Skip to main content

Idei mici Camera de zi pentru a face din plin de spațiu dvs.

Multe idei mici camera de zi se învârt în jurul pacalirea ochiului în ceea ce face zona să apară mai spațioasă. Astfel de strategii pot transforma o zona care se simte înghesuit și claustrofobic într-una care se simte confortabil și plăcut estetic. Decorați într-un mod care să maximizeze lumina și spațiu, și să acorde o atenție la modul în care utilizați culoare, scara si greutate. Se poate face o diferenta destul.

Este interesant de a încerca lucruri noi. Uneori, ideile traditionale despre conditiile de viata decorul camerei nu sunt cea mai bună soluție pentru un spațiu mic. In loc de a folosi jaluzele pentru tratamente fereastră, folosiți lung, care curge draperii, deoarece acestea atrag atenția asupra spațiului pe verticală, extinzând astfel aria camerei.

camera de zi, indiferent de mărime, ar trebui să poată să funcționeze ca un spațiu de relaxare și divertisment. Iată câteva dintre căile noastre preferate pentru a face sa se simta mai spațioasă.

Decorați cu oglinzi

Designerii de multe ori loc strategic oglinzi în locuri mici, în scopul de a le face să se simtă mai mari. Una dintre cele mai comune idei mici, camera de zi este să stea o oglindă mare într-o locație centrală pentru a crea un punct focal. Pentru a reflecta lumina si adauga o ambianta frumos, pune-l în spatele unei surse de lumină, cum ar fi o lampă lumânare sau pandantiv. Dacă este posibil, poziționați-o oglindă vizavi de fereastra dvs., astfel încât acesta va reflecta punctul de vedere și de a da iluzia de o altă fereastră.

Trage cu ochiul Upward

O cameră are o dimensiune verticală precum și una orizontală. În cazul în care camera de zi are un tavan înalt, profita din plin de spațiu suplimentar prin decorarea într-o manieră care atrage ochiul în sus. draperii din podea până în tavan sunt un mod elegant de a realiza acest obiectiv.

O alta idee este de a umple spațiul vertical cu o menajerie de mici pentru a opera de arta de dimensiuni medii. Aceasta tehnica va face camera sa mai mare decât este de fapt, deoarece invita ochiul sa hoinareasca dincolo de spațiul orizontal la nivelul ochilor, care se pot simți limitat.

Utilizați Culori neutre pentru o cameră de zi mică

Una dintre cele mai populare idei mici Livingul este utilizarea de culori neutre pe pereți, podea, tavan și mobilier de tapițerie. O paletă de off-albii sau bejuri se va extinde spațiul prin care apare pentru a împinge înapoi pereții. nuanțe delicate, de asemenea, au tendința de a ilumina o camera reflectând lumina. În plus față de extinderea unei zone, o paletă neutră conferă rafinament instant și creează un mediu calmant.

Alege mobilier cu un aspect Lightweight

Când magazin pentru mobilă, ia în considerare greutatea sa vizuala. Acest concept se referă la greoi percepută a unui obiect în funcție de dimensiune, culoare si design. Alege piese care au un aspect ușor, ca și cele mai grele vor părea să constrict un spațiu.

Opteaza pentru culori pale peste cele mai întunecate și selectați piesele care au picioare evitând în același timp cele care sunt patratoase. cafea sau end mase din sticlă se va ocupa mai puțin spațiu vizual decât cele din lemn, pentru că puteți vedea prin ele. Orice mobilier care nu obstrucționeze punctele de vedere se va face o zonă să pară mai deschisă.

Selectați mici dimensiuni mobilier

O listă de idei cameră de zi mică nu ar fi completă fără recomandarea de a selecta mobilier care nu va învinge camera sau par să domine spațiul. O canapea cu brațele subțiri și bine tapițate spate este de preferat una cu brațele substanțiale și un multi-pernă din spate.

În cazul în care spațiul este bine, ai putea face fără o canapea complet, fie alegerea unui loveseat sau de a opta pentru a poziționa patru scaune în jurul unei mese de cafea. Atunci când alegem scaune, ia în considerare cele fără brațe, deoarece acestea se vor ocupa mai puțin spațiu decât un model cu brațe.

You may also like