Skip to main content

Kreative Hovedgærde Ideer til en Drømmende værelses

Hvorvidt rustik, romantisk, kantet eller klassisk, din hovedgærde er omdrejningspunktet for dit soveværelse og gør det mest for at slå tonen an for din nattetid oase. At vælge den rigtige hovedgærdet er en vigtig design faktor – men det betyder ikke, du er begrænset til, hvad du ser i tegnestuer eller møbler showrooms.

Hovedgavle, så virkningsfulde som de er på dit værelse design, er faktisk en af ​​de nemmeste soveværelse komponenter til at gøre dig selv. Hovedgærde ideer er så grænseløs som din fantasi, men de væsentlige falder i fem kategorier: træ, stof, metal, free-form og kunst-baseret.

Når du har besluttet på følelsen af, at du ønsker fra din hovedgærde, tage et ærligt kig på dit budget, tid og komfort niveau med DIY projekter. Så granske vores fotogalleri for nogle inspiration, og gøre hovedgærdet, du har drømt om.

DIY Hovedgærde Ideer

Træ

Træ er ikke altid ensbetydende med rustikke; prøve en poleret, mørkere tone til et elegant look.

Dette er sandsynligvis den første ting du tænker på, når man tænker DIY hovedgærder. Paller, døre, skodder, vinduesrammer, pejs mantels og laden træ alle gøre gode baggrunde til din seng, og den alsidighed, at træ tilbud til dit soveværelse er næsten endeløs.

Gennemse loppemarkeder for gamle stald døre; de gør en stor hovedgærde.

Rustikke planker af træ gør for et unikt sted at hvile dit hoved.

Malet og skrælning træ planker tilføje en afslappet føler.

Efterbehandling en gammel ladeport tilføjer en rustik chic stil.

For eksempel kan du lave en smukt farvet mesterværk eller genbruge nogle tilhugget vintage dørkarme at sætte tonen for dit soveværelse. Forvitret skodder lave en perfekt hovedgærde hvis du ønsker en Beachy sommerhus vibe. Træ tilbyder et væld af muligheder og slut stilarter til en rimelig pris.

Stof

Denne hovedgærde ser elegant, og du kan kopiere det derhjemme.

Tufting stoffet på din hovedgærde tilføjer en elegant flair.

Sats på en sjov stribet stof i et børneværelse.

Paneler af silke-lignende stof dekoreret med bånd tilbyde en elegant løsning.

Metallic stof gør denne plys hovedgærde moderne, men alligevel indbydende.

For dem med mere moderne eller eklektisk smag, overveje dækker din hovedgærde med læder.

Udvid din hovedgærde ved at dække fire træplader med stof.

Disse tuftede gavle dækket i fløjl fremkalde en øreklapstol stil.

Vil du have noget lidt blødere for din DIY hovedgærde? Stof muligheder har du dækket – bogstaveligt. Uanset om du foretrækker den formelle overbærenhed af tuftede, knappet eller pintucked hovedgærder eller noget mere afslappet, stof byder på mange bløde, overbærende valg til dit soveværelse.

Til overflod af stof uden formalitet, prøv bare at hænge en dyne, nogle blonder eller et gardin bag din seng. Du vil stadig skabe et samlingspunkt, men det vil ikke kræve arbejdstimer.

Metal

Vintage messing metal riste tilføje eklektisk stil til dette soveværelse.

Overvej foring et soveværelse væg med rustfrit stål til en glam look.

En gammel smedejern gate ville være en fantastisk hovedgærde.

På den modsatte ende af spektret fra den flydende fornemmelse af stoffet er den faste struktur af metal. Dette betyder bestemt ikke, det er uden skønhed; en metal hovedgærde kan have en romantisk føler, såsom en smedejern gate med kunstige blomster sammenslyngede.

Selv den industrielle fornemmelsen af ​​bølgepap metalplader kan blødgøres ved en indviklet dekorative snit. Metal kan ikke appellere til enhver smag, men der er en masse muligheder for DIYer at lave en signatur hovedgærde fra denne alsidige materiale.

Fri form

Skodder er en nem DIY hovedgærde mulighed.

Driftwood gør en unik hovedgærde og giver dig en undskyldning for at gå til stranden.

Endnu mere end det kreative potentiale i de tre første kategorier, free-form hovedgærder giver dig endeløs designfrihed. Du kan bruge næsten alt: puder grupperet i en skærm, stykker af drivtømmer eller bambus mod væggen, vintage bøger levet op til et stykke opbakning.

En free-form hovedgærde kan indgyde din personlighed og interesser i en one-of-en slags skabelse. Hvis det er din passion, kan det blive et fokuspunkt i dit soveværelse; med en free-form design, loftet er grænsen.

Art-Based

Hæng et tæppe eller tæppe i stedet for et hovedgærde til en kunstnerisk udseende.

Denne Stenciled hovedgærde tilføjer en smuk, feminint touch.

Opret geometriske mønstre med nailheads eller messing polstring halser.

Glem den traditionelle form ved at udvide hovedgærdet forbi siderne af sengerammen.

Lav din egen kunst med en kridttavle hovedgærde.

Svarende til free-form hovedgærder i deres evne til at indfange dine interesser, kunst-baserede gavle har bare lidt mere struktur. Dæk lærreder med stof eller maling og gruppere dem på væggen over din seng. Framing billeder af kære eller lokaliteter gør mest personlige af gavle, som gør en baggrund af yndlingscitater.

Kan ikke beslutte på blot én farve? Prøv at arrangere maling farveprøver på en måde, der appellerer til øjet. Art-baserede projekter gør det muligt at lave en signatur stykke, der er ofte er let foranderlig; de også arbejder for ethvert budget.

Der er ingen grund til at føle sig begrænset til gavle, der er tilgængelige for køb. Lad din kreativitet skinne i en centerpiece til dit soveværelse. Med lidt knofedt og en masse inspiration, kan du skabe den perfekte brik til dit soveværelse og dit budget. Hvilke af disse DIY hovedgærde ideer taler til dig?

You may also like