Skip to main content

Luo täydellinen sisäministeriön 8 Steps

Kotisi on linna, mutta se voi myös olla keskeinen komentopaikka yrityksesi tai toissijainen työpaikka jos usein tuoda töitä kotiin. Jos jälkimmäinen, et ehkä ole paljon syöttää koskien ulkonäköä työpaikalla toimiston (tai koppi). Koska kuningas tai kuningatar oman linnan, voit suunnitella ja sisustaa kotitoimiston omaan tarkat tiedot. Nämä ovat muutamia vinkkejä pitää mielessä, kun luodaan täydellinen kotitoimiston.

valitse huolellisesti

Valittaessa sijainti kotitoimiston harkita liikenteen melusta tekijät. Esimerkiksi, jos toimisto on lähellä katua, saatat kuulla ihmisten kävely ja / tai ajo. Harkitse myös liikenteen kodin. Jos aiot työskennellä omassa toimistossa, kun muu perhe on kotona, asettamalla se lähelle keittiöön, kylpyhuoneeseen tai perhehuoneessa tarkoittaa sitä voisi olla paljon kävijöitä tai saatat helposti hajamielinen lähistöllä ääniä.

Toisaalta, jos sinulla on pieniä lapsia, on ehkä parasta sijoittaa toimistoon suhteellisen lähellä heidän leikkihuoneessa, jotta voit seurata niiden toimintaa.

Harkita minimalistinen lähestymistapa

Justin Klosky, toimitusjohtaja ja toinen perustaja OCD Experience (järjestäminen ja luo Discipline), sanoo: ”Trendit tulevat ja menevät – mutta ei väliä Pantonevärejä Vuoden minun ikuisesti suosikki trendi on minimaalinen esteettinen. Pidä pöytätilaa puhtaaksi vähän, ei-häiritseviä koskettaa persoonallisuuden siellä täällä tekee eron tuottavuutta ja auttaa pitämään päänsä selväksi.”

Itse asiassa, Mariko Baerg, kiinteistönvälittäjä klo Bridgewell Kiinteistöryhmä Vancouverissa, sanoo hän näkee suuntaus tätä lähestymistapaa. ”On siirtyminen minimalistinen tilaa vähän sotkua ja keskittyä vain olennaiseen: kannettava tietokone, langaton tulostimet / skannerit, kirjoituspöytä ja kaappeja.”

Leikkaa johdot (tai ainakin piilottaa ne)

Langaton tulostimet ja skannerit ovat yksi tapa pitää rumia johtoja pois näkyvistä ja vähentää mahdollisuuksia kompastuminen heistä. Klosky suosittelee myös kaksi-in-one kannettava pariksi langattoman latauksen matto, langaton näppäimistö ja Thunderbolt laitureita jos tarvitset kahta näyttöä. Kuitenkin, jos sinulla ei ole langattomia laitteita, Klosky sanoo voit piilottaa 99 prosenttia oman lankojen näkymisen. ”Voit tehdä tämän kanssa ovela combo PVC-putket, Velcro ja nippusiteitä asentaa virtalähteet alle työpöydät ja poissa näkyvistä.”

Vältä paperin sotkua

Tarvitsetko todella pitää kaikki nämä asiakirjat? Klosky neuvoo lukijoita mennä paperittomaan. ”Hyvästi rolodex suunnittelijana – digitoimalla osoitekirja ja pitämällä kalenterin verkossa, verkko on kirjaimellisesti käden ulottuvilla onko liikkeellä tai kun työskentelet kotoa”, hän sanoo. ”Digitointi avulla voit myös skannata ja silputa asiakirjoja kierrätykseen, estää edelleen paperin käyttöä ja säästää planeetan.”

Go green

Kotona työskentely on parempaa kuin tukkoinen toimistorakennus, mutta olet vielä sisätiloissa. Kuitenkin vihreys voi auttaa tuomaan ulkona sisällä. ”Kasvi, esimerkiksi tuo hillitty elämän lähde ja värin tahansa huoneeseen” Klosky sanoo.

Baerg myöntää, että tämä on suuntaus hän näkee kotitoimistoissa. ”Kasvit tai vihreä seinä aksentteja ovat yleistymässä, koska olemme yleensä tarkastella tietokoneen näyttöjen tai meidän matkapuhelimet, ja ottaa se vihreä näkökohta on helppo silmille ja auttaa meitä tuntemaan paremmin yhteydessä luontoon”, hän sanoo.

Anna valo

Tutkimukset osoittavat, että ihmiset, jotka työskentelevät luonnonvalossa ovat tuottavampia, imevät enemmän D-vitamiinia, nukkua paremmin yöllä ja on vähemmän silmä ongelmia. Valo voi myös parantaa mielialaa. Ja jos tarvitset toinen syy laittaa toimistoon paikkaan, jonka avulla voit hyödyntää luonnonvaloa, pitävät tätä: käyttäminen luonnonvaloa voi alentaa sähkölaskua.

Sulautua joukkoon

Jos toimisto on nähtävissä muut huoneet talon, miettiä, miten se sulautumaan lähialueilla. Tyyli valinta ja värit olisi täydennettävä, ei clashing. Kuva yllä, kotitoimiston sisältää arkkitehtonisia yksityiskohtia löytyy koko house.However, jos voit sulkea oven toimistoon, siellä on enemmän liikkumavaraa oman suunnittelun ja koristelu valintoja.

Lisää inspiraatiota

Vaikka Klosky suosittelee minimalistinen lähestymistapa, hän sanoo, että pitäisi olla paikka henkilökohtaisia ​​tavaroita. Joskus näyttää suosikki asiat voivat inspiroida ja johtaa parhaat työsi. Esimerkiksi, jos olet taiteilija, näyttää joitakin kuvamateriaali. Jos olet kirjanpitäjä mutta rakastat matkustat eksoottisia, pitää matkamuistoja lähellä. Ne voivat innostaa sinua pitää lujasti töitä, jotta voit säilyttää nykyinen elämäntapa.

You may also like