Skip to main content

Hogyan használjuk Térelválasztók kis helyen

Ha van egy kis hely, akkor úgy gondolja, hogy az utolsó dolog, amire szüksége van egy elem, mint egy térelválasztó, amely a szó szoros értelmében készült, hogy lezárja és külön terekben. De térelválasztóként egy nagy mellett olyan kis helyet. Ők egy jó módja annak, hogy a rész ki és szervezi kis terek, amelyek gyakran inkább egy nyitott alaprajz. És nyitott kialakítás elválasztó jelenti azt, hogy akkor kap egy szervezett tér vizuálisan bezárása nélkül nak el egymástól teljesen.

Térelválasztóként is a költségvetési tervezés mellett egy szobában. Ezek költsége bárhol a $ 60-ig. És az idő is eltelhet, mindössze pár óra dönteni a jobb osztó az Ön számára, hozza haza, és tegyük a szobában. Tehát, hogy mit keres egy vidám stílust hangsúlyt, vagy kell hozzá a funkcionális szervezet a helyet, vessen egy pillantást az alábbi különböző módon lehet használni térelválasztóként.

Vizuálisan Nyílt Térelválasztók

Ahogy megérintette a fent térelválasztók nem kell vizuálisan lezárja a teret. A fenti képen látható térelválasztóként, hogy van egy nyitott mintát. Designs, mint ezek tökéletesek hozzá néhány fogalmi szervezet közötti területeken kis, nyitott terű terek. És ők nem teszik a teret klausztrofóbiás.

Designs, mint ezek is jönnek a legkülönbözőbb mintákat. A minta, mint a térelválasztó a fenti képen hozzáteszi, néhány érdekes geometriát a teret. Egyéb nyitott térelválasztó több ívelt és szabadon folyó minták nekik. Van egy minta bármilyen tervezési ízét.

Ide koncepcionális

A fenti képen látható, hogy a térelválasztó lehet épp olyan anyag. Akkor legyen kreatív típusú anyagok használata. Például egy egyszerű mintás fa utáni és néhány nagy függőleges kötelet, hogy a megjelenése térelválasztóként a fenti képen. Hozzáteszi vizuális szervezet e magának való, nyugodt hely nélkül vizuálisan lezárja a területeket el egymástól.

Az ötlet fent is megmutatja, hogyan lehet hozzáadni zöld a térelválasztó. A szőlőt a kötél még több vizuális blokk, de ismét anélkül, hogy teljesen lezárja a tereket. És a szőlő Add a természetes érzés, amely megegyezik a cserepes növény a háttérben. Ez is gyakori, hogy a szőlő adunk szilárd térelválasztóként.

Ha azt szeretné, hogy megy egy koncepcionális ötlet elválasztani a tér, itt van néhány ötlet a hagyományostól eltérő térelválasztóként:

  • Polcok, ahol láthatjuk az egyik oldalról a másikra
  • A teljes ruházati állvány
  • Sheer gobelin vagy függöny
  • Nyitott polcos hal tartályok elhelyezett polcokon
  • A sort a magas növényi élet

Ez csak néhány ötlet, hogy azokat a kreatív lé folyik.

Használja Térelválasztók ékezetek

Ez is gyakori, hogy a térelválasztó használt dekoratív díszítéssel. Ha van egy kisebb tér inkább nem zárja ki, gondoljon üzembe térelválasztóként az egyik sarokban. Láthatjuk a koncepció akcióban a fenti képen, ahol egy fényes kék térelválasztóként hozzáteszi sokk színt az egyébként unalmas sarokban. Megteheted ezt az ötletet olyan fényes kiemelő szín, mint a cseresznye piros vagy világos lila.

Is, akkor nem kell ragaszkodni egyszínű. Vannak térelválasztóként merész art nyomtatott őket. És térelválasztóként egy teljes művészeti jelenet ad az optikai illúziót, hogy a kis tér nagyobb, mivel úgy érzi, mint keres egy ablak egy másik világ.

És ne feledd, hogy az idő, hogy mérlegelni a lehetőségeket. Sok különböző típusú térelválasztóként odakint.

You may also like