Skip to main content

Hur man använder rumsavdelare i små utrymmen

Om du har ett litet utrymme, kanske du tror att det sista du behöver är ett element som rumsavdelare, som bokstavligen gjordes för att stänga och separata utrymmen. Men rumsavdelare är ett bra komplement till alla litet utrymme. De är ett bra sätt att avsnittet av och organisera små utrymmen, som ofta har mer av en öppen planlösning. Och öppen konstruktion avdelare gör att du kan få en mer organiserad utrymme visuellt utan att stänga områden av från varandra helt.

Rumsavdelare är också en budget konstruktion förutom ett rum. De kan kosta allt från $ 60 upp. Och som för tid, kan det ta så lite som ett par timmar att besluta om rätt avdelare för dig, ta med den hem och placera den i rummet. Så oavsett om du letar efter en rolig stil accent eller behöver lägga funktionell organisation på ditt space, ta en titt nedan för olika sätt att använda rumsavdelare.

Visuellt öppet rum avdelare

Som berörts ovan, inte rumsavdelare inte visuellt stänga ett mellanslag. Bilden ovan visar en rumsavdelare som har ett öppet mönster. Mönster som dessa är perfekta för att lägga till några begrepps organisation mellan områden i små, öppen planlösning utrymmen. Och de inte gör utrymmet känns klaustrofobisk.

Mönster som dessa kommer också i ett brett spektrum av mönster. Ett mönster som rumsavdelare i bilden ovan lägger några intressanta geometri till utrymmet. Andra öppna rumsavdelare har mer böjda och fritt flödande mönster för dem. Det finns ett mönster för någon design smak.

gå Conceptual

Bilden ovan visar att en rumsavdelare kan göras av nästan alla material. Du kan vara kreativ med de typer av material som du använder. Till exempel en enkel strukturerad trästolpe och några tunga vertikala rep ge intryck av en rumsavdelare i bilden ovan. Det tillför visuell organisation till denna artsy, avslappnad utrymme utan visuellt stänga områden av från varandra.

Tanken ovan visar också hur du kan lägga grönska till din rumsavdelare. Vinrankorna på repet lägga till mer av en visuell blocket men, återigen, utan att helt stänga utrymmen. Och vinstockar lägga till en naturlig känsla som matchar krukväxt i bakgrunden. Det är också vanligt att se vinstockar läggs till fasta rumsavdelare.

Om du vill gå till en konceptuell idé att skilja ditt utrymme, här är några idéer för okonventionella rumsavdelare:

  • Hyllor där man kan se från den ena sidan till den andra
  • En fullständig kläder rack
  • Sheer väv eller gardin
  • Öppna hyllor med akvarier placerade på hyllorna
  • En rad av hög växtliv

Dessa är bara några idéer för att få dessa kreativiteten flödar.

Använd Rumsavdelare som accenter

Det är också vanligt att se rumsavdelare som används som dekorativa accenter. Om du har ett mindre utrymme du inte vill stänga, tycker om att sätta en rumsavdelare i ett hörn. Du kan se begreppet i aktion i bilden ovan, där en klarblå rumsavdelare ger en chock av färg till en annars tråkig hörna. Du kan göra denna idé med någon ljus accentfärg, som körsbärsröd eller ljust lila.

Dessutom behöver du inte hålla sig till solida färger. Det finns rumsavdelare med fet konst tryckt på dem. Och en rumsavdelare med en fullständig konstscen på den ger den optiska illusionen att din lilla utrymmet är större eftersom det känns som om du tittar i ett fönster till en annan värld.

Och kom ihåg, ta er tid att väga dina alternativ. Det finns många olika typer av rumsavdelare ute.

You may also like