Skip to main content

Nappali tervezési ötletek Book Lovers

Annak ellenére, hogy él ebben a digitális korban az olvasókra, semmi sem hasonlítható az ősrégi tapasztalat thumbing révén tényleges oldalak, meghódította az ismerős illatot papír és tinta. Otthon könyvtárak és az olvasás zug még mindig tart a népszerűsége, mert az emberi lények vagyunk, csak a szeretet, hogy ezek között a papír bankok a tudás, a kaland és a romantika.

Egy nagy otthoni könyvtár, amely több falak érezheti magát, mint egy nagy ölelést körül lakója és elfér egy életen át az olvasás, amely lehetővé teszi, hogy a tulajdonos ásni már zsebébe információ; megnyilvánulása a tanulás és felfedezés. Tehát, fedezzük fel a különböző stílusok nappali szoba könyv szerelmeseinek …

Nappali tervezési ötletek Book Lovers

Egy tökéletes hely, hogy felszerel egy különösen toronymagas könyvtár nyílt terű nappali kapott, hogy körülbelül egy lépcső. Az emelkedő futófelület biztosítja a tökéletes mászni a tetején a tudás fájának, így megáll minden polcon az út mentén. Ha a lépcsőház otthon a hagyományos fajta és a tér egy díj, akkor még mindig használja a kihasználatlan hely alatta a könyvgyűjtemény. A gyönyörű Eames öntött lemez szék szerepet tölt be a kiemelő székek itt.

A nappali szoba egy kész pihenés helyszínen, ahol a nappali, egy jó könyv végén egy hosszú nap, vagy egy lusta hétvégén. Mozgatásával ülőgarnitúra csak kissé távol a falon, a felé a szoba közepén, bőséges helyet lehet létrehozni a telepítés sor polcain mögötte. Keskeny könyv polcok nem okoz hatalmas kivonás alapterület a szobából. Meg lehet enyhíteni a megjelenés elhelyezése néhány dekoratív leveles beltéri szobanövények jelentése hozzáadott kamat és különböznek magasságokba.

A könyvespolc is kell kiépíteni, hogy a saját személyre szabott design szakemberek. Létre kell hozni egy térhatású amelyben akasztani a TV, amikor végeztél az olvasás. Ne felejtsük el telepíteni a könyvtárosok létra azoknak nagy foltok a sor egyedi fali polcok is.

Ez a három poszterek, elé szerelt könyvespolc, szakítani a bank, a könyvek és mélységet a kijelzőn. Próbálja lógó saját gyűjteménye poszterek a külső széle a polcok egy új megjelenés. Ez az opció lehetővé teszi, hogy élvezze a galéria anélkül, hogy a tárhelyet, mint akkor is a ház sok a könyvek mögé szeretett grafikát.

Sokan gondolhatják, hogy egyszerűen nincs hely a nappaliban egy nagy házi könyvtár, de próbáld tekintve minden egyes rendelkezésre álló helyet. Nézd függőlegesen és ne felejtsük el, hogy a keskeny réseken a dolgok között, mint a Windows, lehet, hogy bőséges tárhelyet könyvet.

A testre szabott könyvespolc lehet építve a eresz, egy nagy lehetőség, ha élnek a lejtős mennyezet. Stratégiailag elhelyezett asztali lámpák hozzon létre a különböző helyeken az olvasáshoz.

Ha nincs tartalék készpénzt egy testre szabott könyvespolc, akkor sok nagy lebegő vagy szabadon lehetőségeket, mint ezek közül IKEA díszítő skandináv nappaliban.

Ha van egy kis szilárd DIY tudás ha lehet még telepíteni a saját, hogy illeszkedjen egy használaton kívüli kényelmetlen hely otthonában.

A kimagasló könyvespolc ad nagy mélységben, a kamat és a meleget, hogy egy hosszú halvány szobában. A könyvek hozzon létre egy szép vonás fal, ahogy mintás tapéta vagy faburkolattal lehet csinálni, ugyanakkor amelynek előnye, hogy hasznos.

A könyvespolc is létrehozhat egy praktikus és vonzó úszó elválasztó fal szakasz egy különösen hosszú terem, rendezési egyik területe a következő.

Ebben a nappali könyvtár látjuk leletek és becses emléktárgyat peppering könyvespolc szakítani a tenger könyvek.

A sötétszürke polcrendszer létrehoz egy kifinomult megjelenést.

Okos LED világítás képes átalakítani a megjelenés a könyvtári polcok elrendezése.

Meg tudta kivenni csak a díszítő elemek otthonról könyvtár falán. Ez a kijelző egy ízléses kombinációja üveg carafes, bonyolult vázák, és geometriai szobrok.

You may also like