Skip to main content

Idei inventive pentru acel spațiu de sub scări

Într-o casă mică, fiecare singur pătrat contează inch, de la dormitoare diminutive pentru a restrânge holurile la băi mici. Asta înseamnă, de asemenea, că va trebui să obțineți foarte creativ cu opțiuni de stocare.

Dar nu te teme-esti noroc. Dacă există spațiu disponibil sub scări, nu trebuie să stea doar acolo neatins. Exista o multime de lucruri pe care le puteți face cu acel spațiu, cum ar fi atenua problemele de stocare sau pentru a crea scaune suplimentare. Sau, dacă te simți cu adevărat îndrăzneț, puteți instala chiar și o pivniță de vinuri.

Nu lasa ca spatiul de sub scari detașeze mai neglijate. fie Puteți seta ceva le sau angaja un designer pentru a crea personalizate built-in-uri. Aceste 10 designeri și proprietarii de case a pus capace lor de gândire și a luat pe inventiv cu aceste pete aleatoare sub scări-get gata să se simtă inspirat pentru a pune acel spațiu pentru a lucra în propria casă.

Creați o grădină

Dacă aveți mai multe plante de apartament de lumină scăzută, puteți crea un colțișor puțin confortabil pentru ei chiar sub scări, la fel cum a făcut-aici planta iubitoare Kate de trib și noi. Începând cu built-in rafturi, ea a împletit în plante ei printre obiecte decorative, cum ar fi coșuri și cărți, de cotitură acel loc la întâmplare într-un paradis verde mini.

Asamblarea o bibliotecă

Acesta este un alt exemplu, atunci când built-in rafturi vine la îndemână, cu acele spații sub scări. Echipa de la Regan Baker design înființat o bibliotecă impresionantă de sub scări, adiacente la sala de mese și oh-așa-elegant cu obiecte mici, decorative amestecate. Dacă aveți o comoară de cărți care stau într-o cutie, acest lucru este un mod fantastic de a le da lumina reflectoarelor.

Instalați un Wet Bar

Când vă amuz, acesta poate fi la îndemână pentru a avea un bar umed la îndemână pentru ambarcațiunile de licori sau crack deschis o sticlă de vin. Acest bar umed, proiectat de Cortney Bishop design, este convenabil chiar de pe camera de zi și stă la gata ore cocktail și petreceri cu prietenii.

Organizeaza-te

Acel loc sub scări este o opțiune de a alerga-acasă atunci când vine vorba de stocare inteligent. Este la fel de ușor ca și instalarea unele dulapurile simple sau sertare, transformând acel loc într-un mod sofisticat de a stoca esențiale. John Bynum personalizate Case folosit acest spațiu de sub scări ca depozit pentru animale de companie trebuie să-haves.

Configurarea unui spațiu de lucru

Melissa de @thislittlehouseofours uitat la acest spațiu sub scări ei și a văzut o oportunitate de a crea un spațiu de lucru elegant. Păstrați-l cu minim un birou care se potrivește cu ușurință în spațiul, și dacă doriți, puteți să-l ia un pas mai departe și de a construi, de asemenea, o cuvetă de lectură ca Melissa a făcut aici.

Afișează Obiecte decorative

Dacă v-ar plăcea un loc în care puteți scoate în evidență elemente decorative care sunt aproape și dragi pentru tine, dar sunteți pe scurt spațiu, nu căutați mai departe de acel spațiu sub scări. Unele rafturi și construi prezenta decorul iubit. În acest caz, un decor alb juxtapune frumos împotriva rafturi negru într-un spațiu capturat de fotograf Madeline Tolle.

Magazin de vinuri

Cum e asta pentru un pic de lux? Dacă sunteți pasionat de vin, sunteți sigur de a obține inspirat de această sticlă sub-scari-pestera vin creat prin contract Development Inc Instalați astfel încât să puteți vedea colecția de vinuri la vedere, care este sigur de a fi o conversație demaror printre invitatii dumneavoastra.

Ia Unele Shut-Eye

Când trăiești într-o casă foarte mică, chiar și o casă mică, probabil, fiecare bucată de spațiu este prețios. De aceea, această soluție spațiu special de la Adunarea generală este atât de ingenioasă: atunci când zona nu este utilizat ca un spațiu de lucru, cabinetul se deschide și oferă un pat pliant. Acest lucru este incredibil de convenabil, mai ales dacă aveți nevoie pentru a apuca câteva lui zzz între proiecte de lucru.

Ambarcațiunile de un colț pentru copii


Acesta poate fi o provocare pentru a găsi suficient spațiu pentru a ascunde jucării pentru copii și alte elemente esențiale, motiv pentru care această idee de la Lorna de @ for.the.love.of.greige este atât de strălucitoare. Ea a umplut spatiul ei de sub scări cu necesitățile de joacă fiicei sale, cum ar fi cărți, animale împăiate și alte obiecte acuratețe în containere.

Construirea unui spațiu de spălătorie

În loc de a aloca o camera intreaga pentru rufe, de ce nu a pus sub scări? Utilizarea intervalelor încorporate personalizate lucrate de Brickhouse Bucatarii si baie mici, mașina de spălat și uscătorul se potrivesc perfect în acest spațiu, ceea ce înseamnă că proprietarii de case pot folosi transforma camera de spălătorie într-o groapă sau un birou. Acum, că e un design inteligent.

You may also like