Skip to main content

Kis Nappali ötletek, hogy a legtöbbet a tér

Sok kis nappali ötletek körül forog megtévesztett szem abba, hogy a területen jelennek meg tágasabb. Ezek a stratégiák képes átalakítani egy olyan területen, amely úgy érzi, szűk és klausztrofóbiás be az egyik, hogy úgy érzi, kényelmes és esztétikus. Díszíteni oly módon, hogy maximalizálja a fény és a tér, és figyelni, hogy hogyan használja a szín, terjedelme és súlya. Ez lehet, hogy elég a különbség.

Érdekes új dolgokat kipróbálni. Néha a hagyományos elképzeléseket nappali dekoráció nem a legjobb megoldás egy kis helyet. Ahelyett, hogy a vakok számára ablak kezelések, használja a hosszú, áramló drapériák, mert felhívják a figyelmet a függőleges tér, így bővül a terület a szobában.

A nappali, mérettől függetlenül, képesnek kell lennie arra, hogy működjön a hely a pihenésre és szórakoztató. Íme néhány a kedvenc módon azt érzem tágasabb.

Díszítse Tükrök

A tervezők gyakran helyezze tükrök stratégiailag kis helyen ahhoz, hogy úgy érzi nagyobb. Az egyik leggyakoribb kis nappali ötletek akasztani egy nagy tükör, egy központi helyen, hogy hozzon létre egy fókuszpont. Visszaveri a fényt, és adjunk hozzá egy szép hangulatot, tedd mögött egy fényforrás, például egy gyertyát vagy függő lámpa. Ha lehetséges, helyezze a tükör fölött az ablakból, így lesz nézeteit tükrözik, és így azt az illúziót egy másik ablakban.

Felhívja a szem felfelé

A szobában egy vertikális dimenzió, valamint egy vízszintes egyet. Ha a nappaliban van egy nagy belmagasságú, hogy a legtöbb extra helyet díszíti azt oly módon, hogy felhívja a szem felfelé. A padlótól a mennyezetig érő függönyöket egy elegáns módja annak, hogy ezt a célt.

Egy másik elképzelés az, hogy kitöltse a függőleges tér egy állatsereglet kis és közepes méretű grafikát. Ez a technika a szobát úgy érzi, nagyobb, mint amilyen valójában, mert felhívja a szem barangolni túl a szemmagasságban vízszintes helyet, hogy úgy érzik, zárt.

Semleges színek egy kis nappali

Az egyik legnépszerűbb kis nappali ötletek alkalmazása semleges színek falak, a padló, a mennyezet és bútor kárpit. A paletta off-fehérek vagy bézs bővül a tér megjelenő hogy álljon vissza a falak. Lágy színárnyalatok is hajlamosak, hogy megvilágítsa egy szobába fényt. Amellett, hogy bővülő területe, egy semleges paletta kölcsönöz instant kifinomultság, és létrehoz egy megnyugtató környezetben.

Válasszon Bútor egy könnyű Megjelenése

Ha az üzlet bútor, úgy a vizuális tömege. Ez a fogalom arra utal, hogy az észlelt nehézség egy tárgy alapján méret, szín és design. Vedd ki a részeket, amelyek a könnyű megjelenése, nehezebb is, akkor úgy tűnik, hogy összehúzza a teret.

Opt halvány színeivel sötétebbek, és válassza ki a darabokat, hogy lába, miközben elkerüli azokat, amelyek a kocka. Üveg kávé vagy a végén táblázatok hogy kevesebb helyet foglal, mint a vizuális fa is, mert akkor látni rajtuk keresztül. Bármilyen bútorokkal, amelyek nem akadályozzák nézeteit teszi olyan területen tűnik nyitottabb.

Válassza Kisléptékű Bútor

A listát a kis nappali ötletek nem lenne teljes, ha nem az ajánlás, hogy válassza ki a bútorokat, hogy nem fogja legyőzni a szobában, vagy úgy tűnik, hogy uralja a teret. A kihúzható vékony karok és egy szorosan kárpitozott hát előnyösebb az egyetlen jelentős karok és egy multi-párna vissza.

Ha kevés a hely, akkor tehet anélkül, hogy a kanapén teljesen, vagy válasszon egy loveseat vagy úgy dönt, hogy a negyedik pozícióban székek körül egy dohányzóasztal. Amikor a szedés ki székeket, úgy kar nélküli is, mert akkor kisebb helyet, mint egy modell karokkal.

You may also like