Skip to main content

Marvelous Mid-Century Idei de iluminat moderne

Iluminat Iconică Niciodată demodeaza

tendințele de decorare vin și pleacă, dar pentru a fi, decor onest mijlocul secolului moderne, în mod specific de iluminat inspirat de această eră iconic, este aici pentru a rămâne-totdeauna. De aceea, noi încă vedem stiluri din perioada, care a început probabil în 1947, care încă merge puternic, chiar și după 70 de ani sau cam asa ceva. Dacă sunteți în căutarea pentru a da aspectul actual unele recurs atemporal, aceste spații frumoase vă va inspira pentru a lumina lucrurile cu iluminat moderne de la mijlocul secolului.

Un clasic Sputnik Candelabru

Pe lângă masa de cafea iconic în formă de rinichi, nici un alt obiect rezumă stil modern, la mijlocul secolului ca candelabru Sputnik. Există mai multe versiuni diferite ale dispozitivului de fixare clasic. Dar toate au fost inspirate de și numit după primul satelit de spațiu pentru a inconjura globul în toamna anului 1957. Acesta a fost de aproximativ de mărimea unei mingi de plajă, și a avut mai multe antene ieșită din mijloc. Acest lucru ia pe candelabru Sputnik într-o sală de mese de Kelly Martin Interiors, are accente de cristal, becuri glob, și un finisaj elegant din alamă. Tonul de aur apare nu numai împotriva tapet albastru capricios, dar, de asemenea, armonizeaza cu mobilierul din lemn și piele.

Iluminat industrial retro, în culori vibrante

Upscale constructii transformat acest pod o dată neiubit într-un spațiu de joacă vesel. Luminatoare profita din plin de lumina naturala in timpul zilei. La noapte două lumini industriale retro lumina lucrurile. Dispozitivele de siguranță galben adăuga un pop de culoare luminoase în camera vibrantă.

Sculptural Mid-Century Modern Iluminat

Această cameră de zi mică de echipa de design Homepolish este pacalita cu epocă prețuit găsește. Luminile sunt favoritele noastre. lampă de masă la mijlocul secolului pe stânga are o bază frumoasă ceramică, cu un model de rețea quirky. Pe dreapta este o lampa de podea multi-lumină, cu un finisaj de aur. Ambele au un element sculptural, care se adaugă la aspectul-o de-un fel camerei.

Modernistă Candelabru agățat Pandantive

Aceste candelabre Plaza de aur sunt pline cu stil Mad Men-inspirat. Plafonul negru în această sală de mese de designer de interior Zoë Feldman face standout dispozitivele de fixare. Notă celelalte surse de iluminat decorativ. Toate au un pic de aur, care ajută la unificarea schema de culori a încăperii.

Mid-Century Modern Clepsidră Light Meci

O altă formă modernă la mijlocul secolului recunoscut pe scară largă pentru iluminatul este clepsidra. Punctuating această cameră elegantă de luat masa de designer de interior Leslie Cotter, este un candelabru clepsidră retro cu un finisaj acoperit cu pulbere de culoare albă. Împreună cu imaginea de fundal, adaugă o notă quirky la acest spațiu de luat masa de tranziție.

O moderna a Classic Mid-Century Modern Iluminat

Sputnik candelabru, un clasic modernist pe care am menționat mai devreme, inspirat acest alama, corp de iluminat cu becuri articulat Edison tubulare. Piesa completează frumos mobilier de epocă în această cameră de zi cu aroma retro prin design interior firma Scheer and Company.

Globul de Aur-Dipped pandantiv de iluminat

Minunat iluminat glob pandantiv este un discontinue decor. Aici, o versiune de întâlnire cu aur, iluminează o zonă mică de luat masa într-o pensiune de designer de interior Kimberlee Marie. Liniile curate și curbe sunt ambele semnele distinctive ale stilului pana la mijlocul secolului-totul în această sală de mese se potrivește proiectul de lege.

