Skip to main content

Nappali ötletek – The Ultimate Guide design Resource

Amint belépett a bejárati ajtót, az első szobában a vendégek és a család tagjai valószínűleg találkoznak az Ön nappalijában. Ön üzemelteti összejövetelek a nappaliban, snack a kanapén tévénézés közben, hallgatni a gyerekek gyakorolni hangszerek, és csak úgy általában lógni ebben multifunkcionális tér. Az út ön tervez nappali beállíthatja a tervezési érezni az egész lakásban. Ön is módosíthatja a nappali dekor különböző időpontokban az év különböző ünnepek és évszakok.

Mert te olyan sok időt töltenek a lakóterek, a fizikai és vizuális komfortot fontos. Nem kell kompromisszumot kötni a stílus és dekorációval javára kényelem, de. Sőt, akkor töltse ki a nappali bútorok, hogy funkcionális, ez gyönyörű. Hasonlóképpen, akkor választhat kiemelő darabok és padlóburkolatok, hogy is büszkélkedhet a kényelem és a használhatóság.

Egy másik fontos szempont, hogy fontolja meg a tervezés életterét a tartósság. Mivel a nagy forgalom a nappali valószínűleg tapasztalat, érdemes eltölteni egy kicsit a jobb minőségű bútorok és lakberendezési padló megvalósítani kiterjedt alkalmazása és nem teszi szükségessé az állandó javítására, átalakítására vagy takarítás. Válassza szövetek, amelyek mind kellemes és tartós. Emellett kiválaszthatja a megfelelő színeket, hogy az átmenet is, ha meghatározott új dekor elemek minden évszakban.

További részletes nappali átalakítás projektek lehetnek szerkezeti változásokat. Ezek közé tartozik a változó ablakok és ajtók helyett falak mennyezeti gerendák, hogy egy nyitott fogalom, és refacing vagy cseréje kandallók. Ha a projekt tartalmazza ezeket a mélyreható változásokat, akkor szükség van a kutatás a helyi építési szabályzatok és engedélyezési követelmények alól. Változások, amelyek magukban foglalják az elektromos vagy vízvezeték-szerelési munkát előírhatja dolgozik engedéllyel szakmai mellett különleges engedélyeket. Ha a belső változások befolyásolhatják a külső design is kérdezze meg lakástulajdonosok egyesület, hogy megbizonyosodjon róla belül maradva előírásoknak.

Nem számít, milyen sokféleképpen használja a teret, vagy hogy hányszor évente megváltoztatja ki a tchotchkes találhat nappali ötletek gyűjtésére inspiráció darab általunk összegyűjtött és megosztott az alábbiakban. Ultra-formális ultra-kényelmes, a nappali válhat az üres lappal, amellyel meg bevezetni az otthoni design.

Nappali asztaldísz ötletek

Mint minden egyedi tervezésű szobákat otthonában, akkor szeretnénk, hogy a fókuszpont a nappaliban. Ez fókuszpont, ahol a szem azonnal húzott, amikor belép a szobába. Anélkül egy fókuszpont, a szobában is érzem magam, mint egy nyomasztó mix díszítő témák, minden versenyző a következő a figyelmet.

A központi egy nagyszerű módja, hogy hozzon létre egy fókuszpont a nappaliban. Nappali központi elképzelések közé virágos minták, egy bonyolult tervezési darab, mint egy monogram, vagy egy lenyűgöző kandalló. Saját bútorok lehet egy nagyszerű módja annak, hogy hozzon létre a nappaliban központi. Klasszikus minták általában helyezni kanapék vagy ülőhely a fal mentén, ami üres tér közepén egy szobában. Ehelyett, akkor középre a ülőbútorok létrehozni mind egy nagy vizuális és egy hangulatos társalgó található. Ne félj a szögek sem, ha rendezni a bútorokat. Gyakran előfordul, hogy forgalomba néző darabok az átlós tudja változtatni az egész hangulatát a nappaliban.

Kis Nappali ötletek

Maximalizálja a lakótér minimalista design, ügyes darab dekor, hogy egy kis teret jobban érzi magát, vagy darabokat, hogy több célt. Amikor a kis nappali ötletek, a közös motívum az, hogy a kevesebb több, mind a színeket választani a falak és a bútorok, amely kitölti a teret. Nagyméretű bútor lehet, hogy egy kis szobában már érzi, még szűk, és megváltoztathatja a tér egy csomó lehetőség, hogy a tér nem tud várni, hogy kilépjen. Hasonlóképpen, a túlzottan élénk színű festék teheti falak néznek ki, mint azok záródnak be a szobába.

