, gördülő sziget

Sok kis konyhákban nincs sok számláló helyet dolgozni. Alapvető készülékek, mint egy kávéfőző vagy mikrohullámú lehet enni a kis hely van. Vannak megoldások. Válassz olyan készülékek, amelyek akár falra is szerelhető, vagy szekrény alatti szerelve. Vagy adjunk hozzá egy nagy teherbírású falra szerelhető polc, hogy tartsa a nehéz gépek, mint a mikrohullámú sütő.

Egy kis konyha sziget extra számláló helyet, valamint tárolása – és még egy reggeli-bár. Kicsi, kerek vagy szögletes szigetek jobban működnek a kisebb tér terek. Vegyünk például egy hosszabb keskeny sziget egy téglalap alakú terület. A kanapé konzol kerekeken lenne jó ötlet egy hosszabb, gálya konyha. Akkor tekerd a konyhába, ha szükséges, majd tedd vissza mögött a kanapén, ha kész.

Butcher tömb vagy rúd szekerek további kiváló lehetőség, mert gyakran jönnek kerekekkel dobni a sziget az útból. A magasabb helyezése jól működik bárszék.

3. A modern kis konyha úszó fali polcok tároló

Ha nincs elég konyhabútor, de rengeteg falfelületet, egy tiszta, modern módon, hogy szabadítson fel a konyhapult, hogy bemutassa és elemek tárolására hűvös lebegő polcok vagy lécek, például a konyhában fent.

Szeretné, hogy a konyhában egy nagy design megjelenés, mint a képen? Csoport a tételeket szín és adjunk hozzá néhány műtárgyak vagy keretes fotókat. Hagyja egyes területeken a szegélyek üres, így nem néz ki túl zsúfolt.

A másik nagy tervezési döntés a fenti képen a használata tükör a hátfal. Adjunk hozzá néhány tükör egy részében a fal mögött, a pulton, hogy bővíteni a teret, és tükrözik több fényt.

4. Kis konyha szervezet ötletek jellemző könyvespolc

Hozzáadása vagy cseréje konyhabútor költséges lehet. És ha bérbe, a projekt nem is engedélyezett. Miért nem vesz valami jó, olcsó könyvespolc és egy tároló fala az összes konyhai termékek?

Keresse magasabb, de keskeny könyvespolc és keverheted ajtók elrejteni néhány tétel. Vagy válogatott kosarak szolgálhat fiókok a könyvespolc, készen arra, hogy az összes fogást a kisebb tárgyak és ágyneműt.

Egy másik érdekes kis konyha ötlet a fenti képen látható a horog fölött az ablakon lógó edények. Edények vegye fel sok helyet, és lógott őket a pot rack vagy horog egy jó módja annak, hogy szabadítson fel a szekrény vagy a számláló.

5. A minimalista konyha, hogy hozza a sok kis lakás szervezet ötletek együtt

Ez a gyönyörű és végtelenül konyha működik, mert a legtöbb elem többcélú. Az alacsony könyvespolc szerelt munkalap létre egy sziget tárolás és számláló felületre. A cubbies is tart a kis készülékek. Több mint egy tucat kés tartják a kis kés blokk a pultra.

A falra szerelt rozsdamentes acél bár fér főzőedények és horgokkal, még kávéscsészék vagy kisebb edények. A fali bor pohártartó is szolgálhat egy úszó párkányra.

 

You may also like