Skip to main content

Marvelous Mid-Century Modern Belysning Idéer

Ikonisk Belysning aldrig går ud af stil

Udsmykning tendenser kommer og går, men for at være ærlig, midten af ​​århundredet moderne indretning, specielt Lighting inspireret af denne ikoniske æra, er kommet for at blive, for evigt. Det er derfor, vi stadig ser stilarter fra den periode, som velsagtens begyndte i 1947, der er still going strong, selv efter 70 år eller deromkring. Hvis du ønsker at give dit aktuelle layout nogle tidløse appel, vil disse smukke rum inspirere dig til at lysne tingene op med midten af ​​århundredet moderne belysning.

En klassisk Sputnik Chandelier

Udover den ikoniske nyreformede sofabord, ingen anden genstand opsummerer midten af ​​århundredet moderne stil ligesom Sputnik lysekrone. Der er mange forskellige versioner af den klassiske stativ. Men alle var inspireret af og opkaldt efter den første plads satellit til cirkel kloden i efteråret 1957. Det var omtrent på størrelse med en badebold, og det havde flere antenner stikker ud fra midten. Dette tage på Sputnik lysekrone i en spisestue af Kelly Martin Interiors, har krystal accenter, kloden løg, og en smart messing finish. Dens guld tone ikke kun popper mod lunefuld blå tapet, men det harmonerer også med træ og læder møbler.

Retro industriel belysning i livlige farver

Fornemme Byggeri forvandlet dette engang uelsket loftsrum i en munter leg plads. Ovenlys får mest ud af naturligt lys i løbet af dagen. Om natten to retro industrielle lys lysere ting. De sikkerhedsmæssige gule armaturer tilføje en pop af lys farve til den pulserende rum.

Skulpturel Mid-Century Modern Lighting

Dette lille stue med Homepolish designteam er lokket ud med skattede vintage fund. Lysene er vores favoritter. Den midten af ​​århundredet bordlampe til venstre har en dejlig keramik basis featuring en quirky gittermønster. Til højre er en multi-lys gulvlampe med en guld finish. Begge har et skulpturelt element, der bidrager til rummets one-of-kind udseende.

Modernistiske Chandelier Hængende Pendler

Disse guld Plaza lysekroner er fyldt med Mad Men-inspirerede stil. Den sorte loft i denne spisesal af indretningsarkitekt Zoë Feldman gør inventar opsigtsvækkende. Bemærk de andre kilder til dekorativ belysning. Alle har lidt af guld, som hjælper med at forene rummets farveholdning.

Mid-Century Modern Hourglass lysarmatur

En anden bredt anerkendt midten af ​​århundredet moderne form for belysning er timeglasset. Punctuating denne smarte spisestue af indretningsarkitekt Leslie Cotter, er en retro timeglas lysekrone med en hvid pulverlakeret finish. Sammen med tapetet, det tilføjer en quirky touch til denne overgangsperiode spiseplads.

En moderne tage på klassisk Mid-Century Modern Lighting

Den Sputnik lysekrone, en modernistisk klassiker, som vi nævnte tidligere, inspireret denne messing, leddelte lysarmatur med rørformede Edison pærer. Stykket smukt supplerer de vintage møbler i denne retro-flavored stuen ved Interior design firma Scheer and Company.

Guld-Lygte Globe Pendel

Gorgeous kloden vedhæng belysning er en indretning hæftning. Her en guld-dyppet udgave lyser en lille spiseplads i et gæstehus ved indretningsarkitekt Kimberlee Marie. Rene linjer og kurver er begge kendetegnende for midcentury stil-alt i denne spisestuen passer regningen.

Schoolhouse-inspireret Mid-Century Flush Mount

Flush mount belysning kan være lige så spektakulær som vedhæng belysning, i henhold til det indvendige design firma Studio McGee. Og denne madlavning plads de designet beviser deres punkt. Den skolebygning armatur med marineblå striber giver en pop af lune til denne hvide, stuehus-inspirerede køkken.

Midcentury Moderne Crystal Chandelier

Her et slankt, krystal midcentury moderne lysekrone sætter glamourøse tonen for denne Hollywood inspireret spisestue med Nolen Homes. Armaturet guld tone basen forener det med andre metalliske funktioner i stedet, herunder Sputnik-inspirerede spejl og messing billedrammer.

Grown Up Belysning til en Nursery

Wall lampetter altid føler udpræget midten af ​​århundredet moderne, som vist i denne retro planteskole af indretningsarkitekt Haley Weidenbaum. De kuplede messing inventar ikke føler barnlig-og det er en god ting. At købe møbler eller indretning, at et barn ikke kan vokse er en smart investering.

Overordnet Gulvlampe

Havenly indretningsarkitekt Molly B. tog hendes midten af ​​århundredet moderne-inspirerede hjem til det næste niveau med en overordnet gulvlampe i messing. Natten funktion tilføjer belysning nok til læsning under fyldning af resten af ​​rummet med omgivende lys.

Let Up Brun Mid-Century Modern Furniture

Mens midten af ​​århundredet moderne indretning kan være farverige, de fleste klassiske stykker er brune (tænker: træ eller læder) med sorte eller guld accenter. Se denne stue featured på Havenly. De matchende hvide bordlamper låne en mod touch, som blødgør udseendet af mørke møbler.

Mid-Century Modern Desk Lamp

Dit soveværelse skal føles som en hyggelig og uimodståelig tilbagetog. Derfor er vigtigt at have den rigtige opgave lys til læsning. Bemærk messing bordlampe i dette komfortabel oase af Studio McGee. Det er en midcentury moderne funktion, der fungerer som en stilfuld aften lys.

En wow faktor lysarmatur

Fancy lysarmaturer er ikke kun for vigtigste boligarealer. Dette komfortable, skandinavisk-inspirerede soveværelse af Martha O’Hara Interiors har en Sputnik lysekrone i både messing og nikkel. Det tilføjer en lille pift til den fredfyldte soveplads.

Frisk tage på en Sputnik Chandelier

Vi elsker ideer, der sætter en ny spin på klassiske ting som denne frisk twist på Sputnik lysekrone. Beth fra det indvendige design firma, Lucky og Company, valgte den slående sconce for hendes nyindrettede mester bad. Hovedvægten skaber en visuelt spændende balance mellem de to spejle. Vi elsker rum, der blander metaller. Bemærk hvordan forfængelighed har pulserende forniklet håndtag, og spejle og sconce har en luksuriøs børstet messing finish.

Matchy-matchy indretning tilføjer Symmetri og balance

Matchy-matchy udsmykning kan være en hård look til søm ned, medmindre du taler om midten af ​​århundredet klassikere som denne keramiske bordlampe sæt. De bringer symmetri og balance til denne smarte, kontor vignet af indretningsarkitekt Angela Bælt.

Space Age-inspireret Belysning

Disse blå vedhæng lys er et andet eksempel på modernistisk, rum-alder inspireret indretning. I dette køkken ved en Homepolish designer, inventar Punch op det hvide rum med popper af blå.

You may also like