Skip to main content

Idei creative pentru tăblia un dormitor Dreamy

Fie rustic, romantic, clasic sau edgy, tăblie este punctul focal al dormitorului și face cel mai mult pentru a stabili tonul pentru oaza pe timp de noapte. Alegerea tăblia dreapta este un factor de design de important – dar asta nu înseamnă că sunteți limitat la ceea ce vedeți în studiourile de proiectare sau showroom de mobilier.

Tăblii, astfel cum acestea sunt la fel de impact asupra design-camera dvs., sunt de fapt una dintre cele mai simple componente dormitor pentru a le face. idei tăblia sunt la fel de nelimitate ca imaginatia ta, dar ele sunt, în principal în cinci categorii: lemn, țesături, din metal, cu formă liberă și bazate pe artă.

După ce ați decis sentimentul pe care doriți de la tăblie dvs., să ia o privire onest la bugetul, timpul și nivelul de confort cu proiecte DIY. Apoi, citi cu atenție galeria noastră foto pentru unele inspirație, și să facă tăblia ai visat.

Idei tăblia DIY

Lemn

Lemnul nu echivalează întotdeauna la rustic; încercați un ton de lustruit, mai inchisa pentru un aspect elegant.

Acesta este, probabil, primul lucru pe care crezi că atunci când te gândești tăblii de pat DIY. Paleti, usi, obloane, rame de ferestre, mantels semineu si lemn hambar toate fac fundalurile excelente pentru pat, și versatilitatea pe care lemnul ofera pentru dormitorul tau este, practic, fără sfârșit.

Navigati prin piețele de vechituri pentru usi vechi hambar; ei fac o mare tăblie.

scanduri rustic din lemn pentru a face un loc unic pentru odihnă cap.

Pictat si peeling scanduri din lemn adauga un simt relaxat.

Finisare o ușă hambar vechi adaugă un stil rustic elegant.

De exemplu, puteți face o capodoperă frumos colorate sau repurpose unor tocuri de uși de epocă ciobite pentru a stabili tonul pentru dormitor. obloane Weathered face o tăblie perfectă dacă doriți o vibrație Beachy cabana. Lemnul oferă o multitudine de opțiuni și stiluri de finisare la un cost rezonabil.

Țesătură

Acest tăblie arată elegant, și îl puteți replica la domiciliu.

Tufted, care materialul de pe tăblie dvs. adaugă un fler elegant.

Opta pentru o tesatura distracție dungi în dormitorul unui copil.

Panouri de tesatura matase cum ar fi decorat cu panglica oferă o opțiune elegantă.

tesatura metalica face ca acest tăblie de pluș moderne, dar primitoare.

Pentru cei cu mai multe gusturi moderne sau eclectic, ia în considerare acoperirea cu tăblie din piele.

Extindeți tăblie prin acoperirea patru panouri din lemn cu material textil.

Aceste smocuri acoperite de tăblia patului catifea evoca un scaun stil Wingback.

Vrei ceva un pic mai moale pentru tăblie ta DIY? opțiuni Fabric ai acoperit – literalmente. Indiferent dacă preferați îngăduirea formală a smocuri capul patului, nasturii sau pintucked sau ceva mai casual, tesatura oferă multe opțiuni moi, indulgentă pentru dormitorul tau.

Pentru opulența din tesatura fără formalitatea, încercați pur și simplu agățat o pilotă, unele dantelă sau o perdea din spatele patului. Vei crea în continuare un punct focal, dar nu va fi nevoie de ore de muncă.

Metal

Vintage grătarele de metal din alamă adaugă stil eclectic la acest dormitor.

Luați în considerare garnitură de un perete dormitor cu oțel inoxidabil pentru un look glam.

Un vechi poarta de fier forjat ar fi o tăblie uimitoare.

La capătul opus al spectrului de simt fluid din tesatura este structura fixă ​​de metal. Acest lucru cu siguranță nu înseamnă că este fără frumusețe; o tăblie de metal poate avea un simt romantic, cum ar fi o poartă din fier forjat cu flori artificiale întrepătrunse.

Chiar simt industrial din tablă ondulată poate fi înmuiat de o tăietură decorativă complicate. Metalul nu poate fi atrăgătoare pentru fiecare gust, dar există o mulțime de opțiuni pentru DIYer pentru a face o tăblie semnătură din acest material versatil.

Liber de la

Jaluzele sunt o opțiune ușoară tăblie DIY.

Driftwood face tăblie unic și vă oferă o scuză pentru a merge la plaja.

Chiar mai mult decât potențialul creativ în primele trei categorii, capul patului cu formă liberă vă oferă libertatea de design fără sfârșit. Puteți folosi aproape orice: perne grupate într-un afișaj, piese de plutirea sau bambus perete, cărți de epocă a aderat la o bucată de suport.

O formă liberă tăblie poate insufla personalitate și de interese într-o creație-o de-un fel. Dacă este pasiunea ta, ea poate deveni un punct focal în dormitor; cu un design cu formă liberă, plafonul este limita.

Art-Bazat

Stai un covor sau tapiserie în locul tăblie pentru un aspect artistic.

Acest tăblie stenciled adaugă o notă destul, feminin.

Creați modele geometrice cu nailheads sau alămurile tapițerie.

Uita forma tradițională prin extinderea tăblia trecut părțile laterale ale cadrului de pat.

Asigurați-vă propria arta cu o tăblie tabla de scris.

Similar cu tăblia patului cu formă liberă în capacitatea lor de a capta interesele dumneavoastră, bazate pe arta tăblii de pat au doar un pic mai structură. Acoperiți pînzele cu stofă sau vopsea și de grup le pe perete, deasupra patului. Framing poze cu cei dragi sau localizări face cea mai personalizata a capului patului, la fel ca un fundal de citate preferate.

Nu se poate decide cu privire la o singură culoare? Încercați aranjarea specimene de vopsea într-un mod care face apel la ochi. pe baza de proiecte de artă vă permit să facă o piesă semnătură, care este adesea ușor schimbătoare; ei lucrează, de asemenea, pentru orice buget.

Nu există nici un motiv să se simtă limitată la capul patului care sunt disponibile pentru achiziționare. Să lumineze creativitatea într-o centrală pentru dormitor. Cu o unsoare cot mic și o mulțime de inspirație, puteți crea piesa perfectă pentru dormitor și bugetul. Care dintre aceste idei DIY vorbește bordura tine?

You may also like