Skip to main content

Okos Folyosó dekoráció ötletek – Hogyan AMP Up a stílus a folyosó

Csak azért, mert a csarnok nem a „szoba” a hagyományos értelemben vett, nem jelenti azt, hogy elhanyagolható. A folyosón az első dolog, a vendégek látni, amikor megérkeznek, így megadja az alaphangot a többi otthonában. Azt szeretnénk, hogy hozzon létre egy helyet, hogy beszél a tervezési érzékenység, miközben a funkcionális és barátságos. Úgy hangzik, mint egy nagy feladat, de egy kis találékonysággal, akkor létrehozhat egy szép út bő személyiség.

Megszervezve

Kihasználja minden négyzetcentiméterét. Csak azért, mert hiányzik a bejárati csarnok szekrényben, vagy nincs hely a kredenc, nem jelenti azt, hogy dobálják a dolgokat az első felületen látható. Vegyünk egy végszó Részletek Blog és a „csomag annyi funkciót csak lehetséges”, falra szerelt szervezet. A szeszélyes jel vagy kedvenc a műalkotás fogja báj aki történetesen az.

Hozzon létre egy galéria falán

Vannak olyanok is, hogy egy üres folyosón, de azt látjuk, egy galéria csak arra vár, hogy megtörténjen. Lógó családi portrékat, fotókat és grafikát egy egyszerű megoldás, hogy a pálya a személyes kapcsolatot. Kiválasztása koordináló keretek egyetlen szín, mint látjuk, ebben a hosszú folyosón származó stílus otthon, létrehoz egy összetartó megjelenés.

Ide Bold csíkos tapéta

Keresek egy nem védett módon, hogy azonnal felvidít? Deck A csarnokok csíkokkal. A fekete-fehér klasszikus. Vagy játszani szórakoztató szín kombinációja egy extra pop. Bérlők és határozatlan típus? Van kivehető tapéta! (PS Íme 10 peel-and-stick márka, amit érdemes tudni).

Kép hozzáadása Ledge

Csupasz falak könyörögnek pizzaz. A kép párkány tökéletes! Ne csak fotók, megjelenítheti csecsebecséket és értelmes Momentos. Többet akar? Fokozza a hatást keretes nyomatok.

Take It modern irány

Fan modern esztétika? Kiegészítő semleges színárnyalatok, karcsú padló, geometriai minták, és válogatott kiejtés darab termelnek egy hűvös, modern áramlás. Kell egy hely, hogy elbírja a cucc? Swap egy tároló pad.

Tömör és cicoma

Mondja ki a „Bonjour” a párizsi ihletésű folyosón. Fehér falak és világos fából készült padló tiszta lappal. Betölt francia bájjal egy kockás futó, virágzás teli váza és keretezett képek. Très chic!

Nagyítás Tér tükrök

A kerek tükör és keskeny konzol egy lakás lakója legjobb barátja. De ne higgyen nekünk is. A barátságos bejárat e legénylakásom által tervezett Nicole Watts, tagadhatatlan bizonyítéka.

Élénkíthetjük botanikai falburkolat

Kínos elrendezések gyakran esnek szétzilálta a lakástulajdonosok küzdenek, hogy megfelelően kinevezi őket. Kihívás elfogadva! Öltöztesd fel a drapp hall egy merész botanikai falburkolat. Gondoljunk: Verdant szőlő, pálmafák, banán levél, és kacér virágos.

Lay Down egy területen szőnyeg

Hosszú, keskeny folyosón? Megállapítják a terület szőnyeg, vagy pontosabban, egy futó meghatározni, és adjunk hozzá meleget. Adjon teret a splash földes festék, majd a réteg a grafikát és függesztett lámpák. Végül, hogy azt a következő szintre néhány növény.

Hang Fa akasztó

Funkció találkozik forma  és  a divat ezt a bejegyzést az óceán fölött. Tuck kabátok a szekrénybe, és tegye elemek, mint a göngyölegeket és kalapok kör alakú, fából készült horgokat. Ezek a szépségek származnak Muuto. Azt is gólt elegáns szetteket CB2 és Etsy.

You may also like