Skip to main content

Lag den perfekte Home Office i 8 trinn

Ditt hjem er ditt slott, men det kan også være det sentrale kommandoplass for din bedrift, eller en sekundær arbeidsplass hvis du ofte ta arbeid hjem. Hvis det siste, har du kanskje ikke mye innspill om utseendet på din arbeidsplass kontor (eller bås). Men som kongen eller dronningen av slottet ditt, kan du designe og dekorere hjemmet kontoret til dine eksakte spesifikasjoner. Her er noen tips for å huske på når du lager den perfekte hjemmekontor.

Velg nøye

Når du velger plasseringen av ditt hjemmekontor, bør du vurdere støy og trafikk faktorer. For eksempel, hvis kontoret er nær gaten, kan du høre folk vandre og / eller kjører forbi. Også vurdere trafikken i ditt hjem. Hvis du planlegger å jobbe på kontoret når resten av familien er hjemme, plassere den i nærheten av kjøkkenet, badet eller familierom betyr at du kan ha mange besøkende, eller du kan bli lett distrahert av nærliggende lyder.

På den annen side, hvis du har små barn, kan det være best å plassere kontoret relativt nær sitt lekerom slik at du kan overvåke sin aktivitet.

Vurdere en minimalistisk tilnærming

Justin Klosky, administrerende direktør og medgrunnlegger av OCD Experience (Organiser og Skap Discipline), sier: “Trender kommer og går – men uansett Pantone Color of the Year, er min alltid favoritt trend en minimal estetisk. Holde plass på skrivebordet rent med små, ikke-forstyrrende innslag av personlighet her eller der gjør en forskjell i produktiviteten og bidrar til å holde hodet klart.”

Faktisk, Mariko Baerg, en verden i Bridge Eiendom Group i Vancouver, sier hun ser en trend i denne tilnærmingen. “Det er en overgang til et minimalistisk plass med litt rot og fokus kun på det viktigste:. Laptop, trådløse skrivere / skannere, et skrivebord og skap”

Kutt snorer (eller i det minste skjule dem)

Trådløse skrivere og skannere er en måte å holde de stygge ledninger ut av utsikt og redusere sjansene for å snuble over dem. Klosky anbefaler også en to-i-en laptop koblet sammen med en trådløs lading matte, trådløst tastatur og Thunderbolt-dokker hvis du trenger to skjermer. Men hvis du ikke har trådløst utstyr, sier Klosky du kan skjule 99 prosent av ledninger fra å bli sett. “Du kan gjøre dette med en durkdreven combo av PVC rør, borrelås og zip bånd til å montere strømkilder under pulter og ut av syne.”

Unngå papir rot

Har du virkelig trenger å holde alle disse dokumentene? Klosky råder leserne til å gå papirløs. “Farvel rolodex og planner – ved å digitalisere adresseboken din og holde kalenderen din online, er nettverket bokstavelig talt til fingerspissene enten du er på farten eller mens du arbeider hjemmefra,” sier han. “Digitalisering kan du også skanne og makulere dokumenter for resirkulering, hindrer videre bruk av papir og redde planeten.”

Gå grønn

Jobbe hjemme er bedre enn å være i et tett kontorbygg, men du er fortsatt innendørs. Imidlertid kan grønt hjelpe deg å bringe naturen inn. “Et anlegg, for eksempel, gir en lavmælt kilde til liv og farge til alle rom”, sier Klosky.

Baerg er enig i at dette er en trend hun ser i hjemmekontorer. “Planter eller grønn vegg aksenter er blitt populært fordi vi vanligvis ser på dataskjermer eller våre mobiltelefoner, og ha det grønne aspektet er lett på øynene og hjelper oss å føle seg mer knyttet til naturen,” sier hun.

La lyset

Studier viser at folk som jobber i naturlig lys er mer produktive, absorbere mer vitamin D, sove bedre om natten, og har færre problemer øye. Lys kan også forbedre humøret. Og hvis du trenger en annen grunn til å sette kontoret på et sted som gjør at du kan dra nytte av naturlig lys, tenk på dette: Ved hjelp av naturlig lys kan redusere strømregninga.

bland inn

Hvis kontoret er synlig fra andre rom i huset, bør du vurdere hvordan det vil passe inn i tilstøtende områder. Stilen valg og farger bør være utfyllende, ikke kranglet. På bildet ovenfor, inneholder hjemmekontor de arkitektoniske detaljene som finnes i hele house.However, hvis du kan lukke døren til kontoret, det er mer spillerom i din design og dekorere valg.

Legg inspirasjon

Mens Klosky anbefaler en minimalistisk tilnærming, sier han at det skal være et sted for personlige eiendeler. Noen ganger, viser din favoritt ting kan gi inspirasjon og føre til det beste arbeidet. For eksempel, hvis du er en artist, vise noen av dine kunstverk. Hvis du er en regnskapsfører, men du elsker å reise til eksotiske steder, holde suvenirer nærheten. De kan inspirere deg til å fortsette å jobbe hardt slik at du kan opprettholde din nåværende livsstil.

You may also like