Skip to main content

Minden, amit tudni kell nagykonyhák

Ipari konyhák karcsú és elegáns, de lehet, hogy nem mindenki számára. Vannak, akik inkább parasztház vagy átmeneti konyhák, és a vita folytatódik kapcsolatos konyhai munka háromszög és hogy kell-e használni parkettás konyhákban. Ugyanakkor mindannyian egyetértenek abban, hogy az ipari stílus tökéletes lakástulajdonosok, akik szeretnék főzni, mint a profik. Ez is nagy számára, akik szeretnék, hogy utánozza a haszonelvűség kereskedelmi konyha – különösen a tetőtérben környezetben.

„Az ipari konyhák otthonokban először érkezett a 80-as és 90-es, amikor divatba, hogy egy professzionális konyhában otthonában”, magyarázza Michael Schienke, igazgató, okleveles építész Vorbild Architecture Londonban. „Ha a szakács egy csomó, ezek konyhák nagyok. Ezek mintájára konyhában, ahol profi szakácsok főzni finom ételek egész nap.”

Jellemzői ipari konyha

Schienke mondja egy profi konyha modern, a felületek könnyen tisztítható. „A legtöbb munkalapok lenne rozsdamentes acél, ami nekik, hogy»hivatásos«nézd,” magyarázza. Updraft Szagelszívók is gyakori szerelvény.

Tehát, ez azt jelenti, hogy nem lehetett egy ipari konyhában egy hagyományos haza? „A hagyományos ingatlan, ahol Ön is létrehozhat egy ultra-modern dekorációval [stílus] – gondoljunk a régi boltíves mennyezet és nem egészen teljesen festett és felújított ingatlan slick olasz stílusú kanapék és minimalista belső” Schienke mondja. „Ezekben az esetekben hozzon létre egy szöges ellentétben, teljesen rozsdamentes acélból»szakács«konyhai jól nézne ki.”

Sandra L. Steiner-Houck elnök és vezető tervezője Steiner-Houck & Associates Mount Joy, PA, egyetért. „Az ipari konyhák lehet építeni bármilyen stílusban otthon hatékonyan,” mondja. „Azt ajánlom dolgozik egy profi CKD (hitelesített konyha tervező). Ez biztosítja, hogy integrálja megfelelően a belső kialakítás a haza.”De úgy hiszi, hogy lehetséges, hogy elérjék az ipari hangulatát a konyhában, hogy összetartó és tiszteletben tartja a hazai design.

Marc Hottenroth Café Appliances, a GE Appliances márka, ipari konyha két tényezőn alapul. „Úgy vélem, hogy néz ki, és hogyan teljesít” Hottenroth mondja. „Általában egy profi esztétikai meghatározza az ipari konyhában. Ez magában foglalja a robusztus karok, nagy teherbírású fogantyú és rozsdamentes acél.”

Nagy teherbírású készülékek

Amellett, hogy a rozsdamentes acél, Steiner-Houck mondja ipari konyhákban is található kereskedelmi, vagy professzionális készülékek. „Ezeket úgy tervezték, hogy végre egy magasabb szinten, rendkívül funkcionális és bele nagyon tartós felületek és felületek, mint egy kereskedelmi konyha,” Steiner-Houck magyarázza.

Tény, hogy a nagy teherbírású készülékek egyik legfontosabb jellemzője az ipari konyhákban. „Ezek a típusú készülékek, amelyek célja, hogy kitűnjön a konyhában, és kap észre, mint egy 48-es vagy 36-es tartományt, a” Hottenroth mondja. „Ezek a tartományok nem lehet igazán professzionális, mert a lakossági biztonsági előírások, de kellett volna fokozott teljesítményt.” Ő azt tanácsolja keres égők, amely képes a teljes spektrumát hőfokbeállítás, egy ultra-alacsony 140 ° F és lassú tűzön, hogy egy intenzív 18.000 BTU Kimenet. „Is, úgy a kettős üzemanyag modellek sütők és nehéz teljes kihúzás sütő állványok.”

Más készülék megfontolások

Beépített hűtőszekrény és mosogatógép is jellemzője az ipari konyha. „Vegyük többszörös készülékek, mint a két mosogatógépek, két oldalán a mosogató vagy többszörös undercounter hűtők egész konyha a könnyű hozzáférést a speciális ételek prep igényeit” Hottenroth tanácsolja.

