Skip to main content

Olohuone Ideat – Ultimate Muotoilun Guide

Kun sisällä etuoven, ensimmäisessä huoneessa vieraille ja perheenjäsenet ovat todennäköisesti kohtaavat on olohuoneessa. Isäntä kokoontumisia olohuoneessa, välipala sohvalla television katselun, kuunnella lasten harjoitella soittimia, ja vain yleensä hengailla tässä monikäyttöinen tila. Miten te suunnitella olohuoneen voi asettaa suunnittelun tuntuman koko kotiin. Voit myös vaihtaa olohuoneen sisustus eri vuodenaikoina eri lomien ja vuodenaikoina.

Koska vietät niin paljon aikaa asuintilojen, fyysinen ja visuaalinen mukavuus on tärkeää. Sinun ei tarvitse tinkiä tyyli ja sisustus hyväksi mukavuutta pelin. Itse voit täyttää olohuone huonekaluja, joka on yhtä toimiva kuin se on kaunis. Vastaavasti voit valita aksentti kappaletta ja lattiapinnoitteet että ylpeillä myös mukavuutta ja käytettävyyttä.

Toinen tärkeä näkökohta harkitsemaan, kun suunnittelet asuintilaa on kestävyys. Koska korkea liikennettä olohuoneeseesi todennäköisesti kokemuksen perusteella on syytä käyttää hieman enemmän laadukkaampia huonekaluja ja lattian kalusteet toteuttaa laajennettu käyttöön eikä edellytä jatkuvaa korjaukseen, kunnostukseen tai puhdistusta. Valitse kankaat, jotka ovat sekä miellyttävä ja kestävä. Lisäksi valitse värit että siirtyminen hyvin Kun lähti uusi sisustus kohteita kaikkina vuodenaikoina.

Laajemmat olohuone remontin hankkeisiin voi kuulua rakenteellisia muutoksia. Näitä voivat olla muuttumassa ikkunat ja ovet, korvaamalla seinät kattohirsineen luoda avoin käsite, ja refacing tai korvaamalla takat. Jos hanke sisältää seuraavat syvällistä muutoksia, sinun täytyy tutkia rakentamismääräykset ja lupamenettelyjä. Muutoksia, jotka sisältävät sähköisiä tai putkiasennustyöt voi edellyttää työskentelee laillistettuna ammattihenkilönä alle erityislupia. Jos sisätilojen muutokset vaikuttaa ulkomuoto, myös kysy asunnon yhdistyksen varmistaa olet oleskelevat määräysten mukainen.

Ei ole väliä kuinka monta tapaa käytät tilaa tai kuinka monta kertaa vuodessa muutat ulos tchotchkes löydät olohuone ideoita kokoelma inspiraation kappaletta olemme kerätään ja jaetaan alla. Ultra-muodollinen erittäin mukava, olohuoneessa voi tulla puhtaalta pöydältä, johon olet esitellä kodin suunnittelussa.

Olohuone Centerpiece Ideat

Kuten kaikki yksilöllisesti suunniteltu huonetta kodissasi, sinun kannattaa olla yhteyspiste olohuoneessa. Tämä polttopiste on, jos silmäsi ovat välittömästi piirretään, kun astun huoneeseen. Ilman keskipiste, huoneeseen voi tuntua ylivoimainen yhdistelmä koristelu teemoja, jokainen kilpailevat seuraavaksi huomiota.

Keskipisteenä on erinomainen tapa luoda keskipiste olohuoneessa. Olohuone keskipisteenä ideoita voi sisältää kukka malleja, yksityiskohtaisen suunnittelun pala kuin monogrammi tai upea takka. Omat kalusteet voi olla hyvä tapa luoda olohuoneeseesi keskipisteenä. Classic malleja yleensä sijoittaa sohvia tai paikkaa pitkin seiniä, luoden tyhjän tilan keskelle huonetta. Sen sijaan voit helposti keskittää istuinten luomaan sekä suuri visuaalinen ja viihtyisä puhekielen alueella. Älä pelkää kulmat joko, kun järjestät huonekaluja. Usein asettamalla päin kappaletta lävistäjä voi muuttaa koko tuntumaa olohuoneen.

Pieni olohuone Ideat

Maksimoida olohuoneesi minimalistinen malleja, taitava paloja sisustus, jotka tekevät pienen tilan tuntua isompi tai paloja, jotka palvelevat useita tarkoituksia. Kun se tulee pieni olohuone ideoita, yhteinen teema on se, että vähemmän on enemmän, niin värit valitsemasi seiniä ja huonekaluja, jotka täyttää tilan. Ylimitoitettu huonekaluja voi tehdä jo pieni huone tuntuu vieläkin ahdas, ja muuttaa tilan, jossa on paljon potentiaalia tilaa et voi odottaa poistua. Samoin liian vilkas väritystä voi tehdä seinät näyttävät ne lähestyvät huoneeseen.

