Skip to main content

Gratis Up Counter Space met deze kleine keuken Organisatie Ideeën

Is koken en onderhoudend in uw kleine keuken moeilijk? Een studio-size keuken is een uitdaging om in te werken, maar een paar kleine keuken organisatie ideeën en een paar uur van uw tijd kunt u uw teeny keuken te zetten in een moderne, minimalistische droom voor het koken en het vieren.

We hebben vijf inspirerende, kleine keukens voor u dat rock. Ze zijn vol ideeën over hoe u uw keuken kan declutter in frisse, nieuwe manieren. We hebben ook een aantal kleine keuken organisatie producten die u zullen helpen opnieuw gebruiken, of het toevoegen van nieuwe ruimte tegen te gaan en het vinden van een huis voor alle rommel die graag uit te hangen op uw tellers.

1. Licht, helder en industriële kleine keuken

Ten eerste, overweeg dan het schilderen van uw keuken in een lichte, helder wit om het te frissen. Of betrekking hebben op de donkere, verouderde muren of kastdeuren met een frisse, nieuwe verwijderbare wallpaper.

Vervolgens is het tijd om te gooien die blikjes van palmharten u nooit gebruikt en beslissen wat anders blijft of gaat. Zodra u een goed idee van hoeveel je werkt hebt, is het tijd om een ​​huis te vinden voor alles wat er over is.

Bewaar wat niet aantrekkelijk in uw kasten. De rest van de items kunt weergeven op nieuwe, industriële, restaurant-stijl planken, bars en haken, zoals in de foto hierboven.

2. Kleine moderne keuken met een modulair, rolling eiland

In veel kleine keukens is er niet veel ruimte tegen te gaan om mee te werken. Basic apparaten zoals een koffiezetapparaat of magnetron kan eten de kleine ruimte die je hebt. Er zijn oplossingen. Kies apparaten die kunnen worden aan de muur bevestigd of onder-kast gemonteerd. Of voeg een heavy-duty-wand gemonteerde plank om zware apparatuur zoals een magnetron te houden.

en zelfs een ontbijt bar – Een kleine keuken eiland kan extra ruimte tegen te gaan, alsmede opslag toe te voegen. Kleine, ronde of vierkante eilanden beter werken in kleinere vierkante ruimtes. Overweeg een langere smalle eiland voor een rechthoekige ruimte. Een sofa console op wielen zou een geweldig idee in een langere, kombuis keuken zijn. U kunt het rollen in een keuken als dat nodig is en dan zet het terug achter je bank als u klaar bent.

Slager blokken of bar karren zijn andere grote opties, omdat ze vaak komen met wielen om je eiland te rollen uit de weg. Een groter wagen werkt goed samen met barkrukken.

3. Een eigentijdse kleine keuken met zwevende muur planken voor opslag

Als je niet genoeg keukenkasten, maar veel ruimte aan de muur hebben, een schone en eigentijdse manier om vrij te maken van uw aanrecht is om weer te geven en op te slaan items op koele drijvende planken of richels zoals de keuken boven.

Wilt u uw keuken geven een high-ontwerp eruit de foto? Groep de items op kleur en voeg wat kunstvoorwerpen of ingelijste foto’s. Laat sommige gebieden van de richels leeg, zodat ze niet te rommelig uitzien.

Andere grote ontwerpkeuze in het bovenstaande is het gebruik van spiegel op de backsplash. Voeg wat spiegel om een ​​deel van de muur achter het aanrecht naar de ruimte uit te breiden en te reflecteren meer licht.

4. Kleine keuken organisatie ideeën met boekenkasten

Toevoegen of vervangen keukenkasten kan duur zijn. En als je huurt, het project misschien niet eens worden toegestaan. Waarom niet kopen een aantal goede, goedkope boekenkasten en een opslag muur voor al uw keuken items?

Kijk voor grotere maar smalle boekenkasten en mix en match deuren van de items te verbergen. Of een selectie van manden kunnen dienen als lades in de boekenkasten, klaar om alle kleinere items en beddengoed te vangen.

Een ander interessant kleine keuken idee in de afbeelding hierboven is de haken over het venster voor opknoping potten en pannen. Potten en pannen nemen veel ruimte en ze opknoping van een pot rack of haken is een goede manier om vrij te maken van een kast of balie.

5. Een minimalistische keuken die veel kleine appartement organisatie ideeën samenbrengt

Dit mooie en opgeruimde keuken werkt omdat de meeste elementen zijn multifunctioneel. Een lage kast met gemonteerde werkblad ontstaat een eiland met opslag en tegenvlak. De kastjes kan zelfs vasthouden kleine apparaten. Meer dan tien messen in een kleine messenblok op het aanrecht gehouden.

Een muur bevestigde roestvrijstalen staaf kan kookgerei en haken, zelfs bekers of kleinere pannen houden. Het wijnglas houder-wand kan tevens dienen als een drijvende richel.

 

You may also like