Skip to main content

Hvid med et Dash of Industrial Charm: CLOUD Kontorfællesskaber i Barcelona

Moderne kontorer er et langt spring fra de kedelige kabiner af 90’erne, der synes både begrænsende og upersonlig. Dagens kontorer føler meget mere levende, individuelle og indbydende. De er en omhyggelig blanding af stille, arbejdsstationer, der forbedrer produktiviteten og åbne, sociale zoner, der fremmer udveksling af ideer og erfaringer. Den enkelte er lige så vigtigt som holdet og vice-versa. At bringe netop denne filosofi til CLOUD Coworking kontor i Barcelona er den smukke design fra MESURA, som transporterer dig ind i en strålende verden af hvidt!

Moderne CLOUD Coworking kontorlokaler i Barcelona

Den 750-sqaure meter kontor i Barcelona holder ti private kontorer, 70 individuelle arbejdsstationer og to rummelige mødelokaler sammen med afslappende fælles områder, der bringer medarbejderne sammen. Hvid er farven på valg til baggrunden og en strøm af naturligt lys tilføjer til dette ‘rummelige’ visuel appel. Indendørs planter og popper af gul bringe farve til den neutrale rum mens betonsøjler og glas kuber indvarsle i stoflige kontrast. Der er en vis iboende industriel vibe hele kontoret, og det titter gennem kurateret, moderne finish hvor det er muligt.

Udsatte betonsøjler og glasvægge forme de private kontorpladser

Lys fyldt og hvid kontor kombinerer private og sociale zoner

Stueplanter bringe grønne til den moderne kontor

Track belysning i hvide blandinger til neutral baggrund

Træ og beton indvarsle stoflige skønhed

Den mørke stel af glasvægge forankrer lys, luftig indretning med lange korridorer og indbyggede træbænke giver improviseret områder til en hurtig snak. Fleksibilitet i arrangement af de arbejdsområder og dejlige spor belysning lægge sidste hånd på en stilfuld og fredfyldte kontor, der er helt sikkert bundet til at køre hen over dine mandag morgen blues.

Tæppe og stole bringer farve til den neutrale kontor indstilling

Slank træbænk giver komfortabel mødet plads inde på kontoret

Fælles hvileområde af det moderne kontor i Barcelona

Glas sengebåse giver en afslappende og rolig arbejdsplads

Ti private kontorer og halvfjerds arbejdsområder beliggende inde CLOUD Kontorfællesskaber

 

You may also like