Skip to main content

Kdaj, kje in kako uporabiti Velik Wall Art

Umetnostne galerije so odličen način, da poskrbi veliko manjše umetnine. Ampak, če imate veliko stensko poslikavo, ki jo želite, da pokažejo, da boste morali iti z drugo vrsto načel oblikovanja.

Obstaja veliko razlogov, da visi veliko stensko poslikavo; morda naslikal nekaj sami ali kupili poseben kos, medtem ko potujete. Lahko pa se bo tudi za bolj modernem slogu, ki se nagiba k poudariti minimalizem. Veliki zid umetnost je presenetljivo odličen način za optimizacijo majhne prostore. Z osredotočanjem na nekaj velikih elementov, pustite prostor videti bolj odprto in manj nered.

Preberite o izvedeti o tem, kdaj, kako in kje uporabiti veliko stensko poslikavo.

Poglej za precejšen prazne stene prostora za velike stene umetnosti

Vaš prvi korak je, da si za stene prostora, ki je dovolj velika za podporo umetnosti. To lahko pomeni, da ob določitvi obstoječih umetnost ali reorganizacije knjižne police in pohištvo. Verjetni prostori vključujejo stene v dnevni sobi ali spalnici, prostor nad minimalistično plašča ali območij med okni. Lahko poskusite tudi naglas stene ali prostore v entryways.

Bolj prazna stena prostor je, bolje je. Združuje visoko umetniško pravico poleg obsežnega okno ali preko okrašeno plašča lahko vpliva pozornost od same umetnosti, saj je umetnost tekmovati s temi drugimi elementi.

Urediti prostor okoli umetnosti

Naredite Velik stensko poslikavo kontaktno točko z urejanjem pohištvo okoli njega. Zgoraj Fotografija prikazuje, kako lahko urediti pohištvo v obliki črke U okrog umetnosti. To deluje še posebej dobro v prostorih, kjer je umetnost, ki visijo nad minimalistično plašča.

Prav tako se lahko kažejo kavč proti stene umetnosti ali organizirati stoli za obraz. Druga možnost je, da se stole in zofe po sobi s seboj, s stene umetnosti med njimi. Če je stena umetnost je v spalnico, ga postavite nad posteljo, tako da je postelja se sooča.

Bodite ustvarjalni s razstavljanje v enem kosu

Veliki zid umetnost ni nujno, da bo ena slika v enem okvirju, bodisi. Zgoraj fotografija prikazuje, kako se en del lahko širijo čez nekaj različnih platna. To je dober slog, če se potrudiš, da zajema resnično veliko steno. En kos lahko zasedajo več platna v različnih okvirih, da se na celotnem drugačne oblike.

Creative izgleda kot, da ta dodatek tudi vizualno interes v prostoru. S to metodo, ki omogoča barvo stene pokukati skozi daje prostorom bolj kohezivno videz. Razbijanje en kos umetnosti v več različnih kosov, prav tako umetnost lažje prevoz.

Ne bojte se, da gredo tridimenzionalni

Tridimenzionalna umetnost je še en način za izražanje ustvarjalnosti v prostoru. Odločite se za multi-tier platna dimenzij plošče so naglas stene ali umetnine iz katerekoli sorte, ki držijo ven iz stene. Tekstura dodaja vizualno zanimanje in pomaga umetnost postala osrednja točka, ki je pogosto cilj velike stene umetnosti.

Na sliki zgoraj, je težko razumeti, kako barvita del v prostoru z nevtralno barvno shemo pomaga umetnost postane osrednja točka. Čeprav črni in beli tridimenzionalni steno art je očitna oblika, lahko pa tudi pop, če ga postavimo v razmerah, kot so lesa opažev ali pisane barve.

Poglej za kose, ki vas pritegnejo

Dober način, da bi to veliko stensko poslikavo osrednja točka v prostoru je, da bi našli umetnost, ki vas pritegne v vizualno. Zgornja fotografija je dober primer: Strel mostu vrvi, ki se razteza v daljavo vabi oko slediti in videti, kje se vodi most. Poskusite lahko tudi umetnost geometrijskih optičnih iluzij, narave od blizu ali katero koli drugo vrsto posnetkov ne morete pomagati, ampak strmim. (Potreba, da je videti lahko le opredelitev dobre umetnosti, navsezadnje.)

You may also like