Azt mondja, hogy indukciós technológia egyre nagyobb népszerűségnek örvend. „Keresd az indukciós főzőlapok a sous vide. Ez egy olyan típusú precíziós főzés, amelyben főtt étel légmentes zacskóban egy szabályozott hőmérsékletű vízfürdőben”Hottenroth mondja. „Pontos hőmérséklet-szabályozás teszi Monogram indukciós főzőlapok ideális sous vide és egyéb precíziós főzési technikákat.”

Egy másik jó eszköz, hogy fontolja meg egy ipari konyha: pizzasütő. „El tudod képzelni, hogy a képességeit a legjobb étterem pizza sütő, hogy a tökéletes szelet otthon?” A Monogram 30 hüvelykes Flush Szív- Sütő, Hottenroth mondja meg tudja szerezni pizzéria minőségű teljesítményt. „Ez egyesíti a kreppelő teljesítménye a hagyományos szén- és fatüzelésű pizza sütők a pontosság és az egyszerű, kifinomult lakó készülék,” magyarázza.

Míg a rozsdamentes acél rendkívül népszerű ipari konyhák, Hottenroth mondja ott is egyre nagyobb vágyat készülékek, amelyek képesek keverék több zökkenőmentesen lakberendezés. „Vegyük Café Matte White csiszolt bronz fogantyúk vagy matt fekete szálcsiszolt rozsdamentes acél fogantyúk,” mondja. Café gyűjtemény magában foglalja az egyéni színű fogantyú és gomb készletek további színválaszték szálcsiszolt réz és szálcsiszolt fekete. „Most már van a színben és kivitelben, hogy néz ki az otthoni és az ipari stílus, ami egy nyilatkozatot.”

Mosogatók és csaptelepek

Parasztház mosogatók nagyon trendi, és Dan legrosszabb a Elkay javasolja Crosstown Stainless Steel Parasztház Sink. „Ez adja a térben és stílusban lehetőség van erre, hogy az ipari hangulatát a konyhában,” Worst mondja. „A méret a mosogató nagy ahhoz, hogy kezelni az ipari méretű szórakozik ugyanakkor fenntartja a stílusos megjelenés.” Ezen kívül azt mondja, a szűk kanyarokban olyan friss, geometrikus és az ipari tervezés. „Továbbá, az egyenes oldalfalak és lapos fenekű célja a modern megjelenés és a hasznos teret.”

fali pot töltőanyag csaptelep

Egy másik hasznos funkció az ipari konyha egy fazék töltelék. „Az Avado konyhacsapból gyűjtemény Elkay egyesíti a tiszta, modern vonalak kereskedelmi és ipari minták ugyanolyan jól néznek ki, ahogy működnek,” Worst magyarázza. A falra szerelhető csaptelep egy flexibilis tömlő másik nagy mellett. „Ez a csaptelep egyre népszerűbb adott az egyensúlyt a félig ipari stílusban, miközben továbbra is büszkélkedhet egy elegáns és modern kivitelben, amely illeszkedik szépen a mai lakossági trendeket.”

Padló

Foltos beton egy népszerű választás az ipari konyhákban. Van egy megoldatlan vita használatával kapcsolatban parkettás konyha (és / vagy a fürdőszobában), de sok tervezők keményfából vagy mesterséges fából vagy kerámia / porcelán kőlap az ilyen típusú konyha kialakítása.

Színek

Végül megkérdeztük Jody finglasi elnöke Finglas Festés  a Croton-on-Hudson, NY, tanácsot választott színben. „Ipari vagy kereskedelmi konyhák hajlamosak keresni valamivel klinikai mert sok a konyha tele van a rozsdamentes acél,” Finglas mondja. „Azt is megállapították, hogy azért, mert a legtöbb területen csempézett, hogy a könnyű tisztítás és karbantartás, nehéz lehet bevezetni színe. De lehetőség van, hogy a tér még izgalmasabb legyen.”

Ő bevezetését ajánlja színű kövek, mint a vörös és sárga a falakon. „Ezek a színek nagyon népszerű. Ők segítenek megtörni a teret, és lehetővé teszi a konyhába, hogy ennyire ipari,”mondja.

Finglas megállapítja, hogy a festett felületek, mint az ajtók is nagy területeket bevezetésére színe. „Egy szép piros ajtót egy konyha klasszikus és tetszetős. Mivel ez egy figyelemfelkeltő szín, azt szeretné, hogy körültekintő, hol festék vörös, a konyhában, így nem túlzásba vinni,”mondja.

You may also like