Skip to main content

Når, hvor og hvordan du bruker Large Wall Art

Kunstgallerier er en fin måte å arrangere mange mindre kjente stykker. Men hvis du har store veggen kunst som du ønsker å vise frem, må du gå med et annet sett med designprinsipper.

Det er mange grunner til å henge store veggen kunst; kanskje du malt noe selv eller kjøpt et spesielt stykke mens du reiser. Du kan også gå for en mer moderne stil, som har en tendens til å vektlegge minimalisme. Stor vegg art er en overraskende god måte å optimalisere små mellomrom. Ved å fokusere på noen få store elementer, lar deg plass ser mer åpen og mindre rotete.

Les videre for å lære mer om når, hvordan og hvor du skal bruke store veggen kunst.

Se etter betydelig tom veggplass for store veggen kunst

Ditt første skritt er å se etter en veggplass som er stor nok til å støtte kunsten. Det kan bety å ta ned eksisterende kunst eller omorganisere bokhyller og møbler. Sannsynlige områder inkluderer vegger i stue eller soverom, plass over en minimalistisk mantel eller områder mellom vinduer. Du kan også prøve aksent vegger eller mellomrom i innganger.

Jo mer tom en vegg plass er, jo bedre. Kombinasjonen av stor art rett ved siden av et massivt vindu eller over en ytre mantel kan forringe oppmerksomhet fra teknikken i seg selv, fordi teknikken har til å konkurrere med de andre elementer.

Ordne rommet rundt kunsten

Gjør den store veggen kunst et fokuspunkt ved å arrangere møbler rundt det. Bildet over viser hvordan du kan ordne møbler i en u-form rundt kunst. Dette fungerer spesielt godt i områder der kunsten blir hengende over en minimalistisk mantel.

Du kan også peke en sofa mot veggen kunst eller organisere stoler å innse det. Et annet alternativ er å plassere stoler og sofaer tvers av rommet fra hverandre, med kunst på veggene mellom dem. Dersom veggen kunst er i et soverom, legg den over sengen, så sengen står det.

Vær kreativ ved å bryte opp et enkelt stykke

Stor kunst på veggene trenger ikke å være ett maleri i en ramme, heller. Bildet over viser hvordan en brikke kan være spredt over et par forskjellige lerreter. Dette er en god stil hvis du prøver å dekke en virkelig stor vegg. En brikke kan oppta flere lerreter i flere rammer til å ta på seg en helt annen design.

Kreative ser ut som dette også legge visuell interesse for en plass. Med denne metoden, slik at fargen på veggen for å titte gjennom gir rommet et mer helhetlig utseende. Bryte opp en del av kunst i flere forskjellige stykker også gjør kunsten lettere å transportere.

Ikke vær redd for å gå tredimensjonale

Tredimensjonal kunst er en annen måte å uttrykke kreativitet i et rom. Gå for multi-lags lerreter, tredimensjonale plater etterhvert som aksent vegger eller kunst stykker av en hvilken som helst variasjon som stikker ut fra veggen. Teksturen legger visuell interesse og bidrar til kunsten bli et samlingspunkt, noe som ofte er målet for store veggen kunst.

På bildet ovenfor, er det lett å se hvordan en fargerik brikke i et rom med en nøytral fargevalg hjelper kunsten bli navet. Selv om svart og hvitt tredimensjonale veggen kunst er en sterk design, kan det også dukke hvis den plasseres mot en bakgrunn som trepanel eller fargerik maling.

Se etter stykker som trekker deg inn

En god måte å gjøre det store veggen kunst et samlingspunkt i rommet er å finne kunst som trekker deg i visuelt. Bildet over er et godt eksempel: Skuddet fra hengebroen strekker seg inn avstanden inviterer øyet til å følge og se hvor brua er ledende. Du kan også prøve kunsten geometriske optiske illusjoner, natur nærbilder eller noen annen type bilder du kan ikke unngå å stirre på. (Behovet for å holde utkikk kan bare være definisjonen av god kunst, tross alt.)

You may also like