Skip to main content

Izvirne ideje za ta prostor pod stopnicami

V majhnem domu, vsak posamezen kvadratni centimeter šteje, od manjšalni sobe za ozke hodnike do majhnih kopalnicah. To tudi pomeni, da boste morali, da bi dobili zelo ustvarjalni z vaše možnosti za shranjevanje.

Ampak nikoli strah, Ti si v srečo. Če je nekaj prostora na voljo pod vašim stopnicah, da nima samo sedeti tam nedotaknjeno. Obstaja veliko stvari, ki jih lahko storite s tega prostora, kot so omilili svoje skladiščne nadlog ali ustvarite dodatne sedeže. Ali pa, če ste občutek res krepko, lahko celo namestite vinsko klet.

Ne dovolite, da prostor v okviru svojih stopnicah sedi zanemarja več. Lahko se določi nekaj gor sami, ali pa najeti oblikovalca ustvariti meri zgrajene-ins. Teh 10 oblikovalci in lastniki stanovanj dajo svoje razmišljanje kape na in dobil inventivne teh naključnih mestih pod stopnicami, bodite pripravljeni, da se počutijo navdih, naj to prostor za delo na svojem domu.

Ustvari vrt

Če imate več šibki svetlobi sobne rastline, lahko ustvarite prijetno malo kotiček za njih tik pod vašim stopnicah, tako kot je tu naredil obrat-ljubeč Kate za pleme in nas. Začenši z vgrajenim police, se je spletla v svojih obratih med okrasne predmete, kot so košare in knjig, obrača, da naključno mesto v mini zeleni raj.

Sestaviti knjižnico

To je še en primer, ko je vgrajena police prihaja prav s temi prostori pod stopnicami. Ekipa na Regan Baker oblikovanje ustanovi impresivno knjižnico pod stopnicami, ki mejijo na jedilnico in oh-tako-eleganten z majhnimi, dekorativni predmeti pomešani. Če imate zakladnico knjig, ki so seje v škatli, to je odličen način, da se jim v središču pozornosti.

Namestite Wet Bar

Ko se zabavati, je lahko priročno, da imajo mokro bar na strani obrti skovank ali tresk odprto steklenico vina. To mokro bar, ki ga je zasnoval Cortney škof Design, je prikladno pravico off dnevni sobi in stoji na pripravljen za cocktail ur in večerjo stranke s prijatelji.

Get Organizirani

To mesto pod stopnicami je doma teči možnost, ko gre za pametne shranjevanje. To je tako enostavno, kot nameščanje nekaj preprostih cabinetry ali predale, preoblikovanje, da je mesto v prefinjen način za shranjevanje bistvene. John Bynum po meri občanov uporablja ta prostor pod stopnicami, kot je skladiščenje za domačo žival mora-Kaj.

Nastavitev Workspace

Melissa od @thislittlehouseofours pogledal na tem prostoru pod njenimi stopnicah in videli priložnost za ustvarjanje stilsko delovni prostor. Naj bo minimalno z mizo, ki z lahkoto prilega v prostor, in če vam je všeč, ga lahko vzamete en korak naprej in tudi gradnjo bralni kotiček, kot Melissa storil tukaj.

Prikaži okrasni predmeti

Če bi si radi mesto, kjer lahko pokažete okrasne predmete, ki so blizu in dragi, da vas, ampak ste kratko o vesolju, poglej ne dlje kot ta prostor pod stopnicami. Zgraditi nekaj police in predstaviti vaš ljubljeni opremo. V tem primeru, bela dekor vzporeja lepo proti črnim polic v prostoru fotografa Madeline Tolle ujeli.

trgovina Vino

Kako je to za malo luksuza? Če ste vinski ljubitelj, ste prepričani, da se zgleduje po tem pod-the-stopnice vina jame s pogodbo razvoj Inc. ustvaril namestiti steklo, tako da lahko vidite svojo vinsko zbirko v preprostem pogled, ki je prepričan, da bo pogovor starter med svoje goste.

Get Nekateri Zaustavitev-Eye

Ko živiš v zelo majhnem domu, celo majhen dom morda, vsak grižljaj prostora je dragocen. Zato je prav ta prostor rešitev iz Generalne skupščine tako genialna: če je površina ne uporablja kot delovni prostor, kabinet odpira in ponuja zložljivo posteljo. To je neverjetno priročno, še posebej, če je treba, da zgrabite nekaj ZZZ je med delom projektov.

Craft otroški kotiček


To je lahko izziv, da bi našli dovolj prostora za robo igrače otroške in druge osnove, ki je razlog, zakaj je ta ideja od Lorna za @ for.the.love.of.greige tako briljantno. njen prostor je napolnjen pod stopnicami z igralnica potrebe svoje hčerke, kot so knjige, nagačene živali in drugih predmetov lepo pospravi v smetnjake.

Zgraditi prostor perila

Namesto posveča celoten prostor za pranje perila, zakaj ga ne bi dal pod stopnicami? Uporaba meri zgrajen reže s Brickhouse Kuhinje in kopeli zvijača je pralni in sušilni stroj se odlično prilegajo v tem prostoru, kar pomeni, homeowners lahko uporabite spremeniti to pralnico v den ali pisarni. Zdaj, ko je pametno oblikovanje.

You may also like