Skip to main content

Liten stue ideer for å gjøre mest mulig ut av Space

Mange små stue ideer dreier seg om å lure øyet til å gjøre området vises mer romslig. Slike strategier kan forvandle et område som føles trangt og klaustrofobisk til en som føles koselig og estetisk tiltalende. Pynt på en måte som maksimerer lys og rom, og ta hensyn til hvordan du bruker farger, skala og vekt. Det kan gjøre litt av en forskjell.

Det er interessant å prøve nye ting. Noen ganger tradisjonelle ideer om stue innredning er ikke den beste løsningen for en liten plass. I stedet for å bruke persienner for vindu behandlinger, bruke lange, flytende gardiner fordi de trekke oppmerksomhet til vertikal plass, og dermed utvide området av rommet.

Stua, uavhengig av størrelse, skal kunne fungere som en plass for avslapning og underholdende. Her er noen av våre favoritt måter å gjøre det føles mer romslig.

Dekorer med speil

Designere ofte plassere speil strategisk i små steder for å gjøre dem til å føle større. En av de vanligste liten stue ideer er å henge et stort speil på et sentralt sted for å skape et samlingspunkt. Til å reflektere lys og legge til en hyggelig atmosfære, satte den bak en lyskilde, for eksempel et stearinlys eller pendellampe. Hvis mulig, plasser et speil tvers fra vinduet slik at det vil gjenspeile utsikten og gi en illusjon av et annet vindu.

Tegn øyet oppover

Et rom har en vertikal dimensjon, samt en vannrett. Hvis Stuen har stor takhøyde, få mest mulig ut av den ekstra plassen ved å dekorere den på en måte som trekker øyet oppover. Gulv-til-tak-gardiner er en stilig måte å oppnå dette målet.

En annen idé er å fylle vertikal plass med et menasjeri av små til mellomstore kunstverk. Denne teknikken vil gjøre rommet føles større enn den faktisk er, fordi det inviterer øyet til å streife utover øyehøyde horisontal plass som kan føle seg begrenset.

Bruk nøytrale farger for en liten stue

En av de mest populære liten stue ideer er bruken av nøytrale farger på vegger, gulv, tak og møbler møbeltrekk. En palett av off-hvite eller beige vil utvide plassen ved å vises til å skyve tilbake veggene. Myke fargetoner pleier også å belyse et rom ved å reflektere lys. I tillegg til å forstørre et område, formidler en nøytral palett umiddelbar raffinement og skaper en beroligende miljø.

Velg møbler med en lett Utseende

Når du handler for møbler, vurdere sin visuelle vekt. Dette begrepet refererer til den oppfattede tyngde av et objekt på grunnlag av størrelse, farge og utforming. Plukk ut stykker som har en lett utseende, som tyngre de vil synes å constrict en plass.

Sats på bleke farger enn mørkere, og velg stykker som har bena mens du unngår de som er boxy. Glass kaffe eller slutten tabeller vil ta opp mindre visuell plass enn tre seg fordi du kan se gjennom dem. Eventuelle møbler som ikke hindrer utsikten vil gjøre et område synes mer åpent.

Velg Småskala Møbler

En liste over liten stue ideer ville ikke være komplett uten anbefaling om å velge møbler som ikke vil overmanne rommet eller ser ut til å dominere plassen. En sofa med tynne armer og en tett trukket tilbake er å foretrekke fremfor ett med betydelige armer og en flerputen.

Hvis det er lite plass, kan du gjøre uten en sofa helt, enten du velger en toseters sofa eller velger å plassere fire stoler rundt et salongbord. Når plukke ut stoler, vurdere armless seg fordi de vil ta opp mindre plass enn en modell med armene.

You may also like