Skip to main content

Hogyan díszíteni egy kis nappali

Ne hagyja, hogy a kis nappali csipetnyi stílust. Nem számít, milyen kicsi a hely, akkor is meg stílusos, hogy a saját, illetve kiadó. Fedezze fel a legjobb kis helyet dekor trükkök testreszabására a leginkább lakott spot otthonában.

Embrace a fehér falak

Fehér falak is unalmas, de aztán megint tudnak létrehozni egy nyugtató hangulatot. Tekintsük magába a fehér-fehér berendezéssel. Párosítása falak egyaránt halvány bútorok egy elegáns és egyszerű módja annak, hogy bármilyen kis helyet úgy érzi, szebb és nagyobb.

Mert karakter, add durran a színek és a kifröccsenő textúra. Belsőépítész Mercedes Daczi személyre ez a fehér nappali számos színes és textúra díszítéssel beleértve szobanövények és fonott bútorokkal.

A munka az Weird Angles

Esetlen alakú nappali lehet zavarba ejtő lehet díszíteni, de nem tér soha túl furcsa szép dekorációval.

Akkor viszont egy furcsa fal egy fókuszpont. A tulajdonos a lakás fordult a függőleges tér körülötte hálószoba ajtaját egy szalon-stílusú galéria falán.

Nem biztos, hogy hová tegye a kanapén? Kiválasztása tapéta egy merész minta létrehozása középpont egy furcsa alakú területet. Itt háttérkép jellemző bazsarózsák rögzíti a nappaliban.

Halom a Textil

Viszont egy szűk nappali egy boho paradicsom szövet. Ebben a kialakításban Happy belülről Blog, kivitelezés szakértői Igor Josifovic cölöpök a textil- a szűk nappali egy pamut kárpit és Kilim párna, hogy ruhát egy költségvetési kanapén. A török ​​szőnyeg teszi a földön ült hívogató. Továbbá a szövött falra egy bekeretezett konyharuhával, hogy túl aranyos használni.

Diplomás Living hálótermek

Az Ön nappali sikoly benőtt tizenéves? Ez a kis legénylakásom származó Homepolish csupa ötletek „adulting” egy lakást.

Az elegáns kerékpár polc tartja kerekek fel, és az útból, miközben bekapcsolja a kerékpár egy dekoratív falra. Egy másik okos gondolat, hogy nem pazarolja alapterület a lebegő asztalon, amely átfogja a bal oldalon a szoba. A beépített szekrény biztosít egy jó adag tárolására. De mi átalakítja ezt 500 négyzetméteres stúdió egy hangulatos felnőtt otthon a különböző részleteket és dekor stílusokat, hogy adjunk egy-az-egy-fajta karakter, a színes nyomatok a kifinomult bútorokkal.

Add Living Colour

Semmi prettifies egy nappali, mint díszítő növények. Virágzó évelők, mint a nárcisz vagy tulipán hozzá szép színű, míg a lombos szépségek beleértve páfrányok és a pók növények hozza érdekes textúrát (plusz tiszta beltéri levegő!). Nem tetszik kertészeti? Próbáld meg egy pár alacsony karbantartási lehetőségeket a zamatos család és tedd aranyos DIY szemenkénti.

Átalakítás az unalmas doboz alakú tér

Ha a nappaliban hiányzik építészeti részlet, könnyű létrehozni egy megfizethető és egyedi megjelenést anélkül, hogy előzőleg költséges felújítása. Mutasd ki a személyes stílus létrehozásával az egyik falat, mint ez Joe Emberi amely átalakítja a szobában egy szemet gyönyörködtető fókuszpont.

Találja meg a tökéletes kanapé egy szűk

A nappali, ami mind szűk és kicsi lehet különösen nagy kihívást jelent, hogy díszíteni. Azonban, ahogy ebben a világos és tágas teret átalakítani a Decor Aid, gondosan kiválasztott szekcionált kanapé is, hogy a legtöbb értékes alapterületét. Vásárláskor a kanapén, meg az egyik, hogy hosszú és sovány a falhoz, így a nappaliban alaposabban.

Megemeli függőleges csíkok

Ha az alacsony mennyezet görcsös a stílus, akkor egy jó pillantást ezekre a falakra a hazai díszített Sheer and Company. A finom függőleges csíkok teszik az alacsony mennyezet és a kompakt nappali tűnik magasabb.

