Skip to main content

Maak de Perfect Home Office in 8 stappen

Uw huis is uw kasteel, maar het kan ook de centrale commandopost voor uw bedrijf, of een tweede werkplek als u regelmatig werk mee naar huis. In het laatste geval mag u niet veel inbreng met betrekking tot het uiterlijk van uw werkplek op kantoor (of kast). Echter, zoals de koning of koningin van je kasteel, kunt u het ontwerp en versier je kantoor aan huis om uw exacte specificaties. Dit zijn enkele tips om in gedachten te houden als u de perfecte kantoor aan huis te creëren.

Kies voorzichtig

Bij de keuze van de locatie van uw kantoor aan huis, overweeg dan lawaai en verkeer factoren. Bijvoorbeeld, als het kantoor ligt dicht bij de straat, kunt u mensen horen rondlopen en / of rijden door. Overweeg ook het verkeer in uw huis. Als u van plan bent om te werken in uw kantoor wanneer de rest van de familie is thuis, plaatsen te sluiten naar de keuken, badkamer of familie kamer betekent dat je kon veel bezoekers hebben of dat u misschien gemakkelijk worden afgeleid door de omgeving geluiden.

Aan de andere kant, als je kleine kinderen hebt, is het misschien het beste zijn om het kantoor relatief dicht bij hun speelkamer plaatsen, zodat je hun kan worden gecontroleerd.

Overweeg een minimalistische aanpak

Justin Klosky, CEO en mede-oprichter van het OCD Experience (Organiseren & Maak Discipline), zegt: “Trends komen en gaan – maar niet uit het Pantone Color of the Year, mijn eeuwig favoriete trend is een minimale esthetiek. Het houden van uw bureau ruimte schoon met kleine, niet-storende invloeden van de persoonlijkheid hier of daar maakt het verschil in productiviteit en zorgt ervoor dat uw hoofd duidelijk.”

In feite, Mariko Baerg, een makelaar bij Bridgewell Real Estate Group in Vancouver, zegt dat ze het zien van een trend in deze aanpak. “Er is een verhuizing naar een minimalistische ruimte met weinig rommel en een focus alleen op de essentie:. Laptop, draadloze printers / scanners, een bureau en kasten”

Snijd de koorden (of op zijn minst te verbergen)

Draadloze printers en scanners zijn een manier om die lelijke kabels uit het zicht te houden en de kans op struikelen over hen te verminderen. Klosky beveelt ook een twee-in-een laptop gekoppeld met een draadloos opladen mat, draadloos toetsenbord en blikseminslag docks als u twee beeldschermen nodig. Echter, als je geen draadloze apparatuur hebt, Klosky zegt dat je 99 procent van je kabels te verbergen voor gezien te worden. “Je kunt dit doen met een sluwe combinatie van PVC-buizen, velcro en kabelbinders aan de macht bronnen monteren onder een bureau en een uit het zicht.”

Vermijd papier rommel

Heb je echt nodig hebt om al die documenten te bewaren? Klosky adviseert lezers om papierloos te gaan. “Goodbye rolodex en planner – door het digitaliseren van uw adresboek en het houden van uw agenda online, uw netwerk is letterlijk binnen handbereik of onderweg of terwijl u werkt vanuit huis,” zegt hij. “Digitaliseren kunt u ook scannen en versnipperen documenten voor recycling, het voorkomen van het verdere gebruik van papier en het redden van de planeet.”

Ga groen

Thuiswerken is beter dan in een benauwde kantoorgebouw, maar je bent nog steeds binnen. Echter, kan groen helpen bij de buitenlucht te brengen binnen. “Een plant, bijvoorbeeld, brengt een low-key bron van leven en kleur in elke kamer,” zegt Klosky.

Baerg is het ermee eens dat dit een trend is ze te zien in kantoren aan huis. “Planten of groene muur accenten worden steeds populairder, omdat we meestal kijken naar computerschermen of onze mobiele telefoons, en met dat groene aspect is gemakkelijk op de ogen en helpt ons voelen zich meer verbonden met de natuur”, zegt ze.

Laat het licht in

Studies tonen aan dat mensen die in natuurlijk licht werken zijn productiever, absorberen meer vitamine D, beter slapen ‘s nachts en hebben minder problemen met de ogen. Licht kan ook het verbeteren van uw humeur. En als je nog een reden nodig hebt om uw kantoor op een locatie die u toelaat om te profiteren van natuurlijk licht te nemen zetten, overweeg dit: Het gebruik van natuurlijk licht kan uw elektriciteitsrekening te verlagen.

Blend in

Als uw kantoor is zichtbaar vanuit andere kamers in het huis, overweeg hoe het zal opgaan in aangrenzende gebieden. De stijl keuze en kleuren moeten aanvullen, niet botsende zijn. In de foto hierboven, het kantoor aan huis bevat de architectonische details overal in het house.However, als je de deur kunt sluiten om uw kantoor, is er meer ruimte in uw ontwerp en decoreren keuzes.

inspiratie toevoegen

Terwijl Klosky adviseert een minimalistische aanpak, zegt hij moet er een plek voor persoonlijke items. Soms, het weergeven van uw favoriete dingen kan inspireren en leiden tot je beste werk. Bijvoorbeeld, als u een kunstenaar bent, geven sommige van uw kunstwerk. Als u een accountant bent, maar je houdt van reizen naar exotische locaties, houden souvenirs in de buurt. Zij kunnen u inspireren om te blijven werken hard, zodat u uw huidige levensstijl kan handhaven.

You may also like