Skip to main content

Hvit med en Dash of Industrial Charm: CLOUD Coworking i Barcelona

Moderne kontorer er langt fra de kjedelige avlukker av 90-tallet som synes både begrensende og upersonlig. Dagens kontorer føle deg mye mer levende, individuell og innbydende. De er en forsiktig blanding av rolige, arbeidsstasjonene som forbedrer produktiviteten og åpne, sosiale soner som oppmuntrer deling av ideer og erfaringer. Den enkelte er like viktig som team og vice-versa. Bringing nettopp denne filosofien til CLOUD Coworking kontoret i Barcelona er den nydelig design fra MESURA som frakter deg til en strålende verden av hvitt!

Moderne CLOUD Coworking kontorlokaler i Barcelona

Den 750-Sqaure-meter kontor i Barcelona har ti private kontorer, 70 individuelle arbeidsstasjoner og to romslige møterom sammen med avslappende fellesareal som bringer ansatte sammen. Hvitt er fargen på valget for bakteppe og en flom av naturlig lys legger til denne ‘store’ visuell appell. Stueplanter og spretter av gule bringe farge til den nøytrale plass mens betongsøyler og glass kuber innlede stofflighet kontrast. Det er en viss iboende industriell vibe hele kontoret, og det titter gjennom kuratert, moderne finish der det er mulig.

Eksponerte betongsøyler og glassvegger forme de private kontorer

Lys fylt og hvit kontor kombinerer private og sosiale soner

Innendørs planter bringe grønt til moderne kontor

Spor belysning i hvite blander inn i nøytral bakgrunn

Tre og betong innlede tekstur skjønnhet

Den mørke rammen av glassveggene forankrer den lette, luftige innvendig med lange korridorer og innebygde tre benker som gir improvisert områder for en rask prat. Fleksibilitet i arrangement av arbeidsområder og nydelig spor belysning sette siste hånd på en elegant og rolig kontor som er sikkert bundet til å kjøre bort mandag morgen blues.

Teppe og stoler bringe farge til nøytral kontor innstillingen

Slim trebenk gir behagelig sitte plass inne på kontoret

Felles hvileområdet av den moderne kontor i Barcelona

Glass avlukker gir en avslappende og rolig arbeidsområde

Ti private kontorer og sytti arbeidsområder som ligger inne CLOUD Coworking

 

You may also like