Skip to main content

Mikor, hol és hogyan használjuk Nagy Wall Art

Galériák egy nagyszerű módja annak, hogy gondoskodjon sok kisebb műtárgy. De ha nagy fal művészeti kívánt bemutatni, akkor kell menni egy másik sor tervezési elveket.

Sok oka van annak, hogy tegye a nagy fal művészet; talán festett valamit magának, vagy vásárolt egy különleges darab utazás közben. Ön is megy egy modern stílus, amely hajlamos hangsúlyozni minimalizmus. Nagy fal művészet egy meglepően jó módja annak, hogy optimalizálja a kis terek. Összpontosítva néhány nagy eleme, akkor hagyja a helyet keresi, nyitottabb és kevésbé zsúfolt.

Olvasson tovább, hogy megtudjuk, mikor, hogyan és hol kell használni a nagy fal művészet.

Keresse jókora üres falfelületet nagy fal művészet

Az első lépés az, hogy keresse meg a falfelületet, ami elég nagy ahhoz, hogy támogassa a szakterületen. Ez talán azt jelenti, hogy le a meglévő művészeti vagy átszervezésével könyvespolcok és bútorok. Valószínű terek közé falak a nappaliban vagy a hálószobában, a tér felett a minimalista kandalló vagy területeken az ablakok között. Tudod is megpróbál kiemelő falak vagy terek entryways.

Minél több üres falra tér, annál jobb. Ötvözi a nagy művészet mellett egy hatalmas ablak, vagy több mint egy díszes kandalló ronthatja a figyelmet a művészet is, mert a szakmában van versenyezni azokkal más elemeket.

Rendezni a szobát körül a szakterületen

Hogy a nagy fal művészeti fókuszpontba rendezi bútorok körül. A fenti képen látható, hogyan lehet rendezni bútorok egy u-alakú körül a szakterületen. Ez különösen jól működik a helyeken, ahol a művészet lógott a minimalista kandalló.

Lehet, hogy még pont egy kanapé, a fal felé art vagy szervezi székek szembenézni vele. Egy másik lehetőség az, hogy helyezze székek és kanapék a szoba túlsó egymástól, a fal állása között. Ha a fal művészeti van egy hálószoba, helyezze át az ágy, így az ágy néz rá.

Legyen kreatív, szakítás egyetlen darab

Nagy fal állása szerint nem kell egy festmény egy keretben sem. A fenti képen látható, hogyan egy darabból lehet elterjedt néhány különböző vásznak. Ez egy jó stílus, ha próbálják fedezni egy igazán nagy falat. Egy darabból lehet elfoglalni több vásznak több keretben, hogy egy teljesen más design.

Creative néz ki, mint ez is hozzá vizuális érdeke, hogy a hely. Ezzel a módszerrel, amely lehetővé teszi a színe a fal kandikál át adja a helyiség összetartóbb megjelenést. A szakítás egy műalkotás több különböző darabokat is teszi a szakember könnyebben szállítható.

Ne félj, hogy menjen a háromdimenziós

Háromdimenziós art egy másik kifejezési módja a kreativitás egy szobában. Ide többszintű vásznak, háromdimenziós panelek kiemelő falak vagy műtárgy bármilyen fajta, amely kiáll a falból. A textúra hozzáteszi vizuális érdeklődés, és segít a szakmában vált egy fókuszpont, amely gyakran a cél a nagy fal művészet.

A fenti képen, ez könnyen belátható, hogy egy színes darab egy szobában egy semleges színű rendszer segíti a szakember lesz a fókuszpont. Bár a fekete-fehér háromdimenziós fal művészet egy éles design, akkor is, ha a pop feltöltött ellen a hátteret, mint a faburkolat vagy színes festék.

Keresse darabokat, hogy Ön,

Egy jó módja annak, hogy ezt a nagy fal művészet a fókuszpont a tér az, hogy megtaláljuk a művészet, hogy felhívja Önt vizuálisan. A fenti képen egy jó példa: A lövés a kötél híd benyúló távolság felkéri a szem követni, és hol a híd vezet. Esetleg próbáld art geometriai optikai illúziók, természet közeli, vagy bármilyen más típusú képeket nem tud segíteni, de bámulni. (Az igény, hogy keresd lehet csak a definíciója jó művészet, elvégre.)

You may also like