Ehelyett célja egy világos és szellős érezni, kisebb, vagy finomabb megjelenésű bútorokat, és hangsúlyozzák világos és fényes a semleges színárnyalatok, sok természetes fény és a tükröket a látszatot keltik, extra helyet. Fonott vagy viktoriánus korszak fából készült bútorokkal azonnal megnyílik egy kis helyet. Világos kék és sárga is, hogy egy szűk térben nagyobbá, és kevésbé csecsebecse a táblák és a falak létrehozhat egy letisztult és vendégszerető design.

Nappali díszítő ötletek

Között lehet választani egyet a két irányzat számára nappali díszítő ötletek – a különböző darabokat, hogy minden tükrözik egy egységes téma, vagy egy egyszerű design, hogy lehet a hátteret dekoráció darab képviselő sok stílus. Kezdeni tervezzen nappali átalakít, szó kezdeni az alapoktól kezdve. Ha a nappali része egy sokkal nagyobb nyitott fogalom teret otthonában, akkor válasszon egy másik típusú padló, mint egy területen szőnyeg, hogy elindult a nappali. A másik oldala az, hogy a design, ha van egy kis nappali, egyesítő padló a környező területeken vezethet az érzést egy sokkal nagyobb teret.

Amellett, hogy a padló típus, akkor változtatni fel a stílusát és színét padló létrehozni a különböző érzi. Élénk geometriai kialakítás egy nagy mellett a modern tér, míg refinished parkettás is léphet vissza a történelmi haza múltját. Használhatja kiegészítő árnyalatai között, a padló és a falak, hogy megteremtse a teljes színpaletta.

Nappali festék ötletek

A doboz festék az egyik legegyszerűbb, leggyorsabb és legolcsóbb módja, hogy teljesen megváltoztatni a kinézetét a nappaliban. Két nagy nappali festék ötletek közé tartozik hozzá egy kiemelő fal és a hozzá textúra a falak. Ha a nappaliban hiányzik egy fókuszpont, vagy ha azt szeretné, hogy tovább hangsúlyozzák a fókuszpont, az akcentus falat emelhetünk egy adott árnyékot, vagy ha jönne egy kiegészítő tervezési, mint a csíkok vagy két árnyalatú elválasztott szék vasút. Egy kis szobában, hogy egy fényes hangja elborít, akkor is bele kedvenc árnyék az egyik falon, míg a többiek büszkélkedhet egy semleges színű. Ha a dekor darab lehet a legjobban leírni, mint eklektikus, hangsúlyos falra lehet felvenni egy közös színárnyalat, és minden tétel pop.

Szerkezetű falak is nagyszerű módon megváltoztatni a hangulatát a nappaliban. Használhatja vizuális vagy fizikai struktúra teljesítette ezt az elképzelést. Vizuális állományjavító, a falra is jellemző egy toll design elütő festéket a fő fal színe. Ez a fajta kialakítás még lapos a falnak, és gyakran nevezik faux festés. Fizikai állományjavító, a végső kialakítás magában foglalhatja a megjelenés egy gipszkarton fal, egy örvény hatása, a Földközi-tenger vagy a spanyol kés textúra, vagy szinte bármilyen más textúra fejedben lehet képzelni. Miután kiválasztotta a kívánt helyiség általános tervezés, texturálásán falak egy nagyszerű módja annak, hogy megmutassa.

Ihlet

Ha küzd, hogy megtalálja a legjobb nappali ötletek, hogy frissítse a otthon, használja a hatalmas könyvtár kialakítás inspirációk az induláshoz. Eklektikus gyűjteményt olvashatunk ami egyedülálló, szüret hangulatát. Amikor itt az ideje, hogy újradekorálására az ünnepekre, használja a karácsonyi design ötleteket ihlet. Ha nem tudja kitalálni, ahol a TV kell helyezni, van tanácsot, hogy túl. És ne felejtsük el, hogy ellenőrizze a infographic hogy útmutatást nyújt lefektetve a bútort, hogy a lehető legjobb eredményt. Ha időt tölteni elgondolkodva folyamata A tervezés, a nappaliban lesz a csodálatosan barátságos hely, azt szeretné, hogy legyen.

You may also like