Inspirate-Schoolhouse Mid-Century Flush Mount

de iluminat, montat încastrat poate fi la fel de spectaculos ca pandantiv de iluminat, în funcție de firma de design interior Studio McGee. Și acest spațiu de gătit au proiectat dovedește punctul lor. Dispozitivul de fixare cu Schoolhouse bleumarin dungi albastre conferă o poziție favorabilă de capricios la această bucătărie alb, inspirat de fermă.

Modern Crystal Chandelier mijlocul secolului

Aici o, pana la mijlocul secolului cristal candelabru modern, elegant stabilește tonul plin de farmec pentru această Hollywood sala de mese inspirat de Nolen Homes. baza de aur ton Brățară-l unește cu alte caracteristici metalice în loc, inclusiv oglindă și alamă rame pentru tablouri Sputnik-inspirate.

Crescut de iluminat pentru o pepinieră

Wall sconces întotdeauna simt distinct mijlocul secolului moderne, așa cum se arată în această pepinieră retro de designer de interior Haley Weidenbaum. Cele mai boltite corpuri de alamă nu se simt copilărești și asta e un lucru bun. Cumpărarea de mobilier sau decor pe care un copil nu poate deveni prea mare este o investiție inteligentă.

Lampa de podea ANSAMBLU

Havenly designer de interior Molly B. a luat-o la mijlocul secolului acasă moderne de inspirație la nivelul următor, cu o lampă de podea, în general din alamă. Noaptea caracteristica adaugă suficient de iluminare pentru citirea în timp ce umplerea restul spațiului cu lumină ambientală.

Inveselesti Brown Mid-Century mobilier modern

In timp ce un decor modern la mijlocul secolului poate fi colorat, cele mai multe piese clasice sunt maro (cred: lemn sau din piele), cu accente de negru sau aur. Iată această cameră de zi prezentate pe Havenly. Cele mai potrivite lămpi de masă albe da o atingere mod care înmoaie aspectul de mobilier de culoare închisă.

Mid-Century Modern lampă de birou

Dormitorul tau ar trebui să se simtă ca un refugiu confortabil și irezistibil. De aceea, având în vedere sarcina potrivită pentru lectura este esențială. Observați lampa de birou alamă în acest paradis confortabil de Studio McGee. Este o caracteristică modernă mijlocul secolului, care funcționează ca o lumina de noapte elegant.

Un Wow Factor de lumină Meci

corpuri de iluminat de lux nu sunt doar pentru zonele de locuit principale. Acest dormitor confortabil, scandinav-inspirat de Martha O’Hara Interioarele dispune de un candelabru Sputnik în ambele alamă și nichel. Aceasta adaugă un pic Zing spatiul de dormit senin.

Ia proaspete pe Sputnik Candelabru

Ne place idei care pune un spin nou pe lucruri clasice, cum ar fi această poftă de mâncare proaspătă pe candelabru Sputnik. Beth de la firma de design interior, Lucky and Company, a ales pentru baie izbitoare întăritură ei maestru recent remodelat. Accentul creează un echilibru vizual interesant între cele două oglinzi. Ne plac spațiile care se amestecă metale. Notă modul în care vanitatea are manere nichelate vibrante, iar oglinzile și întăritură au un finisaj periat din alamă de lux.

Matchy-matchy Décor Adăugări Simetria și echilibru

Matchy-matchy decorare poate fi un aspect greu de unghii în jos, dacă nu este vorba despre clasice de la mijlocul secolului ca acest set de ceramică lampă de masă. Ele aduc simetrie si echilibru la acest lucru, vigneta chic birou de designer de interior Angela Belt.

Iluminat Space Age-Inspired

Aceste pandantive lumini albastre sunt un alt exemplu modernist, spațiu de vârstă inspirat de decor. În această bucătărie de un designer Homepolish, corpuri de pumn în sus camera alb cu pete de culoare albastră.

You may also like