Sen sijaan tavoitteena kevyt ja ilmava tunnelma, pienempiä tai herkemmät näköisiä huonekaluja, ja korostavat kevyt ja kirkas neutraalin sävyjä, paljon luonnonvaloa ja peilien luomaan illuusion lisätilaa. Paju tai viktoriaanisen ajan puiset huonekalut voi hetkessä avata pieneen tilaan. Kevyt blues ja keltaiset tehdä ahdas tila näyttämään isommalta, ja vähemmän koristetavara teidän taulukoita ja seinät voidaan luoda selkeä ja vieraanvarainen suunnittelu.

Olohuone Sisustus Ideat

Voit valita yhden kaksi koulukuntaa olohuoneeseen sisustuksen ideoita – erilaisia ​​kappaleita, jotka heijastavat yhtä yhtenäistä teemaa tai yksinkertainen rakenne, joka voi olla taustana sisustus kappaletta edustavat monia tyylejä. Aloittaa suunnittelet olohuoneen uudistaa, kirjaimellisesti alkaa maasta ylös. Jos olohuoneessa on osa paljon suurempaa avoin käsite tilaa kotiisi, voit valita eri tyyppistä lattia, kuten alueen matolle, kuitata oleskelutilaa. Kääntöpuoli on, että suunnittelun, jos sinulla on pieni olohuone, yhtenäistää lattia ympäröivien alueiden voi johtaa tuntumaa paljon enemmän tilaa.

Lisäksi lattia tyyppi, voit vaihtaa jopa tyyliä ja väriä lattia luoda erilaisia ​​tuntuu. Elävä geometrinen kuvio on suuri lisäksi modernismin tilaan, kun taas refinished parketin voi harken takaisin historiallinen koti menneisyydestä. Voit käyttää täydentäviä sävyjä välillä lattiat ja seinät luoda yleistä väripaletti.

Olohuone maali ideoita

Maalipurkin on yksi helpoimmista, nopein ja halvin tapa täysin muuttaa ulkoasua olohuoneen. Kaksi suurta olohuone maali ideoita ovat lisäämällä aksentti seinä ja lisäämällä materiaaliltaan seinät. Jos olohuoneessa puuttuu keskipiste, tai jos haluat edelleen korostaa keskipiste, aksentti seinä voi korostaa tietyn sävy, tai voit käyttää komplementaarisesti kuten raitoja tai kaksi sävyjä erottaa tuolin rautateitse. Pienessä huoneessa, joka valoisa sävy voi hukuttaa, voit silti sisällyttää suosikki sävy yhdelle seinälle taas toiset ylpeillä enemmän neutraali väri. Jos sisustus kappaletta voidaan parhaiten kuvata eklektinen, aksentti seinä voi poimia yhteisestä sävyn ja tehdä kunkin kohteen pop.

Kuvioitu seinät ovat myös hyvä tapa muuttaa tuntumaa olohuoneen. Voit käyttää joko visuaalisia tai fyysisiä rakenne täyttää tätä ajatusta. Kanssa, visuaalisia, seinän voi ominaisuus sulka muotoilu, jossa on erottuvan maalilla tärkein seinän väriä. Tämäntyyppinen malli on edelleen seinää vasten ja usein kutsutaan faux maalaus. Fyysisistä teksturointi, sinun lopullinen muotoilu voi käsittää ulkoasua kipsi seinään, pyörre vaikutus, Välimeren tai espanja veitsellä rakenne, tai lähes mitä tahansa muuta tekstuuri mielesi voi kuvitella. Kun olet valinnut huoneen yleinen suunnittelu, teksturoimalla seinät on hyvä tapa esitellä sitä.

inspiraatio

Jos olet kamppailee löytääkseen parhaan olohuone ideoita päivittää kotiin, käyttää valtavan kirjaston suunnittelu inspiraatiota päästä alkuun. Saat eklektinen kokoelmiin, lukea luo ainutlaatuisen vintage tuntuu. Kun on aika kunnostaa lomakauden, käyttää joulun ideoita inspiraatiota. Jos et voi selvittää, missä television tulisi sijoittaa, olemme neuvoja sekin. Äläkä unohda tutustu infographic joka sisältää ohjeistusta säätävä huonekalut maksimoida tulokset. Kun viettää ylimääräistä aikaa ajatuksella suunnittelu ulos suunnittelu, olohuoneen tulee ihanan viihtyisä tila haluat sen olevan.

You may also like