Skip to main content

Hogyan használjuk sötét függöny Alakzattá Drámai, hangulatos belső

Vannak stílusok, színek és díszítő kellemetlenségeket, hogy a lakástulajdonosok szerte a világon inkább elkerül, mivel úgy vélik, nekik egy kis túl kockázatos, hogy próbálja ki. Egyesek félek, hogy menjen merész és ragyogó színek, mint a narancs, vagy a fukszia, míg mások inkább tartani fekete távol színösszeállítás szinte fanatikusan. Használata sötét drapéria egy stratégiát, hogy sokan úgy érzik, egy gyakorlat legjobb a belsőépítészek és szakértők. Mégis, vallásilag távol tartózkodó sötét függöny , akkor előfordulhat, hogy kimaradnak egy nagyszerű módja, hogy hozzon létre egy kellemes, kényelmes otthon, ami egy abszolút showstopper.

Ide sötét stílus a hálószobában

Ne félj a sötét függöny, mint használ a nehéz függönyöket, fekete sokkal, mint a szín önmagában a szobában. Sötét függöny hozni velük a különféle előnyöket, és rendelkezésre állnak a legkülönbözőbb színárnyalatok. Arról nem is beszélve, akkor választhatja a stílusok kezdve a klasszikus Bölcső szenzációs áttetsző függönyök. Ma megnézzük a 25 ilyen inspirációk , valamint egyszerű trükk, amely lehetővé teszi, hogy működnek ezek a ritka szépségek.

1. Mastering the Dark Arts!

Mi elindul egy pár gyönyörű szobákat használó sötét függönyöket, de nem folyamodnak a sztereotip fekete. Úgy van; Aki fél a fekete, vannak más csípő sokkal izgalmasabb lehetőségeket, mint például a szürke árnyalatai és kék. Természetesen ez a sötétebb árnyalatú ezek a színek, amelyek illeszkednek a számlázási itt, és gyakran kiegészítik a színösszeállítás, amelyet már megy a szobában. A lakótér vagy hálószoba világos, pasztell kék falak mellett függöny sötét tengerészkék valóban úgy tűnik, lenyűgöző. Tehát mielőtt rendezni fekete, vagy mélyebb árnyalatú barna vagy szürke, hogy több izgalmas színekkel akciót.

Deep Navy függönyök az átmeneti hálószoba

Kék árnyalatok tökéletes sötétebb függöny

Gondolj túl fekete a sötét függönyöket

Eklektikus konyha Londonban színesek

2. Elsöprő nagy terek

Nem titok, hogy a sötét függöny tűnik inkább otthon tágas, szellős belső, ahol lehet használni őket, ami rögzíti a teret anélkül, hogy elsöprő a beállítást. Dupla-magasság nappali, luxus hálószoba és még nagy formális étkezők minden tökéletes azok számára, klasszikus fekete drapériák. Egy nyitott terű nappali, ezeket a függönyöket lehet használni, hogy megszabja terek létrehozásával különleges hátteret, vagy lehet még használni őket, hogy néhány magánélet, nagy üvegajtók összekötő nappali a kertben nyitni. Ha úgy gondolja, egyszínű függöny unalmas, dobjon néhány geometriai vagy virágos minták vértezze fel a dolgokat.

Finom nappali elegáns dekorációval

Sötétebb drapériát jobban néz ki a nagyobb szoba

Sötét függöny segít szabályozni a természetes szellőztetés könnyedén

Adjunk hozzá néhány minta élénk függönyök

3. A Moody Affair

Nem mindenki akarja a haza fényes hangulatot tele árvíz természetes fényt és öltözött igénytelen semleges színárnyalatok. Vannak közöttünk olyanok, akik valóban inkább az elegáns, kifinomult megjelenés egy sötét szobában gyönyörű színek, hangulatos világítás és egy csillogó csillár, vagy két tetejében stílusban! Selymes, sötét függönyöket teljesen tökéletes erre Hollywood Regency stílusát, és akkor adja meg a kortárs érintések, hogy ez a csípő és a divatosabb! Még ha ez a „fölött” stílus nem az, amit forgatás, sötét függöny is lehetővé teszi, hogy megtalálja, hogy egyensúlyt pihentető és romantikus a modern hálószoba.

Sötét függönyöket úgy néz ki, elegáns, mint világosabb fehérebb változat használata esetén jobb

Finomított kortárs hálószoba sötét áttetsző függönyök

Ipari konyhában sötét elegáns szépség

Kifinomult hagyományos ebédlőben fekete függöny a háttérben

4. Pazar, kényelmes hangulata

Apropó hálószoba, egyáltalán nem kétséges, hogy a sötét drapéria párosulva könnyű, fehér áttetsző függönyök váltak hatalmas sikert aratott a modern hálószoba. Ez az előkelő kombináció nem csak úgy tűnik, esztétikailag apt egy szobában domináló semleges színek, hanem működik, ragyogóan azok számára, akik szeretnék megtalálni a tökéletes egyensúlyt szép szellőzés és a teljes magány. Ez a két réteges megközelítés drapéria is lehetővé teszi, hogy könnyen alkalmazkodni a változó évszakok, mint a sötétebb függöny nyújt tökéletes szigetelést tél folyamán, és visszahúzódik a hátteret meg a hangulatos nyári hónapokban.

Használja áttetsző függönyök és sötét drapériák mind a magánélet és a szellőztetés

Chic hálószoba piros fekete-fehér

Keverjük össze a fény áttetsző függönyök a Bölcső a hálószobában

Szürke függöny ideális választás a trendi nappali

5. Keeping It Fény!

Beszéltünk vesz a sötét, rosszkedvű megközelítés korábban, de kétségkívül ez a ropogós, vidám belső, hogy a nagyobb hit a világ belsőépítészeti ma. Sötét függöny működik szépen ezekben a szobákban is, mivel ezek biztosítják a vizuális kontraszt, hogy érdekes fókuszpontok és kiegészítik durran fekete vagy sötétszürke szoba tökéletesen. A semleges egy szobában, a több gyönyörű sötét függöny látszik! Ők is alakítani egy elegáns fekete-fehér hátteret, amely egyszerre időtlen és sokoldalú, így azok, színes díszítéssel és modern fali műtárgyak átragyogni.

Fekete és nappali egy csipetnyi zöld

Sötét kendők horgonyt a fény szellős nappali

Világos színek a nappali kiegészíti a sötét függönyöket tökéletesen

Orange valóban az új fekete

6. Sheer Sötét szépség

Mikor jön a puszta függöny, fehér biztosan nem az egyetlen lehetőség. Áttetsző függönyök, fekete, sötétkék, szürke és sötétbarna is tartsa a hatalmat söpörni leveszi a lábát a megfelelő beállítást. Persze, lehet, hogy nem fér el egy otthoni felölelő strand stílus vagy egy pihentető mediterrán hangulattal, de hogy jelenlétük érezhető az ipari, a minimális és a kortárs beállításokat. Amely lehetővé teszi, hogy szűrt természetes fényt, miként a divat a drámai hátteret, sötét áttetsző függönyök gyorsan felkapaszkodott a trendek diagram 2018-ban.

Kinek van szüksége éjjeliszekrények egy ágy, mint ez

Browns ellopni a show-ban eklektikus nappali

Függöny kiemelkednek vizuálisan köszönhetően az alaprajzon

Mintás függönyök szürke elegáns modern nappali

You may also like