Skip to main content

Kako uporabljati Soba delilniki v majhnih prostorih

Če imate malo prostora, si lahko mislite, da je zadnja stvar, ki jo potrebujete element kot sobni delilnika, ki je bil dobesedno odda zapreti in ločene prostore. Ampak soba delilniki so odličen dodatek k vsaki majhnem prostoru. So dober način, da oddelku off in organizirati majhne prostore, ki so pogosto bolj odprtega tlorisa. In odprto zasnovo delilniki pomeni, da lahko dobite bolj organiziran prostor vizualno brez zapiranja območij, drug od drugega popolnoma.

Delilniki sobe so tudi proračun dizajn dodatek v prostoru. Ti lahko strošek kjerkoli od $ 60 navzgor. In kot za časa lahko traja tako malo, kot nekaj ur, da odloči o pravici delilnik za vas, da bi ga domov in ga postavite v prostoru. Torej, če iščete zabavo slog naglas je ali je treba dodati funkcionalno organizacijo na svoj prostor, si oglejte spodaj za različne načine uporabe soba delilniki.

Delilniki Vizualno Odpri sobe

Kot dotaknili zgoraj, soba delilniki ne bi bilo treba vizualno zapreti prostor. Zgornja fotografija prikazuje sobno delilnik, ki ima odprt vzorec. Modeli kot ti so kot nalašč za dodajanje nekaj konceptualno organizacijo med območji v majhnih, odprtega tipa prostorov. In da ne bo prostora počutim klavstrofobično.

Modeli, kot so ti prišli tudi v široko paleto vzorcev. Vzorec kot sobni delilnika na fotografiji zgoraj dodaja nekaj zanimivih geometrijo v prostoru. Druga odprta soba delilniki še bolj ukrivljene in sipek vzorce na njih. Tam je vzorec za vsako oblikovanje okusa.

Pojdi Konceptualno

Zgoraj fotografija kaže, da se prostor delilnik lahko iz skoraj vsako materiala. Lahko dobite ustvarjalni z vrstami materialov, ki jih uporabljate. Na primer, preprosto teksturo lesena pošta in nekatere težke vertikalno vrv daje videz sobni delilnika na sliki zgoraj. Dodaja vizualno organizacijo te umetniško, sproščen prostor brez vizualno zapiranja območij drug od drugega.

Ideja zgoraj kaže tudi, kako lahko dodate zelenju v svojo sobo delilnika. Trte na vrvi dodati več vizualnega bloka, vendar pa se ne da v celoti zapira prostore. In trte dodati naraven občutek, ki se ujema z posajene rastline v ozadju. Prav tako je skupna za prikaz vinske trte dodajajo trdnih soba delilniki.

Če želite, da gre za konceptualne ideje za ločevanje svoj prostor, je tukaj nekaj idej za nekonvencionalne soba delilniki:

  • Police, kjer si lahko ogledate z ene strani na drugo
  • Popolno oblačila stojalo
  • Sheer tapiserija ali zavese
  • Odpri police s kadmi, dane na policah
  • Linija visok rastlinstva

To je le nekaj idej, da ti ustvarjalni sokovi teče.

Uporaba Soba delilniki kot naglasi

Prav tako je skupna za prikaz soba delilniki, ki se uporabljajo kot dekorativni poudarki. Če imate manjši prostor, ki ga raje ne bi zapreti, pomislite dajanje ločevanje prostorov v kotu. Ogledate si lahko pojem v akciji na fotografiji zgoraj, kjer svetlo modra soba delilnik dodaja šok barve sicer dolgočasno kotu. Lahko bi naredil to idejo z vsemi svetlo barvo naglas, kot češnja rdeče ali svetlo vijolično.

Prav tako vam ni treba, da se držijo trdne barve. Obstajajo soba delilniki s krepko umetnosti natisnjeni na njih. In prostor delilnik s polnim umetniški sceni na njej daje optično iluzijo, da je vaš majhen prostor večji, saj se mu zdi, kot da ste videti v okno v drug svet.

In ne pozabite, vzemite si čas pretehtati svoje možnosti. Obstaja veliko različnih vrst soba delilniki tam.

You may also like