Skip to main content

Marvellous midten av århundret moderne belysning ideer

Iconic Lighting aldri går ut av stilen

Dekorere trender kommer og går, men for å være ærlig, samtidig moderne innredning, spesielt Belysningen inspirert av denne ikoniske epoken, er kommet for å bli for evig. Det er derfor vi ser fortsatt stiler fra perioden, som kanskje startet i 1947, som er fortsatt sterk, selv etter 70 år eller så. Hvis du ønsker å gi din nåværende layout noen tidløs appell, vil disse vakre områder inspirere deg til å lyse ting opp med midten av århundret moderne belysning.

En klassisk Sputnik Chandelier

Foruten den ikoniske nyreformede salongbord, oppsummerer ingen annen gjenstand opp midten av århundret moderne stil som Sputnik lysekrone. Det finnes mange forskjellige versjoner av den klassiske lampen. Men alle var inspirert av og oppkalt etter den første plassen satellitt til jorden rundt i høsten 1957. Det var omtrent på størrelse med en badeball, og det hadde flere antenner som stikker ut fra midten. Dette ta på Sputnik lysekrone i spisestue av Kelly Martin Interiors, har krystall aksenter, globus pærer og en elegant messing finish. Det er gull tone ikke bare spretter mot humørsyk blå bakgrunn, men det harmonerer også med tre og skinnmøbler.

Retro Industribelysning i levende farger

Oppskalere Construction forvandlet denne gang såra og vonbrotne loftet i en gledesfylt lek plass. Takvinduer gjøre det meste av naturlig lys i løpet av dagen. Om natten to retro industrielle lamper lyse ting opp. Sikkerhets gule inventar legge til en pop av lys farge til den pulserende rommet.

Skulpturelle Mid-Century Modern Lighting

Dette lille stuen ved Homepolish design team er lurt ut med spesiell vintage funn. Lysene er våre favoritter. Bordlampe midten av århundret til venstre har en nydelig keramikk basen med en quirky rutenett mønster. På høyre side er en multi-light gulvlampe med en gull finish. Begge har en skulpturell element som legger til rommets one-of-art utseende.

Modernist lysekrone hengende anheng

Disse gull Plaza lysekroner er fylt til randen med Mad Men-inspirert stil. Den svarte taket i denne spisesalen av interiørarkitekt Zoë Feldman gjør inventar standout. Legg merke til de andre kildene til dekorativ belysning. Alle har en bit av gull, som bidrar til å forene rommets fargevalget.

Mid-Century Modern hjul lampen

En annen anerkjent midten av århundret moderne form for belysning er timeglasset. Punctuating dette elegante spisesalen av interiørarkitekt Leslie Cotter, er en retro timeglass lysekrone med en hvit pulverlakkert finish. Sammen med tapet, legger det en quirky touch til denne overgangs spiseplass.

En moderne utgave av Classic Mid-Century Modern Lighting

Sputnik lysekrone, en modernistisk klassiker som vi har nevnt tidligere, inspirert denne messing, formulert armatur med rørformede Edison pærer. Stykket utfyller vakkert vintage møbler i denne retro-flavored stuen med interiørdesign firma Scheer and Company.

Gull Dyppet Globe anheng Lighting

Gorgeous kloden anheng belysning er en dekor stift. Her lyser en gull-dyppet versjon en liten spiseplass i et gjestehus av interiørarkitekt Kimberlee Marie. Rene linjer og kurver er begge kjennetegner midcentury stil-alt i denne spisesalen passer regningen.

School-inspirert Mid-Century Flush Mount

Flush mount belysning kan være like spektakulært som anheng belysning, ifølge interiørdesign firma Studio McGee. Og dette matlaging plass de designet beviser deres synspunkt. Skole ligaen med marineblå striper gir en pop av sin spesielle måte å denne hvite, våningshus-inspirert kjøkken.

Midcentury moderne krystall lysekrone

Her en slank, krystall midcentury moderne lysekrone setter glamorøse tonen for denne Hollywood inspirert spisesalen ved Nolen Homes. Beslaget gull tone basen forener den med andre metalliske funksjoner i stedet, inkludert Sputnik-inspirert speil og messing rammer.

Grown Up Lighting for en Nursery

Wall sconces alltid føle utpreget midten av århundret moderne, som vist i denne retro barnehage av interiørarkitekt Haley Weidenbaum. De hvelvet messing inventar føler ikke barnslig-og det er en god ting. Kjøpe møbler eller dekor at et barn ikke kan vokse er en smart investering.

Overordnet Floor Lamp

Havenly interiørarkitekt Molly B. tok henne samtidig moderne-inspirerte hjem til neste nivå med en overordnet gulvlampe i messing. Om natten funksjonen legger nok lys for å lese mens du fyller resten av plassen med omgivelseslyset.

Lysere Up Brown Mid-Century Modern Furniture

Mens midten av århundret moderne innredning kan være fargerike, de fleste klassiske stykker er brune (tenk: tre eller skinn) med svart eller gull aksenter. Se denne stuen omtalt på Havenly. De matchende hvite bordlamper låne en mod touch som myker utseendet av mørke møbler.

Mid-Century Modern bordlampe

Soverommet ditt skal føle seg som en koselig og uimotståelig retrett. Det er derfor å ha rett skrivebordslampe for lesing er viktig. Legg merke til messing bordlampe i denne komfortabel oase av Studio McGee. Det er en midcentury moderne funksjon som fungerer som en stilig nattlys.

En Wow Factor lampen

Fancy lysarmaturer er ikke bare for de viktigste oppholdsrom. Dette komfortable, skandinavisk-inspirerte soverommet ved Martha O’Hara Interiors har Sputnik lysekrone i både messing og nikkel. Det legger litt zing til den rolige soveplass.

Frisk ta på en Sputnik Chandelier

Vi elsker ideer som setter en ny vri på klassiske ting som dette frisk vri på Sputnik lysekrone. Beth fra interiørdesign firma, Lucky and Company, valgte slående skanse for henne nylig ombygde master bath. Dialekten skaper et visuelt spennende balanse mellom de to speil. Vi elsker områder som blander metaller. Legg merke til hvordan forfengelighet har levende forniklet håndtak og speil og skanse har et luksuriøst børstet messing finish.

Matchy-matchy innredning legger Symmetri og balanse

Matchy-matchy dekorere kan være et tøft utseende å nagle ned, med mindre du snakker om midten av århundret klassikere som dette keramiske bordlampe sett. De bringer symmetri og balanse til dette elegante, kontor vignett av interiørarkitekt Angela Belt.

Space Age-inspirert Lighting

Disse blå anheng lysene er et annet eksempel på modernistisk, space-age inspirert interiør. I dette kjøkkenet med en Homepolish designer, inventar slå opp det hvite rommet med dukker av blått.

You may also like