Skip to main content

Hvornår, hvor og hvordan man bruger Large Wall Art

Kunst gallerier er en fantastisk måde at arrangere masser af mindre kunstværker. Men hvis du har stor væg kunst, som du ønsker at fremvise, er du nødt til at gå med et andet sæt af designprincipper.

Der er mange grunde til at hænge stor væg kunst; måske du malet noget selv eller købt et særligt stykke under rejsen. Du kan også være at gå for en mere moderne stil, som har en tendens til at fremhæve minimalisme. Stor væg kunst er en overraskende god måde at optimere små rum. Ved at fokusere på nogle få store elementer, du forlader rummet ser mere åben og mindre rodet.

Læs videre for at lære om hvornår, hvordan og hvor man kan bruge store vægudsmykning.

Kig efter betydelig tom vægplads til store væg kunst

Dit første skridt er at kigge efter en vægplads, der er stor nok til at støtte kunsten. Det kan betyde, at tage ned eksisterende kunst eller omorganisere reoler og møbler. Sandsynlige rum omfatter vægge i stuen eller soveværelset, rum over en minimalistisk mantel eller områder mellem vinduer. Du kan også prøve accent vægge eller mellemrum i entryways.

Jo mere tom en vægplads er, jo bedre. Ved at kombinere stor kunst lige ved siden af ​​en massiv vindue eller over en udsmykket mantel kan aflede opmærksomheden fra selve kunsten, fordi kunsten skal konkurrere med de andre elementer.

Arrangere plads omkring teknikken

Gør store vægudsmykning et knudepunkt ved at arrangere møbler omkring det. Billedet herover viser, hvordan du kan arrangere møbler i en U-form omkring teknikken. Dette virker specielt godt i rum, hvor kunsten er hængende over en minimalistisk Mantel.

Du kan også pege en sofa mod væg kunst eller organisere stole til ansigt det. En anden mulighed er at placere stole og sofaer på tværs af lokalet fra hinanden, med vægudsmykning mellem dem. Hvis væggen kunst er i et soveværelse, læg den over sengen, så sengen står det.

Vær kreativ ved at bryde op et enkelt stykke

Stor væg kunst behøver ikke at være en maleri i en ramme, enten. Billedet ovenfor viser, hvordan et stykke kan være spredt over et par forskellige lærreder. Dette er en god stil, hvis du forsøger at dække en virkelig stor væg. Et stykke kan besætte flere lærreder i flere rammer til at tage på en helt anden udformning.

Kreative ligner denne tilføjelse også visuel interesse til et rum. Med denne metode tillader farven på væggen for at kigge igennem giver rummet et mere sammenhængende udseende. Breaking op et stykke af kunst i flere forskellige stykker også gør kunsten nemmere at transportere.

Vær ikke bange for at gå tre-dimensionelle

Tre-dimensionel kunst er en anden måde at udtrykke kreativitet i et rum. Gå til flerstrengede lærreder, dimensionale paneler som accent vægge eller kunst stykker af enhver sort, der stikker ud fra væggen. Teksturen tilføjer visuelle interesse og hjælper kunsten blive et omdrejningspunkt, som ofte er målet med store væg kunst.

På billedet ovenfor, er det nemt at se, hvordan en farverig brik i et rum med en neutral farve ordningen hjælper kunsten bliver omdrejningspunktet. Selvom sort og hvid tre-dimensionelle væg kunst er en skarp design, kan det også pop, hvis den placeres på en baggrund ligesom træpaneler eller farverig maling.

Kig efter stykker, der trækker dig i

En god måde at gøre det store vægudsmykning et fokuspunkt i rummet er at finde kunst, der trækker dig i visuelt. Billedet herover er et godt eksempel: Den skudt af rebet bro strækker sig ind i afstanden opfordrer øjet til at følge og se, hvor broen er førende. Du kan også prøve kunsten af ​​geometriske optiske illusioner, natur nærbilleder eller enhver anden form for billedsprog, du kan ikke hjælpe, men stirre på. (Behovet for at holde udkig kan bare være definitionen af ​​god kunst, trods alt.)

You may also like