Glam fel az arany dekoráció

Vonzóvá tételnek egy kis nappali nem probléma, ha néz a skála a bútorokat. Például, egy tömött heverő teszi bármilyen kis helyet érezni pici. Azonban egy lakás méretű kanapéval, ami szintén közel áll a földön (a képen) lesz az ellenkező hatást.

Tartása skála előtt tartva az is fontos, ha hozzáadjuk a Midas touch. Minden arany díszítéssel látható ebben a kis nappaliban tervezte Havenly dolgozni az alacsony profilú kanapén. És mivel az átlátszó dohányzóasztal nem veszi fel a vizuális rezidens, akkor az illúziót kelti a több alapterület.

Hozzon létre egy ékszerdoboz Nappali

A kis nappali ebben luxe apartman Londonban tervezte David Long Designs a megtestesítője a fejedelmi elegáns. Ezüstszürke paletta határozza meg a színpadon egy réteg szép kiegészítők gazdag színek és buja szövetek. A cseresznye a tetején van a megbízást portré, ami a terem jobban érzi magát a rajz a szem fel.

Légy résen a kanapé mögé

Hozzáadása könyvespolcra vagy polcok mögött a kanapén egy alattomos és hatékony módja annak, hogy a vizuális érdeklődés és tárolás a nappaliban. Ebben a design, világos színekkel és nagy ablak is segít maximalizálni látszólagos teret.

Fecskendezzünk Shabby Chic

Itt egy teensy nappali, amely szépen illusztrálja kopott elegáns stílusban megjegyezte, a világos színek, fehér slipcovered bútorok, és a szüret díszítéssel. A design egy kényelmes pad, rózsaszín Fleurette fotel, és egy varázslatos szórakoztató méretű csillár.

Használjon modern stílus

Ha keres kezdeni díszítő helyet a semmiből, a nappali ezen 600 négyzetméteres lakás díszített Havenly kiderül egy egyszerű képlet a kis teret díszítő.

Először is, kibír alacsony profilú bútor semleges színeket. Hosszú lábú darabok, mint a dohányzóasztal érzetét keltik a tágasság, mert akkor még több a padlón. Mert durran színét, adjunk hozzá a kivitelezés, vagy két és mintás szőnyeg. Ezután töltse ki, hogy nagy üres tér át a kanapén egy nyilatkozatot döntéshozatal nyomtatott vagy túlméretes tükröt. Szüksége van egy állólámpa, de nincs egy talpalatnyi vízszintes tér megkímélni? Gondoljunk csak falra szerelhető.

Díszíteni, mint a francia

A vékony nappali ebben párizsi lakás Párizs Perfect megháromszorozza a konyha és étkező is érzés nélkül zsúfolt vagy skimping óvilági stílusban. Néhány okos díszítő trükk lehetővé tette.

Először bocsátva, hogy csak a legszükségesebbeket-ülőgarnitúra lebzseléshez és egy étkező szett evés, vagy üzemi nem pazarolja egy csepp alapterületét. Másodszor, egy kis válogatás a hivatalos díszítmények a kristálycsillár a díszes tükör melds párizsi elegáns praktikus funkcióval.

Pár Tökéletes darab együtt

Sok század közepén tervez, mint a étkezőgarnitúra a bal oldalon látható, alacsony és áramvonalas és hosszú lábú, ami úgy néz ki arányosan jobban kis szoba. Nagy tükrök, mint a padlótól a plafonig érő tükör a kanapé mögé is párosítani szépen a kis alapterület, mert vizuálisan bővíteni a méret a területet.

Horgonyt a nappali bútor

Mikor jön a díszítő szobák minden méretben, egy alfa tárgy, amit rögzíti a teret. Ebben a nappali tervezte IDF Studio, ez a plüss kihúzható kanapéval, amely megduplázza a vendég ágy. A fészkelő táblák és kárpitozott tároló törökök is kettős célra szórakoztató és tárhely.

Kerüljük a matchy-matchy, Boring Look

Ez a nappali érzi grandiózusabb, mint a tényleges mérete köszönhetően alacsony akasztott bútorok. Adjon teret több textúra és a személyiség beépítésével egyező bútorok és dekoráció a különböző korok. Mint a modern kanapé és vintage bőr szék ebben a szobában, a különböző textúrájú darabok nézd ugyanolyan zökkenőmentes, mint egy teljes készlet.

You may also like