Skip to main content

Kreative Delt Soveværelse Ideer til en moderne børne Room

Kreative Delt Soveværelse Ideer til en moderne børne Room

Laughing … gråd … spille … kæmper. En delt søskende soveværelse er en bikube af aktivitet og behov. Og det betyder, at der er en masse for forældre til at tackle, når du opretter deres børns fælles soveværelse. Med den dobbelte mængde (eller flere) af skiftende personligheder og fornødenheder, er det ofte en skræmmende opgave for forældre til at rumme opbevaring, plads og den individuelle stil af hvert barn.

Her er nogle nyttige tips til at overvinde fælles design udfordringer og skabe en glad og funktionel plads til dine unge bofæller.

Kreative Delt Soveværelse Ideer til en moderne børne Room

Oprettelse af en dreng og pige Shared Room

Design af et rum for en bror og en søster behøver ikke at være udfordrende. Faktisk er det nok den nemmeste udfordring at overvinde, når man planlægger et delt værelse.

Dit første skridt er at vælge en underliggende farvepalet til de vigtigste elementer i rummet (vægge, tæppe, møbler), der er kønsneutralt … og, hvis de er gamle nok til at kime i, at hver søskende giver thumbs up. Farve combos såsom hvid og grå, turkis og hvid eller en blanding af primære farver fungerer godt for både drenge og piger.

For at supplere dine underliggende palet, lags komplementære farver og mønstre på toppen af ​​det. For eksempel i en grå og hvid værelse, prøv accenting med gule tilbehør. Efter mønstre, læne mod striber, chevron eller faste stoffer med stor geometrisk form (er).

Når du vælger møbler, vælge møbler med rene linjer, og det er ikke-tema (styre uden om de racerbil eller Tornerose senge) og parre med neutrale farvede nødvendigheder som lamper og vinduet behandlinger.

Den spændende del af at skabe en super sjov soveværelse til din unge kuld er accessorizing og tilpasse designelementer til at matche deres spirende personligheder. Vælg designelementer, der gør rummet lyst til det hører til dem begge. Tilpas tilbehør i hele rummet, såsom væg kunst eller knager. Marquee lys med deres navne eller første indledende tilføje en pop af energi og spænding til ethvert rum. Ligeledes subtilt tilføje kønsspecifikke temaer i en eller to tilbehør, men holde dem farve koordineret. For eksempel når accessorizing med rød, så prøv et indkast pude med en rød brandbil for ham, og en pude med en rød blomst eller hjerte for hende. Opbevaring der er komplementær til design ordningen, men specifikke for hvert køn (tror kul for drenge og gul for piger) kan også problemfrit trække et værelse sammen.

Oprettelse af en Room til forskellige aldre

Nogle gange er det ikke bare Jeremy og Sarah, som du har brug for at rumme, men en 3-årig Jeremy og en 4 måneder gammel Sarah kan helt sikkert tilføje endnu et lag af design angst.

Den første ting at tackle er møblerne layout. Hvis du har en baby, chancer er du vil være i og ud af lokalet natten til en tendens til barnet. Hvis det er muligt, skal du placere deres senge i modsatte hjørner eller vægge med krybbe er mest tilgængelige for døren. Naturligvis strukturelle elementer som vinduer og varmeapparater kan diktere ellers men dit design mål er at give hvert barn den mest komfortable nattesøvn uden at den ene vågner den anden.

Kreative Delt Soveværelse Ideer til en moderne børne Room

Oprettelse af en legeplads, at begge søskende kan nyde, selv på samme tid, er super nyttige, især for trætte mødre og fædre. Gulvmåtter, puder og bløde større emner som en gyngehest og telte er perfekte til at skitsere området og sjovt for både at spille i. Placer ældre barns legetøj i tilgængelige opbevaringsbeholdere, men højere end gulvet, så din yngste kan ikke nemt rør det.

For eksempel, hvad enten det er en bogreol, opbevaring terning eller væg enhed, placere baby venlige legetøj og elementer på de nederste hylder. Dit barn eller ældre barn kan stå og nå til den kurv af Lego.

Inkorporere elementer, der viser dine børn deres voksende familie. Billeder af børnene sammen, indrammede håndaftryk af, når de hver især var nyfødte tilskynde dem til at sætte pris på deres yngre eller ældre søskende og samtidig tilføjer en varm familie atmosfære til deres soveværelse.

Oprettelse Rigelig opbevaring for to eller flere

At finde den plads i et rum for dobbelt så meget møbler og opbevaring er en af ​​de mest skræmmende opgaver, når designe et delt værelse. Det er her, din opfindsomhed og redigering øje nødt til at sparke i højt gear. Mindre er absolut mere i en delt soveværelse, som er multifunktionelt og delt design.

Som en baseline, vælge strømlinet møbler er afgørende for at holde rummet følelse så rummelige som muligt, og give mulighed for opbevaring og spille. Hvis dine børn er gamle nok, køjesenge er altid et glimrende valg. Hvorvidt L-formet eller lodret, en køjeseng er en effektiv udnyttelse af rummet og ofte har indbygget opbevaring nedenunder.

Apropos … under sengen opbevaring såsom sammenklappelige skuffer er altid nyttigt at skabe mere plads og kan rumme sæsonbetonede eller begrænsede anvendelse. Opbevaring kister med puder kan bruges som et sæde til et legebord samt skjule et bjerg af legetøj. En væg enhed med skuffer kan trække dobbelt told som en kommode og skrivebord.

Hylder er super praktisk til legetøj organisation, da det ikke fylder en masse plads og kan placeres over kommoder, skriveborde, selv over døren til næppe brugte elementer. Ligeledes at placere en bogreol ved foden af ​​sengen ikke optager værdifuld vægplads og måske endda give dig en anden overflade nær seng til en lampe eller natten bog.

Til tøj, væg- og dør kroge er nyttige for hver-dag go-to poster. I skabet, installere to stænger (dvs. dobbelt hængende), så hvert barn kan have separat hængende plads.

Uanset dit design udfordring, når du opretter en delt plads til dine små hvis man holder sig til ressourcestærke, effektive, sjove og kreative valg, vil du uden tvivl skabe et soveværelse dine børn vil elske!

Hvordan vil du designe dine børns soveværelse?

You may also like