Skip to main content

Hvordan bruke romdeler i små rom

Hvis du har en liten plass, kan du tro at det siste du trenger er et element som en romdeler, som ble bokstavelig talt laget for å stenge av og separate områder. Men romdeler er et flott tillegg til enhver liten plass. De er en god måte å seksjonen av og organisere små områder, som ofte har mer av en åpen planløsning. Og åpen utforming skillevegger betyr at du kan få en mer organisert plass visuelt uten å lukke områder av fra hverandre helt.

Romdeler er også et budsjett utforming tillegg til et rom. De kan koste alt fra $ 60 opp. Og som for tiden, kan det ta så lite som et par timer å bestemme riktig skillelinjen for deg, ta det med hjem og plassere den i rommet. Så om du er ute etter en morsom stil aksent eller trenger å legge funksjonell organisasjon til plassen din, ta en titt nedenfor for ulike måter å bruke romdeler.

Visuelt Åpne romdeler

Som berørt ovenfor, trenger romdeler ikke å visuelt stenge en plass. Bildet over viser en romdeler som har et åpent mønster. Design som dette er perfekt for å legge noen begreps organisasjon mellom områder i små, åpen planløsning mellomrom. Og de ikke gjør rommet føles klaustrofobisk.

Design som disse kommer også i en rekke mønstre. Et mønster som romdeler i bildet ovenfor legger noen interessante geometri til plassen. Andre åpne romdeler har mer buet og frittflytende mønstre til dem. Det er et mønster for noen design smak.

gå Konseptuell

Bildet over viser at en romdeler kan være laget av nesten ethvert materiale. Du kan få kreativ med typer materialer du bruker. For eksempel kan en enkel teksturert trestolpe og noen tunge vertikale tau gi inntrykket av en romdeler i bildet ovenfor. Den legger visuell organisasjon til dette fancy, avslappet plass uten visuelt lukke områder av fra hverandre.

Ideen ovenfor viser også hvordan du kan legge grøntområder til rommet ditt divider. Vinstokker på tauet legge til mer av en visuell blokk, men igjen, uten helt å stenge av områder. Og vinrankene legge en naturlig følelse som samsvarer med potteplante i bakgrunnen. Det er også vanlig å se vinrankene lagt til solide romdeler.

Hvis du ønsker å gå for en konseptuell idé å skille plass, her er noen ideer for ukonvensjonelle romdeler:

  • Hyller hvor du kan se fra den ene siden til den andre
  • En full klær stativ
  • Sheer billedvev eller gardin
  • Åpne hyller med fisk stridsvogner plassert på hyllene
  • En linje av høy planteliv

Dette er bare noen ideer for å få de kreative juices strømmer.

Bruk romdeler som Accents

Det er også vanlig å se romdeler brukes som dekorative aksenter. Hvis du har en mindre plass du vil heller ikke stenge, tenke på å sette en romdeler i et hjørne. Du kan se begrepet i aksjon på bildet ovenfor, hvor en lys blå romdeler legger et sjokk av farge til en ellers kjedelig hjørne. Du kan gjøre denne ideen med noen lyse aksentfarge, som kirsebær rød eller lys lilla.

Dessuten trenger du ikke å holde seg til solide farger. Det er romdeler med fet kunst trykt på dem. Og en romdeler med en full kunstscene på det gir en optisk illusjon at en liten plass er større siden det føles som om du ser inn et vindu til en annen verden.

Og husk, ta deg tid til å veie alternativene. Det finnes mange forskjellige typer romdeler der ute.

You may also like