Skip to main content

Idei Clever Hol Decor – Cum de a amplifica stilul din Coridorul dvs.

Doar pentru că sala nu este o „cameră“, în sensul tradițional, nu înseamnă că trebuie neglijat. Coridorul este primul lucru pe care oaspeții se vedea atunci când ajung, așa că dă tonul pentru restul casei tale. Doriți să creați un spațiu care vorbește de sensibilitatea design, fiind în același timp funcțional și primitoare. Pare a fi un ordin înalt, dar cu puțină ingeniozitate, puteți crea o cale destul cu o multime de personalitate.

Organizeaza-te

Inch pătrat toate resursele. Doar pentru că lipsește un dulap sala de față sau nu au spațiu pentru un credenza, nu înseamnă că trebuie să arunci lucrurile pe prima suprafață vedeți. Ia un sfat de la Detalii blog și „ambalaj cât mai mult posibil funcționalitatea“ cu organizația montat pe perete. Un semn excentrică sau piesa preferată de opera de arta va fermeca pe oricine care se întâmplă de.

Crearea unei galerii de perete

Unii pot vedea un coridor gol, dar vom vedea o galerie de abia așteaptă să se întâmple. Agățat portrete de familie, fotografii, și opere de artă este o soluție simplă pentru a da cale o notă personală. Alegerea cadre de coordonare într-o singură culoare, cum vom vedea în acest coridor lung de la Style la domiciliu, creează un aspect coeziv.

Du-te Bold Cu Striped Wallpaper

Cauti un mod nu-dovada de a însufleți instantaneu? Deck sali dvs. în dungi. Alb-negru este clasic. Sau se joacă cu o combinație de culori distracție pentru o poziție favorabilă în plus. Pentru chiriașii și tipuri indecise? Există tapet amovibil! (PS Aici sunt 10 branduri coaja-și-stick ar trebui să știi).

Adăugați o imagine Ledge

Pereții goi sunt cerșit pentru pizzaz. O imagine bordură este perfect! Dincolo de doar fotografii, puteți afișa mărunțișuri și Momentos semnificative. Vreau mai mult? Spori efectul cu imprimeuri încadrate.

Ia-l într-o direcție modernă

Fan al esteticii moderne? nuanțe neutre complementare, podele elegant, modele geometrice, și piese de accent curatoriate produce un flux rece, contemporan. Ai nevoie de un loc pentru a ascunde lucruri? Swap într-o bancă de depozitare.

Fii Concis cu accoutrements

Spuneți „Bonjour“ pentru acest coridor parizian-inspirat. ziduri albe și podele din lemn de culoare deschisă sunt o tabula rasa. Perfuzați farmec francez cu un alergător carouri, vaze pline cu floare și arta încadrată. Foarte sic!

Expand Spațiu cu oglinzi

O oglindă rotundă și consolă înguste sunt cel mai bun prieten un locuitor a apartamentului. Dar nu ia cuvântul nostru pentru ea. Entryway primitoare a acestui burlac, proiectat de Nicole Watts, este o dovadă de necontestat.

Anima lucrurile cu botanică a pereților

aspecte awkward multe ori se încadrează în dezordine, ca proprietarii de case luptă pentru a le numi în mod corespunzător. Provocare acceptată! Dress up o sală monotonă, cu o acoperire de perete cu caractere aldine botanică. Gândiți-vă: viță de vie înverzit, palmieri, frunze de banane, și Glamour florale.

Intins o zonă de Rug

Lung, coridor îngust? Stabilesc un covor zonă, sau, mai precis, un alergător pentru ao defini și a adăuga caldura. Dă spatiul tau o pata de vopsea de pamant, apoi strat în lumini de opere de artă și pandantiv. În cele din urmă, duceți-l la nivelul următor, cu cateva plante.

Hang cârlige din lemn

Funcția se întâlnește forma  și  modă în această intrare scrisă de peste ocean. Straturi Tuck în dulap și atârnă elemente cum ar fi recipienti și pălării pe cârlige de lemn circulare. Aceste frumuseti sunt de la Muuto. Puteți înscrie , de asemenea , seturi elegante de la CB2 și Etsy.

You may also like