Skip to main content

Idei creative dormitor comun pentru camera pentru copii Modern

Idei creative dormitor comun pentru camera pentru copii Modern

Râzând … plânge … de joc … luptă. Un dormitor frate comun este un stup de activitate și nevoi. Și asta înseamnă că există o mulțime de părinți pentru a face față la crearea dormitor partajat copiilor lor. Cu dublul sumei (sau mai multe) de evoluție personalități și necesități, este de multe ori o sarcina descurajatoare pentru părinți pentru a se potrivi de depozitare, spațiu și stilul individual al fiecărui copil.

Iată câteva sfaturi utile pentru a depăși provocările comune de proiectare și de a crea o cameră fericit și funcțional pentru tinerii colegi de camera dumneavoastră.

Idei creative dormitor comun pentru camera pentru copii Modern

Crearea unui băiat și fată cameră comună

Proiectarea unui spațiu pentru un frate și o soră nu trebuie să fie o provocare. De fapt, este probabil cel mai simplu provocarea de a depăși atunci când se planifică o cameră comună.

Primul pas este de a selecta o paletă de culori de bază pentru principalele elemente ale camerei (pereți, covor, mobilier), care este de gen neutru … și, în cazul în care acestea sunt destul de vechi pentru a interveni în discuție, că fiecare frate dă degetele mari în sus. combo-uri de culoare, cum ar fi alb și gri, turcoaz și alb sau un amestec de culori primare funcționează bine atât pentru băieți cât și fete.

Pentru a completa paletei, strat culori și modele complementare care stau la baza pe deasupra. De exemplu, într-o cameră gri și alb, încercați accenting cu accesorii galbene. Pentru modelele, inclina spre dungi, zigzag sau solide, cu formă geometrică mare (e).

La selectarea mobilier, opta pentru mobilier cu linii curate și care este non-tematice (orienteze clar de masina de curse sau de dormit paturi cosmetice) și asocierea cu elemente esențiale colorate neutre, cum ar fi lămpi și tratamente fereastra.

Partea interesanta de a crea un dormitor super-distractiv pentru tinere puiet este accesorizarea si personalizarea elemente de design pentru a se potrivi personalității lor devenire. Selectați elemente de design care face camera simt ca ea aparține amândoi. Personalizați accesorii în întreaga cameră, cum ar fi arta de perete sau cuiere. lumini Marquee cu numele lor sau inițiala adăuga un pop de energie și entuziasm pentru orice spațiu. De asemenea, se adaugă subtil teme specifice de gen în una sau două accesorii, dar păstrați-le de culoare coordonate. De exemplu, atunci când accessorizing cu roșu, încercați o pernă aruncare cu un motor de foc roșu pentru el, și o pernă cu o floare rosie sau inima pentru ea. De stocare, care este complementar cu schema de design dar sunt specifice pentru fiecare gen (cred cărbune pentru băieți și galben pentru fete) pot, de asemenea, trage perfect o cameră împreună.

Crearea unei camere de vârste diferite

Uneori nu e doar Jeremy și Sarah care ai nevoie pentru a se potrivi, dar un copil de 3 ani, Jeremy și 4 luni-vechi Sarah se poate adăuga cu siguranță un alt strat de anxietate de design.

Primul lucru este de a aborda aspectul de mobilier. Dacă aveți un copil, sunt șanse veți fi în și în afara camerei pe timp de noapte pentru a tinde la copil. Dacă este posibil, așezați paturile lor în colțuri sau pereți opuși cu pat de copil fiind cel mai accesibil pentru ușă. Evident elemente structurale, cum ar fi ferestrele și de încălzire pot dicta altfel, dar obiectivul de proiectare este de a oferi fiecărui copil somn de noapte cel mai confortabil, fără o stare de veghe cealaltă.

Idei creative dormitor comun pentru camera pentru copii Modern

Crearea unei zone de joacă care ambele frați se pot bucura, chiar și în același timp, este foarte util, mai ales pentru mamicile obosit și tăticii. Covoarele, perne și articole moi mai mari, cum ar fi un cal balansoar si corturi sunt perfecte pentru a sublinia zona și distractiv pentru ambele pentru a juca în joc. Se pune jucăriile copilului în vârstă în containere de depozitare accesibile, dar mai mare decât podeaua astfel încât dvs. cel mai tânăr nu se poate cu ușurință atinge-l.

De exemplu, dacă este o unitate de raft, cub de depozitare sau de perete, așezați jucării și articole pentru copii prietenos pe rafturile inferioare. copilul sau mai în vârstă copilul poate sta și de a ajunge la coșul de Lego.

Incorporarea elemente care arată copiii familiei lor în creștere. Fotografii de copii împreună, handprints înrămate când fiecare nou-nascuti au fost încurajați-i să aprecieze frate lor mai mici sau mai mari în timp ce adăugați o atmosferă caldă de familie pentru dormitorul lor.

Crearea amplu de stocare pentru două sau mai multe

Găsirea spațiului într-o singură cameră pentru două ori mai mult mobilier și de depozitare este una dintre sarcinile cele mai descurajatoare atunci când proiectarea o cameră comună. Acest lucru este în cazul în care inventivitatea și editare de ochi trebuie să lovi cu piciorul în mare viteză. Mai puțin este cu siguranță mai mult într-un dormitor comun, astfel cum este design-ul multifuncțional și partajate.

Ca o linie de bază, selectarea mobilier raționalizate este esențială pentru a menține sentimentul camerei cât spațioasă posibil și permit stocarea și redarea. În cazul în care copiii sunt destul de vechi, paturi supraetajate sunt întotdeauna o alegere excelentă. Fie că-L în formă sau verticală, un pat suprapus este o utilizare eficientă a spațiului și deseori a construit în depozitare dedesubt.

Vorbind de … sub regimul de depozitare de pat, cum ar fi sertare rollaway este întotdeauna de ajutor în crearea de mai mult spațiu și poate stoca obiecte de uz de sezon sau limitate. cufere de depozitare cu perne pot fi folosite ca un scaun la o masă de joc precum și ascunde un munte de jucării. O unitate de perete cu sertare se poate trage dublu taxă ca un dulap și un birou.

Rafturi este super convenabil pentru organizarea de jucării, deoarece nu ocupă mult spațiu și poate fi amplasat deasupra blide, birouri, chiar deasupra ușii pentru elementele greu de folosit. În mod similar, plasarea unui raft de cărți de la picioarele patului nu ocupă spațiu de perete valoros și poate chiar da o altă suprafață în apropierea patului pentru o lampă sau o carte pe timp de noapte.

Pentru îmbrăcăminte, de perete și uși cârlige sunt utile pentru fiecare zi du-te-la articole. În dulap, instalarea a două tije (adică dublu agățate) astfel încât fiecare copil poate avea spațiu agățat separat.

Indiferent de provocarea de proiectare, atunci când se creează o cameră comună pentru cei mici, dacă rămânem la alegeri de resurse, eficiente, distractive și creative, veți crea, fără îndoială, un dormitor copiii tai vor iubi!

Cum ai de gând să design dormitorul copiilor tăi?

You may also like