Skip to main content

Lille stue Idéer du får mest ud af dit rum

Mange små stue ideer kredser rundt narre øjet til at gøre området fremstår mere rummelig. Sådanne strategier kan forvandle et område, der føles trange og klaustrofobisk til en, der føles hyggelig og æstetisk tiltalende. Pynt på en måde, der maksimerer lys og plads, og være opmærksom på, hvordan du bruger farve, omfang og vægt. Det kan gøre en ret stor forskel.

Det er interessant at prøve nye ting. Sommetider traditionelle ideer om stue indretning er ikke den bedste løsning for en lille plads. I stedet for at bruge persienner for vinduet behandlinger, bruge lang, strømmende gardiner, fordi de henlede opmærksomheden på lodret plads, og dermed udvide det område af rummet.

Din stue, uanset størrelse, bør være i stand til at fungere som et rum for afslapning og underholdende. Her er nogle af vores foretrukne måder at gøre det føles mere rummelige.

Indret med spejle

Designere placerer ofte spejle strategisk i små steder for at gøre dem til at føle større. En af de mest almindelige lille stue ideer er at hænge et stort spejl i en central placering til at skabe et fokuspunkt. For at afspejle lys og tilføje en flot stemning, lægge det bag en lyskilde såsom et stearinlys eller pendel. Hvis det er muligt, skal du placere et spejl på tværs fra dit vindue, så det vil afspejle udsigten og give illusionen af ​​et andet vindue.

Trække øjet opad

Et rum har en lodret dimension, samt horisontalt. Hvis din stue har højt til loftet, får mest ud af den ekstra plads ved at dekorere det på en måde, der trækker øjet opad. Gulv-til-loft gardiner er en elegant måde at opnå dette mål.

En anden idé er at fylde den lodrette plads med et menageri af små til mellemstore kunst. Denne teknik vil gøre rummet føler større end det faktisk er, fordi det opfordrer øjet til at strejfe ud over øjenhøjde vandret plads, der kan føle sig begrænset.

Brug neutrale farver til en lille stue

En af de mest populære lille stue ideer er brugen af ​​neutrale farver på vægge, gulv, loft og møbler polstring. En palet af off-hvide eller beiges vil udvide rummet ved at optræde at skubbe tilbage væggene. Bløde nuancer også en tendens til at belyse et rum ved at reflektere lys. Ud over at udvide et område, en neutral palet bibringer øjeblikkelig raffinement og skaber en beroligende miljø.

Vælg Møbler med en Letvægts Udseende

Når du køber ind for møbler, overveje dens visuelle vægt. Dette koncept refererer til den opfattede tyngde af et objekt baseret på størrelse, farve og design. Udvælge stykker, der har en let udseende, da tungere vil synes at snøre et mellemrum.

Sats på blege farver over mørkere, og vælg stykker, der har ben samtidig undgå dem, der er boxy. Glas kaffe eller ende tabeller vil optage mindre visuelle rum end træ dem, fordi du kan se igennem dem. Eventuelle møbler, der ikke hindrer synspunkter vil gøre et område synes mere åben.

Vælg lille skala Møbler

En liste over lille stue ideer ville ikke være komplet uden anbefalingen om at vælge møbler, der ikke vil overmande lokalet eller synes at dominere rummet. En sofa med tynde arme og en tæt polstret ryg er at foretrække til en med betydelige arme og en multi-pude tilbage.

Hvis pladsen er trang, kan du gøre uden en sofa helt, enten at vælge en loveseat eller vælger at placere fire stole omkring et sofabord. Når plukke ud stole, overveje armless dem, fordi de vil fylder mindre end en model med armene.

You may also like